Telefoon terug gestuurd binnen de garantie periode met accu probleem. Na meer dan twee telefoon terug gekregen met defecte scherm. Telefoon terug gestuurd. Nu drie weken acter de rug nog geen reaktie.... Toon meer

Reeds twee keer besteld bij Telsite: Snelle service, vandaag besteld is inderdaad morgen in huis. Toestel met lichte gebruikerssporen ziet er uit als nieuw. Ja, na een kwartier zoeken zagen we een hee... Toon meer

Doordat de telefoon van onze dochter er ineens mee ophield waren wij met spoed op zoek naar een nieuwe telefoon. Nu wilde ze graag de Iphone X en deze bleek haast nergens meer te koop of nog erg duur.... Toon meer

Iphone 7 als nieuw gekocht. Eerste telefoon was nieuw echter na 2 weken netwerk module kapot. Terug gestuurd en vervangend toestel ontvangen. Kennelijk is deze niet nieuw , binnen 6 maanden loopt b... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Refurbished iPhones, iPads en onderdelen van Telsite ✅ Laagste prijsgarantie! ✅ Gratis bezorging ✅ Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tevreden!

Telefoon prima in orde. Bestelling makkelijk te maken, duidelijke website en snelle levering. Tevreden!

1 november 2019

Telsite the best!

Telefoon netjes en in goede staat geleverd, zoals verwacht! De site van Telsite is ook zeer toegankelijk voor iedereen. Via de mail ook niet teveel spam! Ik heb nog steeds plezier van de telefoon, mankementen worden zo opgelosd.

1 november 2019

iPhone X besteld

iPhone X besteld, zouden ‘lichte gebruikerssporen’ opzitten, niks van gezien of gemerkt.
Goede en snelle levering, en erg betrouwbaar.
Nog steeds erg blij met deze aankoop en al meerdere bekenden hier naartoe verwezen!
Ga zo door!

Top!

Onlangs bij Telsite een iPhone X gekocht, met 256gb. Waarom? Omdat het prijsverschil met nieuw echt aanzienlijk was. Niemand vind het raar als je zegt dat je refurbished hebt, ik ben er haast trots op. Heb een smak geld bespaard en heb een ontzettend goede en snelle telefoon er voor weer. Echt een aanrader!

31 oktober 2019

Begin september werd ik slachtoffer van…

Begin september werd ik slachtoffer van een mislukte telefoondiefstal. Het wegrukken van m'n telefoon uit mijn handen is met veel tegenwerking vanuit mij gelukkig mislukt, maar deze persoon kreeg het wel voor elkaar om mijn telefoon in duizend stukken kapot te gooien. Hij kwam er vanaf door heel hard weg te rennen, maar ik had natuurlijk geen werkende telefoon meer. Meteen begon ik mijn zoektocht naar een nieuw toestel op internet. Ik was er al snel over uit dat ik een Iphone X wilde. Ik ging dus gretig op zoek naar de goedkoopste website, aangezien ik student ben én het liefst nergens een abonnement afsluit. Al snel kwam ik bij Telsite terecht. Zij beloofden een goedwerkende refurbished Iphone X. Na vele reviews gelezen te hebben besloot ik een gokje te wagen. Ik had dit namelijk nog nooit eerder gedaan. Ik kan met trots vertellen dat ik mezelf en mijn omgeving verrast heb met het feit dat de Iphone optimaal werkt en ik (nog) nergens een fout heb ontdekt. Ik had een ''zo goed als nieuwe'' Iphone besteld. Ik ben erg blij dat ik de reviews heb vertrouwd en dat ik voor een ''goedkopere'' Iphone ben gegaan. En natuurlijk is mijn studentenportemonnee ook erg blij geweest met deze aankoop :)

31 oktober 2019

Zeer ruimte keuze en snelle levering

Zeer ruimte keuze en (toen we eenmaal gekozen hadden) een snelle levering. Erg blij met de aankoop (iphone 7), geen problemen met de kleine krasjes op de behuizing. Na bijna een jaar zijn we nog steeds heel tevreden met dit toestel!

31 oktober 2019

mooi toestel voor deze prijsklasse

Ik heb de telefoon ongeveer nu al 5 maanden. En werkt erg goed naar toebehoren, voor een tweedehands telefoon. Het ziet er uit zo goed als nieuw. Ik ben erg blij mee. Ik heb normaal niet genoeg geld voor een hele nieuwe telefoon model te kopen. En voor deze prijs vond ik het zeker de moeite waard.

Super!

Maar liefst van 5 andere sites een iPhone binnen gekregen maar allemaal deden ze het niet goed. Maar Telsite is altijd goed en een hele goede klantenservice!

31 oktober 2019

Telsite begrijpt echt nietS van klant…

Telsite begrijpt echt niets van klant communicatie. 10 reminders sturen dat je een review kunt indien is niet denken aan je klant maar denken aan je eigen belang.

En dan ook nog eens geen uitschrijf optie aanbieden. (Wat verplicht is)

Hoop dat de mailtjes nu ophouden.

31 oktober 2019

Twee telefoons beide niet goed..

ik heb twee telefoons besteld die beide binnen een half jaar het al niet meer goed deden, telkens leeg en het aanraakscherm werkt de helft van de tijd ook niet. De tweede telefoon is bijna direct terug gestuurd en daar hebben we een maand op moeten wachten tot hij "gerepareerd" was. Ik had eigenlijk verwacht dat het bedrijf al niet meer bestond.
Ik adviseer om hier niks te kopen, zeer slechte service.

refurbished iPhone X, zeer tevreden

Nu al een aantal maanden geleden had ik een refurbished iPhone X gekocht. Ik had gekozen voor de optie met lichte gebruikerssporen met het idee dat er dan wellicht een paar krasjes op zouden zitten. Toen de telefoon binnenkwam was ik zeer aangenaam verast, er waren namelijk helemaal geen gebruikerssporen te bekennen. Zeer tevreden met de aankoop. Voor de volgende telefoon staat telsite zeker bovenaan het lijstje en ik kan telsite daarom ook zeker aanbevelen. Ik had zelf een vrij nieuw model uitgekozen dat nog geen anderhalf jaar te koop was met een zeer aantrekkelijke korting

Super behulpzaam!!

Super behulpzaam, in Spanje was mijn mobiel gestolen, makkelijk in contact gekomen met telsite, die mij hebben geholpen met gegevens voor de aangifte. Bij thuiskomst een nieuwe mobiel besteld en deze was net als de vorige in prima conditie.

Aanrader!

Ik heb een iphone 6 gekocht via telsite. De service was super, ik had de telefoon snel binnen. Daarnaast had ik wat vragen via de e-mail gesteld die snel beantwoord werden! Telefoon is als nieuw. Kortom aanrader!

Zeker een aanrader!

Ik heb mijn IPhone X nu ongeveer een half jaar geleden gekocht. En ik ben er super blij mee. Enige nadeeltje was dat de batterijcapaciteit niet 100% was, maar ik merk er niet zoveel van. Daar komt nog eens bij dat een nieuwe accu goedkopere is dan een volledige nieuwe IPhone. Op mijn aanraden hebben mijn zusje en twee neefjes ook een iPhone X besteld via Telsite, en ook die zijn zeer tevreden!