Syg af maden. Laver normalt ikke disse, men Wow. Både mig og min mor bestilte chicken teryiaki bowl, og min mor har spist den før uden problemer. Det første hun siger Idag, der er noget med... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har nu besøgt The Buddha Bowl Project i Vejle 3 gange og kan kun sige, at jeg er stor fan! Som en med glutenintolerance er det så fedt at se et sted, som bare har helt styr på det, når det komm... Toon meer
Det var virkelig godt! Så godt, at jeg fik lyst til at skrive en anmeldelse. Jeg køber en budda bowl med kylling, og den var rigtig godt. Bestilte også empandas - fik kun en troede jeg havde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos The buddha bowl project går vi op i økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Vi er green restaurant certificeret, har sølvmærket i økologi.
Contactgegevens
Dæmningen 10, 7100, Vejle, Denemarken
- Bowler@thebuddhabowlproject.dk
- thebuddhabowlproject.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt klart et besøg værd!
Har efterhånden fået mange Buddha Bowls ved The Buddha Bowl Project og de har været helt i gennem fantastiske hver gang!
Gode friske råvarer og altid yderst velsmagende bowls🥗
Kan varmt anbefales herfra🙌🏽
Trist mad og uforskammet betjening
Trist mad og uforskammet betjening
Den mad jeg havde bestilt manglede noget af det deklarerede indhold. Jeg havde tilkøbt cashew som var brændt helt sorte. Der var overdynget med koriander, som ikke var deklareret.
Jeg kontaktede restauranten som i bund og grund forklarede sig med at det var på grund af nye medarbejdere og at det i øvrigt var ærgerligt for mig at jeg ikke havde modtaget den forventede kvalitet
Top råvarer, top smag, top koncept
Den bedste vegetariske burger nogensinde. Go Vegan med grillet Beyond Meat, grillet peberfrugt, syltet rød spidskål og masser af lækker pestosmage. Og ikke mindst serveret i store mængder med dip og rodfrugtchips og i meget smukke omgivelser. Høj kvalitet hele vejen rundt, forstår ikke helt hvordan det kan løbe rundt til de lave priser? Her er der nogen der vil det bedste. wow.
Bestilte en bowle
Bestilte en bowle, hvor der manglede min kylling. Fik den leveret med wolt. Ringede med det samme og fortalte det til forretningen, som med det samme beklagede og lovede at sende en ny plus en sodavand. En halv time senere bliver jeg ringet op og får at vide, at de alligevel ikke kan levere, men jeg kan afhente, eller komme en anden dag. Vi aftaler, at jeg kommer en anden dag, og et tilgodebevis bliver lagt frem til mig i butikken. To dage efter ringer jeg for at bestille og afhente bowlen, og jeg får nu to ting at vide:
1. At de har annulleret tilgodebeviset, fordi en medarbejder har lovet over sig, og at proceduren er, at jeg skal kontakte wolt med fejl eller klager til maden, og
2. At hvis de alligevel skulle ske at tilbyde en ny bowle, så skal man afhente samme dag, eller at man maks kan få en rabatkode.
Til trods herfor slutter opkaldet med, at jeg intet har fået trods de forskellige løfter. Jeg har til gengæld betalt for levering af mad og for den kylling jeg aldrig fik.
Det er enormt dårlig stil, og jeg vil ikke anbefale nogen at handle her. Jeg har hørt fra veninder, at det ikke er første gang, at der mangler kylling eller lignende i maden.
Det er ærgerligt for forretningen, for jeg har ellers været en ret trofast kunde. De kommer også til at miste mange kunder i mit crossfit netværk i Vejle, for der bliver ikke givet noget positivt videre her fra.
Virkelig dårlig service og opførsel.
Tak fordi jeg måtte betale for jeres fejl plus spilde min tid i telefonen med jer.
Ikke pengene værd
Jeg har spist her før og det har været rigtig godt, men den sidste menu jeg købte var en total fiasko. Min burgerbolle var så hård at den var umulig at skærer ud. Det ligner en bolle som har ligget i flere dag. Slet ikke frisk. Samtidig så fik jeg intet døbbelse med til mine chips som jeg ellers plejer. Til en menu som koster 130kr så må jeg sige at det ikke er pengene værd og med en oplevelse som dette, gør det at jeg ser andre veje næste gang.
