Halara Reviews 440.401

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer

Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.

Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer

Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

440K reviews

Vraagt klanten om een review

Wat een drama

Wat een drama. 2 jurken besteld, flut kwaliteit en ze stonden me niet.
Terug sturen is bijna onmogelijk.
Ze sturen geen link, bieden meerdere keren aan dat je de jurken mag houden en dan een tegoed bon voor het zelfde bedrag krijgt.
Als je dat niet wil beloven ze een link met informatie te sturen, kijk vooral ook in de Spam, maar als je daar niet op wil wachten krijg je alvast het adres.
Uiteindelijk maar zelf terug gestuurd, kosten € 11,50. Dat geld ben je dan dus kwijt.

25 augustus 2025

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet zo soepel verliep als verwacht. We streven ernaar het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en stellen uw feedback op prijs. Als we u verder kunnen helpen, kunt u contact opnemen met service@thehalara.com. We helpen u graag verder.

Als het probleem niet is opgelost, hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt gewoon op deze e-mail reageren. We staan ​​voor u klaar.

Halara Klantenserviceteam

Ik had verschillende items besteld waar…

Ik had verschillende items besteld waar ik er 3 van retour wou sturen
Het lukte mij echter niet, althans het systeem pikte het niet, om de gevraagde foto's erbij te leveren.
Na contact met de helpdesk verliep alles prima. Men hield mij op de hoogte van het retourproces via de mail en toen de kledingstukken aan waren gekomen is direct mijn geld teruggestort.
Chapeau Halara

Elisa Wieggers

18 augustus 2025

Betrouwbaar en goed zittende jeans!

Inmiddels 2 bestellingen gedaan, twee super fijne jeans gekocht, de lengte is even moeilijk, maar nu met de juiste lengte zijn ze zo fijn! Super veel stretch en toch een echte jeans. Een mouwloos wit shirt, ook geweldige kwaliteit.
De leggings zijn ook heel mooi ook weer met heel veel stretch!
Als er iets retour gaat, zijn de kosten voor de koper en het moet naar Duitsland, dus even rekening houden met de kosten. Verder super snel geld terug en een goede communicatie over de mail en als je een vraag hebt krijg je snel antwoord.
Ik ben een kritische klant, maar erg tevreden over Halara

17 augustus 2025

Winkelmand niet te legen

Na het lezen van positieve reviews dacht ik te gaan bestellen. En paar dingen in winkelmandje gestopt.
Helaas kun je er niets meer uit halen. Nergens iets te vinden

Wel poppen er steeds meer items op met schreeuwende aanbiedingen. En direct meerdere emails
Ik haak dus af

15 augustus 2025

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet zo soepel verliep als verwacht. We streven ernaar het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en stellen uw feedback op prijs. Als we u verder kunnen helpen, kunt u contact opnemen met service@thehalara.com (mailto:service@thehalara.com). We helpen u graag verder.

Als het probleem niet is opgelost, hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt gewoon op deze e-mail reageren. We staan voor u klaar.

Halara Klantenserviceteam

Retourneren heel duur en ingewikkeld

Het retoursturen van het bestelde artikel was een ramp. Eerst een procedure van -tig stappen doorlopen, dan ontvang je pas een retouradres en formulier in je mail. Dan blijkt dat het retouradres in Duitsland is, voor eigen kosten dus. Voor een pakketje van 350 gram moest ik Eur. 13,55 betalen om terug te sturen!

14 augustus 2025

Halara Klantenserviceteam

Afgelopen jaren geen problemen gehad

Afgelopen jaren geen problemen gehad. Vlug de artikelen geleverd en heel blij met de kleding. Dit jaar 2025, 3 keer een bestelling geplaatst, eerst gaat het goed. Dan krijg ik na lange tijd melding dat het pakket retourgestuurd wordt. Heel jammer, verder de afhandeling gaat prima. Ik heb mijn geld terug, maar wil graag de artikelen.

13 augustus 2025

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet zo soepel verliep als verwacht. We streven ernaar het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en stellen uw feedback op prijs. Als we u verder kunnen helpen, kunt u contact met ons opnemen via service@thehalara.com. We helpen u graag verder.

Uw Halara Klantenserviceteam

Retour veel gedoe

Meerdere producten terug gestuurd; retour aanvragen en verzenden al lastig te vinden. Kosten van verzenden voor jezelf. En daarna meer dan 2 maanden op mijn geld moeten wachten. Via mail klantenservice steeds opnieuw dezelfde vragen en geen stap verder.

1 juli 2025

Top winkel, slechte koerier

@Halara: I don’t speak German.

