Teym Reviews

4,6

Mijn overhemd is met zorgvuldigheid, smaak, liefde en aandacht verzonden, dat blijkt uit alles. En er zat nog een mooi tasje met het merk TEYM bij, handig als je even een boodschap haalt of voor een b... Toon meer

Prachtige kleuren, geweldige kwaliteit, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, mooie verpakking. Let een beetje op welke maat je nodig hebt. Dit loopt per kledingstuk zeer uiteen.... Toon meer

Opnieuw een prima ervaring: een mooi kwalitatief hoogwaardig produkt, snelle accurate levering. Wat wellicht wat verbetering nodig heeft: telefonisch contact op dinsdag en donderdag liep wat moeizaam.... Toon meer

Er wordt me gevraagd naar een eerlijke constructieve review, wat niet zo moeilijk is. Het t shirt is van een zeer comfortabele kwaliteit. Tijdloos ontwerp dus zeer duurzaam. Het bedrijf houdt zich aan... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Herenmode

Teym is on a mission to build the impeccable wardrobe. One item at a time, we’re creating the pieces we’ve spent years searching for. Developed in our Amsterdam atelier and made in Europe, Teym’s products guarantee outstanding design, expert quality and honest production. On top of that; our efficient way of working reduces the conventional retail price by half without any compromise. Teym’s design studio and showroom are situated in the east of Amsterdam at Iepenplein 17-O.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle bezorging en ruilen was ook heel…

Snelle bezorging en ruilen was ook heel makkelijk en snel.

29 december 2022

Ha Frans,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging en het ruilen van je item.

// Luna

Perfecte kwaliteit maar werkpuntje maten

Perfecte kwaliteit, de maten zijn soms wel wat zoeken. Ik draag normaal maat 40/42 en moest van de broek de XXL hebben. Terwijl de tops in maat M/L wel passen. Dit is een beetje jammer want hierdoor zit ik aan het einde van jullie maten pakket.

27 december 2022

Hi Esmeralda,

Dank voor je review en bestelling bij Teym!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze items. Dank voor je feedback over ons maten pakket, dit nemen we zeker mee.

// Luna

Beste kwaliteit die je kunt vinden in…

Beste kwaliteit die je kunt vinden in een winterjas!

7 december 2022

Hi Nick,

Dank voor je positieve review. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze jas.

Heel veel draagplezier!

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit, zit goed en blijft heel mooi,
Ook na wassen.

17 december 2022

Hi Yolanda,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de truien.

// Luna

Prachtige truien en goede kwaliteit en…

Prachtige truien en goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering

12 december 2022

Hi Sophie,

Dank voor je positieve review. We doen ons best om de items zo snel mogelijk te leveren. Fijn dat dat ook gelukt is. Leuk om te horen dat je zo blij bent met de truien.

Meedenkende Customercare

Dankzij het deskundig advies van customercare perfect passende sweatpants gekregen.

5 december 2022

Hi Rob,

Dank voor je positieve reactie! We helpen altijd graag om het perfect passende item te vinden.

Prijs/kwaliteit goed

Prijs/kwaliteit goed, perfecte logistieke afhandeling en ze staan me goed😃.

2 december 2022

Ha Ineke,

Dank voor je positieve review. Leuk om te horen dat ze je goed staan!

// Luna

Snelle levering, goede service en mooie producten

30 november 2022

Ha Sander,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering. Veel draagplezier!

Trui ontvangen

Ik heb de trui ontvangen. Mooie kwaliteit en kleur.
Levering was wat laat, maar dat kwam door drukte ivm black friday begreep ik.
Communicatie daarover met Teym netjes.

30 november 2022

Beste Siska,

Dank voor je order bij Teym. Super vervelend om te horen dat je niks meer hebt gehoord van Budbee. Door grote drukte bij hen wegens Black Friday kampen ze hier en daar met vertragingen. Ik heb het even nagekeken en ik zie dat je pakket ondertussen is bezorgd. Veel plezier met je bestelling! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan kun je ons het snelste bereiken per mail customercare@teym.eu

Blij

Heel blij met de trui!

29 november 2022

Ha Bob,

Dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen. Heel veel draagplezier!

// Luna

Waar blijft de bestelde trui…

Leuk dat ik een berichtje krijg om een review te geven, maar de bestelling is nog (steeds) niet binnen.

Bedankt voor jullie reactie, wacht ik de bestelling af.

29 november 2022

Beste Patricia,

Dank voor je order bij Teym. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is bezorgd. We werken sinds kort samen met Budbee, een van de meest duurzame verzendopties in Nederland. We hebben contact opgenomen en door grote drukte bij hen wegens Black Friday kampen ze helaas hier en daar met vertragingen. Onze excuses voor het ongemak, helaas ligt het buiten onze macht. Hopelijk heb je je pakket snel in huis.

Mooie duurzame trui

Mooie duurzame trui, snelle service en prima communicatie.

24 november 2022

Ha Rosan,

Dank voor je positieve review. Leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en de communicatie. Veel draagplezier!

// Luna

Blij verrast over de mooie pasvorm en…

Blij verrast over de mooie pasvorm en fijne materialen!

25 november 2022

Ha Irene,

Dank voor je positieve reactie. Wat leuk om te horen dat je blij verrast bent en de materialen zo fijn vindt. Veel draagplezier ervan!

Mooie trui goede pasvorm

Mooie trui goede pasvorm.
Goede kwaliteit.
De kleur is heel mooi.

Ha Chantal

Dank voor je positieve reactie. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze trui. Veel draagplezier ervan!

// Luna

Snelle levering en mooi product

Snelle levering. Prachtig zachte joggingbroek!

Ha Ellen,

Dank voor je positieve review. Fijn dat je je bestelling snel hebt ontvangen en nu kan genieten van je joggingbroek!

// Luna

De bestelling werd niet bezorgd en ik…

De bestelling werd niet bezorgd en ik weet niet wanneer deze nu wel komt…..

Beste Lies,

Dank voor je order bij Teym. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is bezorgd. We werken sinds kort samen met Budbee, een van de meest duurzame verzendopties in Nederland. Door grote drukte bij hen wegens Black Friday kampen ze helaas hier en daar met vertragingen en in dit geval een sorteerfout. We hebben contact opgenomen en ze geven aan dat het pakket vandaag zal worden bezorgd tussen 16:30-17:30. Hopelijk heb je het snel in huis. Onze excuses voor het ongemak, helaas ligt het buiten onze macht.

Beste groet en fijne avond,

Gewoon alles.

22 november 2022

Ha Nelleke,

Dank voor je positieve review. Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel draagplezier van je Teym item!

Fijne trui

Snele service en mooie trui

23 november 2022

Ha Gijsje,

Dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je de trui mooi vindt. Veel draagplezier ervan!

Vlot besteld en geleverd

Vlot besteld - levering goed verlopen

15 november 2022

Ha Hilde,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Veel plezier met het dragen van je Teym item!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, stipte levering

18 november 2022

Ha Nath,

Dank voor je positieve review. Fijn dat je bestelling op tijd is geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit van je Teym item.