Jeg kan varmt anbefale at spise her
Jeg kan varmt anbefale at spise her. Jeg fik en Go Tofu Bowl, den var sindssyg lækker. Nogle gange kan tofu være lidt kedelig, men det var en smagseksplosion af de helt store. Jeg blev nødt til at købe lidt af deres tilbehør med hjem (syltet rødløg og grillet peberfrugt), så jeg kan forsøge at gentage noget lignende hjemme selv.
Min veninde fik en Go Salmon Bowl, ifølge hende også lækker og velsmagende, men en mere mild smag.
Vi fik begge en friskpresset juice, LS Go Green efter anbefaling af tjeneren, og den var også virkelig lækker, perfekt afbalanceret med æble, citron og ingefær op mod det grønne.
Vi spiste på stedet, og fik en meget sød og opmærksom betjening fra start til slut.
Kæmpe anbefaling herfra. Vi kommer helt sikkert igen.
Dejlig mad, men dårlig betjening
Vejle. Det er første gang, jeg er på The Buddha Bowl. Har bestilt bord til to. Jeg ankommer til stedet, og de to kvinder i køkkenet ænser mig ikke. Jeg står lidt afventende, og efter lidt tid, tager jeg selv kontakt, og siger, at jeg har bestilt bord. Jeg får at vide, at jeg bare kan vælge et bord. Okay, eftersom der ikke er andre end mig, er det jo nemt. Min veninde ankommer, og vi sidder lidt og venter... Så tænker vi, at vi nok skal bestille mad ved disken. Vi går op, og de nu FIRE personer i køkkenet, ser os ikke. Vi må bede om at få lov til at bestille. Jeg køber en øl til min mad, og kvinden, jeg lige har betalt til, ænser ikke at åbne min øl - eller give mig et glas. Det må jeg selv bede om...
Maden får vi dog serveret ved bordet.
Da vi forlader etablissementet, siger vi pænt farvel, men ingen svarer.
Der er altså nogle medarbejdere her, der trænger til et "brush up" på hvad god service er.
Kan varmt anbefales
Super lækker mad til både kødspisere og vegetarer! Det er ikke “bare” kedelige salater man får her. Man kan nemlig også få burger, pita og wraps. Deres retter med Beyond Meat kan helt klart anbefales!
Jeg kommer helt sikkert igen!✨
Fedt koncept
Fedt koncept, lækker sund mad. Kæmpe fan af beyond meat!
🌟🌟🌟🌟🌟 herfra
Jeg har spist her flere gange og har kun positive ting at sige. Fedt koncept, god betjening og lækkert mad! Caféen er hyggelig og gennemført! ☺️
så Skuffet!!
Syntes menukortet virkede tiltalende, men her kan man sige, at papir er taknemmeligt!! Kedeligt “rodsammen”, hvor vi havde forventet en tiltalende skål med maden dekorativt anrettet - trist.
Dorte Friis Mortensen
Fine omgivelse men dårlig mad oplevelse
Buddha bowl er utrolig flot sted med lækker farvet. Jeg blev mødt af en sød kvinde, der tog mod min bestilling, hvorefter alt andet gik galt.
Fra jeg gik ind for at bestiling til jeg kom ud gik der 45 min, som i min optik er lang tid for take away mad. Der var andre mennesker end mig, men jeg kom som nr. 4 i køen efterfulgt af 4 andre der skulle have mad, så i alt var der 9 der skulle have mad.
En stor kritik er at de 4 der kom efter mig fik sin mad før mig.
Jeg fik en burger og en wrap. Min wrap var klar efter 20 min., mens jeg ventede yderligere 25 min. på min burger.
Wrap smagte fint, men manglede flere af de ting jeg bestilt.
Burgerbollen var tør og den var ikke til at spise.
Jeg er fan!
Super lækkert koncept...
Frisklavet "grøn" mad/juice,
der smager fantastisk👌🏻
Hyggelig og lækker café...
Totalt gennemført🌟
Turist fælde
Virkelig tørt og man kunne sagtens lave maden der hjemme for 10-20 kr, hvor det koster over 100 kr dernede. Deres bowles er ikke det værd. De sparede særdeles på kødet, hvilket også var helt koldt:( - jeg er skuffet
Lækkert koncept som klart kan…
Lækkert koncept som klart kan anbefales. En service i top 👌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dit is Trustpilot