TeoriTilKørekort Reviews

4,7

Smart hjemmeside! Jeg følte mig godt klædt på til teoriprøven, da jeg 24/7 kunne tilgå TeoriTilKørekort, og øve mig, samt gentage de teori-øvelser, som jeg havde svært ved at forstå. Det er fedt, man... Toon meer

Jeg havde en rigtig god oplevelse med TeoriTilKørekort. Platformen er nem at bruge, og undervisningsmaterialet er overskueligt og let at forstå. De mange teoriprøver og forklaringer gjorde det nemt at... Toon meer

Jeg havde slet ikke øvet, kun lige de sidste 2 dage på teori til kørekort inden min teoriprøve, og bestod uden problemer, mange af prøverne jeg havde øvet de sidste 2 dage var de samme spørgsmål jeg k... Toon meer

1. Rijschool
  2. ook in
  3. Motorrijschool
  4. Onderwijsinstelling
  5. Rijbewijsbureau

TeoriTilKørekort er en dansk online platform til forberedelse af teoriprøven til kørekort. Bag platformen står to erfarne kørelærere med over 25 års erfaring, som har udviklet alt indholdet direkte på baggrund af det officielle pensum fra Færdselsstyrelsen. Det betyder at vores teoriprøver matcher den rigtige prøve 1:1. Vi tilbyder teoriprøver til både bil og MC, en digital teoribog samt en mobilapp, så du kan øve teori når det passer dig. Vores intelligente system analyserer løbende dine resultater og viser præcist hvilke emner du skal arbejde mere med, så du ved præcis hvornår du er klar. Adgang starter fra kun 79 kr., og 99% af vores brugere består den rigtige teoriprøve i første forsøg.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Det virker bare

Det virker bare. Det er virkelig en god måde at øve teori på. Bestod med 1 fejl og er bare så glad. Ingen nervøsitet da jeg skulle op fordi jeg følte mig så klar og godt rustet til prøven. Vil helt klart anbefale det.

7 april 2026

Jeg brugte teoritilkørekort til at…

Jeg brugte teoritilkørekort til at bestå min mc teoriprøve. Det teori som ligger derinde, er opdateret, der er gode billeder og en god forklaring til billederne, hvis man svarer forkert. Det gjorde mig tryg til prøven og jeg bestod første gang, med hjælp fra teoritilkørekort.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
4/5-2026

4 mei 2026

Tester og teorier

Jeg kan sige, at hjemmesiden er meget brugervenlig; det er meget nemt at finde information og gennemføre testene. Hvis man har problemer med at læse, kan systemet læse teksten op for en, og stemmen er efter min mening meget behagelig og tydelig. Jeg savner dog billeder i teoribogen, men det er bare min personlige holdning. Det er en praktisk og effektiv måde at lære på.

28 april 2026

Good variety of questions

Good variety of questions, gives you good idea about the feel. As I was using English version so needs a bit of improvement as it seems it's using a standard translation mechanism which doesn't always translate correctly. Would be good if someone does quality check on it. Relevant info is good but with translation limitation. For topic questions, there should be more variety i feel. Otherwise a great tool.

25 april 2026

perfekt

rigtig godt, mange forskellige tester. Dt er almindelige prøver, emneprøver og paragrafprøve. Man altid får forklaring på svarer efter testen.

30 maart 2026