The Game Haven is ontstaan vanuit een simpele overtuiging: de beste herinneringen ontstaan vaak rond een tafel. Of het nu gaat om een spannende strijd in een strategiespel, een gezellige spelavond met familie of een episch avontuur tijdens een Dungeons & Dragons-campagne, spellen brengen mensen samen. Toch merkten we dat het steeds moeilijker werd om tussen het enorme aanbod de echte parels te vinden. Daarom besloten we een plek te creëren waar kwaliteit, passie en spelplezier centraal staan. The Game Haven is meer dan een webshop voor bordspellen. Het is een thuishaven voor iedereen die houdt van spellen. Van families die op zoek zijn naar een leuk spel voor het weekend tot ervaren hobbyisten die hun volgende favoriete expertspel willen ontdekken. Wij selecteren ons assortiment zorgvuldig en richten ons op spellen die wij zelf graag zouden aanbevelen aan vrienden. Dat betekent aandacht voor moderne bordspellen, strategische uitdagingen, coöperatieve avonturen, tweespelerspellen en de nieuwste releases van gerenommeerde uitgevers. Naast bordspellen vind je bij ons ook Trading Card Games, Dungeons & Dragons-producten, accessoires en uitbreidingen. Alles om jouw volgende spelavond nog beter te maken. Onze missie is simpel: spelers helpen om sneller hun volgende favoriete spel te vinden. Welkom bij The Game Haven. Jouw haven voor spellen, verhalen en onvergetelijke spelavonden.
Buizerd 162, 5508KC, Veldhoven, Nederland
- info@thegamehaven.nl
- thegamehaven.nl
Geen reviews
Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.