Thatlyfestyle heeft op de eerste plaats een zeer goede service. Van aankoop tot levering wordt je op de hoogte gehouden via mails. Ook was het bestelde product (bijzettafel) erg mooi. Helaas te groo... Toon meer
Wij hebben 2 producten bij Thatlyfestyle besteld. Alles is prima verlopen, van bestellen tot betalen! Heel fijn! en bedankt!
Hele goeie service ... hadden probleem met een salontafel... werd meteen opgelost en 3 dagen later een nieuwe gekregen en de ander meteen meegenomen top service...
Ondanks dat we best lang hebben moeten wachten op onze nieuwe kast, vanwege lange levertijden, was de communicatie prima en werden we goed op de hoogte gehouden. Erg tevreden met de kast
Welkom bij Thatlyfestyle, dé plek waar je alles vindt voor een stijlvol en comfortabel thuis. Als uitgebreid woonplatform bieden we niet alleen meubels, maar ook een breed scala aan woonartikelen.
Lage Mosten 49, 4822NK, Breda, Nederland

De bloempot was beschadigd, heb netjes 50 procent korting gekregen

Antwoord van Thatlyfestyle
Mooie duidelijke website en supersnelle levering

Antwoord van Thatlyfestyle
Prima bedrijf, duidelijke website met leveringstermijn van het product. Goede prijs.

Antwoord van Thatlyfestyle
Prachtige fauteuil, snelle levering en prima contact! Heel blij mee💗

Antwoord van Thatlyfestyle
Prachtige vazen , precies zoals ze afgebeeld waren...snelle levering...top , ben er heel blij mee....

Antwoord van Thatlyfestyle
Heel mooie kast,zo als afgebeeld!
Op tijd en vriendelijk afgeleverd.
Dank u wel!

Antwoord van Thatlyfestyle
heel leuk beeld.Staat op een mooie plek in de kamer.

Antwoord van Thatlyfestyle
Vanwege de waardeloze bezorging door meubeltrein.

Antwoord van Thatlyfestyle
Prima website, levering volgens afspraak, mooi product en snel en behulpzaam contact met klantenservice.

Antwoord van Thatlyfestyle
Wel vragen om een mening, maar nog geen spullen ontvangen. En ook niet precies weten wanneer deze komen.

Antwoord van Thatlyfestyle
Blije Klant!!! Goede prijskwaliteitsverhouding. Heel blij met mijn nieuwe salontafel

Antwoord van Thatlyfestyle
Salontafel besteld maar zaten wat beschadigingen aan dus retour gestuurd. Wilde ook geen nieuwe hebben dus kreeg ik mijn totale bedrag terug. Top service.

Antwoord van Thatlyfestyle
Zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding! Heel vriendelijke en snelle service!
Een tevreden en steeds terugkerende happy costumer 🤩🤩🤩