Telefoon terug gestuurd binnen de garantie periode met accu probleem. Na meer dan twee telefoon terug gekregen met defecte scherm. Telefoon terug gestuurd. Nu drie weken acter de rug nog geen reaktie.... Toon meer

Reeds twee keer besteld bij Telsite: Snelle service, vandaag besteld is inderdaad morgen in huis. Toestel met lichte gebruikerssporen ziet er uit als nieuw. Ja, na een kwartier zoeken zagen we een hee... Toon meer

Doordat de telefoon van onze dochter er ineens mee ophield waren wij met spoed op zoek naar een nieuwe telefoon. Nu wilde ze graag de Iphone X en deze bleek haast nergens meer te koop of nog erg duur.... Toon meer

Iphone 7 als nieuw gekocht. Eerste telefoon was nieuw echter na 2 weken netwerk module kapot. Terug gestuurd en vervangend toestel ontvangen. Kennelijk is deze niet nieuw , binnen 6 maanden loopt b... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Refurbished iPhones, iPads en onderdelen van Telsite ✅ Laagste prijsgarantie! ✅ Gratis bezorging ✅ Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

iPhone 8

iPhone 8 besteld. Alles in goede orde ontvangen! De telefoon was krasvrij, maar wel refurbished. Heb hier nog geen enkele belemmering van gehad!

31 oktober 2019

Een echte aanrader Telsite!!!!

Ik heb een tijd terug een iphone 7 besteld bij deze mooie en overzichtelijke site van tetsite
Het toestel bevalt mij erg goed hij is snel had geen krasje toen ik hem kocht eigenlijk alleen maar pluspunten en heb er toen ook een hoesje en een screenprotector bij gekregen die ik nog steeds gebruik
Over het allgemeen een top site met hoge klantvriendelijkheid

bijna perfect

bijna perfect!

ik vind dat het product netjes aankwam, goede kwaliteit
ik kon op een andere site niet goedkoper krijgen.
ik had een product besteld met lichte schade en dat was de goede beschrijving van wat ik heb gekregen
ik heb jullie ook geprobeerd te bellen maar dat duurde heel lang voordat ik jullie aan de lijn kreeg

31 oktober 2019

Lage prijs, lage customer service

Het toestel (iPhoneX) was in goede staat, echter had ik wel verwacht dat ook de batterij is goede staat zou zijn, dat was dus niet zo. De service is ook niet fantastisch, e-mails zijn zeer onprofessioneel en in mij mening neerkijkend. Echter de prijs was zeer laag dus dat had je kunnen verwachten.

31 oktober 2019

Aanrader, refurbished als nieuw!

De refurbished iPhone 6 16Gb werd in zeer nette staat en compleet geleverd, met nieuwe accu, oordopjes schermbeschermfolie en achterkanthoesje, echt als nieuw. En dat voor die prijs!

31 oktober 2019

Telefoon in goed orde ontvangen maar…

Telefoon in goed orde ontvangen maar inmiddels meerdere klachten. Volumeknopjes werken niet meer en er zit iets los in de telefoon waardoor trillen erg hard klinkt.

Weet niet of telsite hier iets aan kan doen maar dat is natuurlijk niet top.

Heel tevreden!

Iphone 8plus besteld met lichte gebruikerssporen. Er zat letterlijk 1 klein (zowat onzichtbaar) krasje op. Ik ben heel tevreden!!

Refurbished IPhone X Telsite perfecte kwaliteit

Ik heb in januari 2019 mijn IPhone X besteld bij Telsite. Super blij mee! Hij kwam gelijk de dag erna binnen, super netjes in een doos met ook nog eens oortjes, een hoesje en een oplader. Ik was bang dat de batterij wat minder zou zijn aangezien het een refurbished IPhone is, maar de batterij was nog in super goede staat. Omdat ik er zo blij mee was heb ik het aan vrienden van mij verteld en zij hebben deze vervolgens ook besteld. Ook zij waren er net zo positief over als ik. Een top site dus! Zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen!!

Prima webshop!

Twee Iphones7 gekocht, en beide toestellen waren inderdaad als nieuw. Ook werken ze prima, en is het gehele verkoopproces zonder problemen verlopen.
Een van de toestellen is de Red Edition, en Telsite bied deze als een van de weinige refurbished aan.

iPhone 8 64GB Space Grey

iPhone 8 64GB Space Grey - Als nieuw gekocht. Als vervanging van mijn oude (en trager wordende) iPhone 4S. De bestelling, betaling en verzending zijn prima verlopen. Toestel was goed verpakt en inderdaad niet van nieuw te onderscheiden. Geen enkel krasje :)
Mijn toestel begon helaas na 8 maanden gebruik te haperen met opladen. De klachtenservice van Telsite reageerde adequaat op mijn mail. Kreeg direct de dag erna een reactie met een mogelijke oplossing. Helaas bracht dit geen verbetering. Daarop is aangeboden om het toestel te retourneren zodat het probleem opgelost kon worden. Enig minpuntje daarbij - de verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Uiteindelijk heb ik het toestel niet teruggestuurd omdat ik deze niet kan missen en het toestel verder prima functioneerde. Dit toestel heeft ook de optie om draadloos op te laden. Daarom heb ik een BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard aangeschaft. Dit werkt gemakkelijk, snel en altijd.

iPhone 8 is goed

Vorig jaar heb ik een iPhone 8 gekocht op deze site. De volgende dag was die binnen, inclusief de gratis screenprotector die al aangebracht was én het gratis neutrale telefoonhoesje. Heel handig want niemand kan tegenwoordig meer een dag zonder telefoon en dan is die ook nog meteen goed beschermd. De telefoon zelf werkt prima, net als nieuw. Die van mij gaat nu ook al een jaar mee en ik merk geen verschil tussen het begin en nu. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

30 oktober 2019

Na een gemakkelijke en overzichtelijke…

Na een gemakkelijke en overzichtelijke bestelling geplaatst te hebben had ik nog een aantal vraagjes over het product dat ik besteld had (Iphone X 265). De klantenservice heeft mij vriendelijk geholpen en het product werd die zelfde dag nog besteld. De volgende dag ontving ik mijn Iphone thuis. Hij was netjes verpakt en hij leek gloed nieuw. Ik ben oprecht zeer tevreden over de service en producen van Telsite.

Groetjes

helemaal toppie!

heb m’n iphone 7 ondertussen al een tijdje, maar ben er nog steeds mega blij mee!!
ik kan nog steeds geen verschil vinden tussen mijn refurbished en een gloednieuwe iphone 7.
alles was gewoon keurig bijgeleverd! ook was de service echt top!
duss super puper blij mee :))

aanrader!

Helemaal top :)

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Uitgebreide betaalmogelijkheden en snelle verzending. Helemaal top :)

Telsite is top.

Telsite is top.
Telefoons met lichte gebruikssporen zien er uit als nieuw. De site is overzichtelijk en enorm klantvriendelijk. Service (ook wanneer je vragen hebt) is snel en erg goed. Voor mij geen nieuwe iPhones meer, kortom, ik raad Telsite van harte aan!