1. Evenementenbureau

Bij het organiseren van een feest of evenement komt er veel bij kijken en daar willen wij u heel graag bij helpen door middel van een combinatiepakket met verschillende diensten in een keer af te nemen. Uw one-stop-bestemming voor een onvergetelijke evenementervaring! Wij bieden een scala aan hoogwaardige diensten om uw speciale gelegenheid tot leven te brengen. Of u nu een bruisend feest, een chique bruiloft of een bedrijfsevenement organiseert, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Onze ervaren en getalenteerde DJ's zorgen voor de perfecte sfeer met hun meeslepende muziekselecties, die uw gasten gegarandeerd op de dansvloer laten stralen. Voor de ultieme gastvrijheid bieden wij ook professioneel barpersoneel en bedieningspersoneel dat zich richt op het leveren van vriendelijke service en een vlekkeloze ervaring, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement. Op zoek naar een unieke manier om herinneringen vast te leggen? Ontdek onze foto's op magneetjes, een charmante en persoonlijke manier om uw gasten te verrassen en te bedanken voor hun aanwezigheid. Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat uw foto's echt opvallen en een blijvende indruk achterlaten. Geef uw locatie de perfecte finishing touch met onze prachtige zaaldecoraties. Van elegante bloemstukken tot op maat gemaakte thematische accenten, wij werken nauw met u samen om een ambiance te creëren die precies past bij uw stijl en visie.Bij The Event Partnerz streven we ernaar om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken, vol met prachtige momenten en blijvende herinneringen. Voor informatie over onze voorwaarden en aanvullende diensten in onze pakketdeals, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bespreken hoe wij uw evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dromen werkelijkheid maken!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prachtige verjaardag

Direct vanaf het begin dat we contact hebben gezocht met DJ Sam Shaydee voor mijn verjaardag werd er goed meegedacht door DJ Sam Shaydee.
Afspraken zijn netjes van beide kanten nagekomen en de crew van DJ Sam Shaydee hebben de gasten ontzorgd tijdens de tijdens het feest.
De magneet foto's maakte het helemaal af, iedereen praat er nog steeds over. DJ Sam Shaydee en crew nogmaals bedankt voor en mijn dierbaren heb ik een prachtige verjaardag gehad.
Groetjes, Sieta Mahes

30 augustus 2024

18e verjaardagsfeest

18e verjaardagsfeest van mijn zoon was een groot succes dankzij de fantastische party planner Shamoe! Alles was tot in de kleinste details geregeld. De DJ voelde het publiek perfect aan en zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond vol stond. Het eten was verrukkelijk en mijn gasten hadden niets dan lovende woorden over de catering. De magneetfoto's als aandenken waren ook een geweldige toevoeging en werden enorm gewaardeerd. Al met al was het een onvergetelijke avond, mede door de uitstekende organisatie van de party planner!"

Bedankt Shamoe!!!!!

2 augustus 2024