THEDOGMUSTHAVES.COM Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Stephanie en Olie weten er elke keer weer een feest van te maken, service of excellence is haar op het lijf geschreven, het verschil in de kleine attenties en connections met de klanten......thinny no... Toon meer

Er was iets misgegaan aan mijn kant met de betaling waardoor er mailcontact was. Hier werd supersnel op gereageerd en ook nog met extra bevestiging (persoonlijk!) toen het wel gelukt was. Vriendel... Toon meer

Super mooie halsbanden toegestuurd gekregen samen met een lief persoonlijk kaartje. Bij een probleem met de bestelling heeft Stefanie dit fantastisch opgelost. Zonder twijfel koop ik hier nog spullen.... Toon meer

Goede ervaring! Na aanschaf bleek de halsband een verkeerde keus te zijn. Na telefonisch contact de halsband retour gestuurd en aankoopprijs terug ontvangen. Topservice! Ik de toekomst kom ik hier zek... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een online boutique voor de stijlvolle & moderne hond en hun baasjes. Luxe, kwaliteit, design met persoonlijke service.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben groot FAN!

Lang getwijfeld of ik een riem en/of halsband zou kopen. De looks trokken mij erg aan, maar de prijs hield me tegen. Uiteindelijk tòch gezwicht voor al het moois en nu heb ik spijt dat ik het niet veel eerder heb gedaan! Want wat is het mooi en kwalitatief mooi! Zeer beslist een aanrader, ik ben groot FAN!

23 mei 2019

Aan te bevelen!

Goede service, snelle levering mét persoonlijke touch, leuk verpakt. Echt aan te bevelen

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Hoi Lisa, bedankt voor je leuke recensie en aanbeveling! Je tovert een lach op mijn gezicht, dankjewel!

Super!

Super service en ik heb een onwijs mooie en goede halsband ontvangen! Ik heb het gelijk aangeraden bij vrienden!

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Hoi Carlijn, super lief dankjewel❤❤ Heel veel plezier van de halsband! Liefs, Stefanie

Tasje

Ik had de houder gekocht voor poepzakjes. Kwam keurig snel binnen, vond dat ze het verassend leuk verpakt hadden! Kortom ben zeer tevreden en zal zeker weer bij ze bestellen.

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Dankjewel voor je review, Sarah🤗 Heel veel plezier of nouja succes ligt eraan hoe je het bekijkt met de zakjes voor de NUMBER 2 ! Liefs, Stefanie

Super mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit, super snelle levering. Mooi ingepakt met persoonlijk kaartje en hondensnoepjes.. wat wil je nog meer? Top:)))

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt Chantal, doet mij goed te lezen dat de verpakking in de smaak valt. ❤Heel veel plezier van de dog musthaves. Liefs, Stefanie

Gewoon top!!!

7 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Wat een super leuke reactie Lieve! Straalt Moose helemaal met zijn leuke halsband 🥰? Liefs, Stefanie

Goede hulp bij het uitkiezen van de…

Goede hulp bij het uitkiezen van de juiste maat mand!

6 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Ik ben blij dat de juiste mand is besteld. Nu hoeft ze niet krom te liggen hahaha 😘 Geef je haar een knuffel? Liefs, Stefanie

Goed en snelle service

Goed en snelle service! Voldoet aan verwachtingen

5 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt voor de reactie Karlijn! Heel veel plezier van de dog musthaves. Liefs, Stefanie

Super leuk!

Mooie spullen leuk verpakt!

3 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Dankjewel voor deze leuke reactie, Elise. Heel veel plezier ervan! Liefs, Stefanie

Hele leuke en mooie spullen voor je…

Hele leuke en mooie spullen voor je hond. Het is een feestje om een pakketje te krijgen. ☺ Goeie service en levering. ☺

3 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt voor je review Sylvia! Heel erg veel plezier van de dog musthaves. Liefs, Stefanie❤

Al heel wat bestellingen thuis…

Al heel wat bestellingen thuis gekregen.. alles is als een kadootje ingepakt en super snel geleverd. Ben heel blij met haar webshop. Zij reageert ook heel vlug en denkt met je mee wat het fijnste of mooiste is voor je honden.

2 mei 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Wat super lief! Dankjewel Nathalie. Vind het ook altijd een feestje om jouw foto's en berichten te ontvangen. Een blije klant en vooral blije hondjes maken mij ook gelukkig ❤ Liefs, Stefanie

Goed persoonlijk contact en lekker…

Goed persoonlijk contact en lekker snel! De refund van de verzendkosten was goed geregeld.

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Dankjewel voor de recensie Jeroen! Helemaal leuk om te lezen en nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Liefs, Stefanie

Ribkussen

Ribkussen besteld. Snelle levering. Super mooi en fijn kussen! Leuk ingepakt en attent bedank kaartje erbij + koekjes voor de hond, geweldig!

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt voor de recensie Mel, heel erg veel plezier van het ribkussen. Moet helemaal goedkomen denk ik. Liefs, Stefanie

Ben blij deze site gevonden te hebben!

Geweldig👍
Prachtige artikelen voor mijn puppy gekocht😍

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Dankjewel Marilyn, wat een super leuke recensie. Hoe gaat het met de nieuwe gezinslid? Liefs, Stefanie

Snelle bezorgservice

Snelle bezorgservice! Leuk ingepakt, met liefde gedaan

21 april 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Dankjewel Daisy, heel erg veel plezier met de nieuwe dog musthaves ❤🥰

Top!

Super mooie halsband, snelle levering en persoonlijk contact! Een echte aanrader al cadeautje of gewoon zomaar voor je lieve hondje ☺️.

21 april 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt Sophie! Helemaal leuk dat je een recensie schrijft 🦚 Fijn dat het zo goed bevalt 🤗 Liefs, Stefanie

Tevreden!

Een robin halsband gekocht voor mijn hond Nina en wij zijn zeer tevreden! Hele mooie kleur en mooi afgewerkte letters. Snelle levering en een leuk extraatje erbij gekregen!

20 april 2019

Antwoord van THEDOGMUSTHAVES.COM

Bedankt voor de recensie Kelly. Liefs en knuffel voor Nina!