Het liefst zou ik 5 sterren geven, vanwege de leuke kleding en de goede kwaliteit. De maatvoering klopt ook perfect (voor mij).
Dat de levering 1 á 2 weken duurt is nogal logisch, aangezien ze uit Aziatische landen verzenden. En dat ze dan ook retourkosten vragen is ook nogal wiedes. Als je niet zeker weet of je iets wilt houden, bestel dan niet uit Azië!

Maar dat ze niet aangeven welke koerier de levering doet is echt heel irritant. Maar vooral irritant is dat ze werken met PDN express. Dat is internationaal de allerslechtste bezorgservice die er bestaat.

Wanneer ze duidelijkere bezorginformatie geven en stoppen gebruik te maken van PDN Express, dan zal ik zeker 5 sterren geven.

4 augustus 2025

Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,

Es tut uns leid, dass Ihr Erlebnis nicht so reibungslos verlief wie erwartet. Wir bemühen uns, den Prozess so einfach wie möglich zu gestalten und freuen uns über Ihr Feedback. Wenn wir Ihnen weiterhelfen können, wenden Sie sich bitte an service@thehalara.com. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Sollte das Problem weiterhin bestehen, antworten Sie einfach auf diese E-Mail. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen

Full lenghts is zeker 15 cm te kort

Broeken zit lekker en valt in de taille en om de benen op maat. Ik ben echter 1,82 cm en had daarom tall besteld. De broeken High Waisted Back Side Pocket Stretchy Knit Denim Casual Legging vielen tot halverwege mijn kuit. Niet echt 'tall' of 'full lenght' dus zoals ik wel besteld had. Ze zitten wel heerlijk maar ik had liever een broek gehad die minstens 15 cm langer was. Er komen ook makkelijk haaltjes in de stof. Daarom raadt ik het niet aan.

Er was ook aangegeven onder een eerdere review dat er contact met mij zou zijn opgenomen maar dat is niet gebeurd dus ook daarin een beetje teleurgesteld.

5 maart 2025

Mit freundlichen Grüßen
Halara Kundenservice-Team

Goede ervaring, maar retour moet naar Duitsland op eigen kosten.

Goede ervaring, maar let op; retourzendingen moeten naar een adres in Duitsland en moet je zelf betalen. Voor 1 jumpsuit, was dat voor mij al gauw €14. De bestelling zelf liep echter heel soepel, keurig vooraf aangegeven dat de levering wat langer kan duren (wat uiteindelijk veel sneller was dan verwacht!). Materiaal en kleding ook zeker fijn, zoals geadverteerd. Wel heel blij met mijn andere 3 items (en gratis sokken).

4 augustus 2025

De kwaliteit van de kleding is prima

De kwaliteit van de kleding is prima. Goede stoffen, mooi afgewerkt. Maar ik heb steeds problemen met hun maatvoering, ondanks dat ik mijn maten vergelijk met de maattabel. Jammer, daarom zal ik geen orders meer plaatsen. Je hoeft trouwens te klein uitgevallen kleding niet terug te sturen, maar je kunt een tegoedbon krijgen. Dat weer wel. Maar dan fingers crossed dat de daarmee bestelde kleding wèl goed past. Levertijd kan ook nogal lang uitvallen, vooral als het een preorder blijkt te zijn.

21 juli 2025

Geachte klant,

We kijken uit naar uw oprechte reactie en hopen het probleem voor u op te lossen.

Uw Halara Klantenserviceteam

ze zijn niet eens 1 ster waard!

ze zijn niet eens 1 ster waard!
de kleding van slechte kwaliteit, maten kloppen niet (vaak veel te ruim) en terug sturen wordt onmogelijk gemaakt. Mijn ordernummer geeft een foutmelding en ondanks 10 mails naar hun kant komt er geen oplossing. terugsturen is dus onmogelijk en nu zit ik met kleding die niet past! NIET BESTELLEN HIER!!!!

30 juli 2025

Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,

Es tut uns leid, dass Ihr Artikel nicht wie erwartet angekommen ist. Wir bemühen uns, die Lieferung so schnell wie möglich zu verschicken und freuen uns über Ihr Feedback. Wenn wir Ihnen weiterhelfen können, wenden Sie sich bitte an service@thehalara.com. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen,
Halara Kundenservice-Team

Ik heb nog steeds de terugbetaling niet…

Ik heb nog steeds de terugbetaling niet ontvangen voor mijn terugzending

15 juli 2025

Sehr geehrter Kunde,

Es tut uns leid, dass Ihre Rücksendung nicht so reibungslos verlief wie erwartet. Wir bemühen uns, den Prozess so einfach wie möglich zu gestalten und freuen uns über Ihr Feedback. Wenn wir Ihnen weiterhelfen können, wenden Sie sich bitte an service@thehalara.com. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen,

Het is een scam

Het is een scam, om deze 3 belangrijke redenen:
- de kwaliteit van het artikel is slecht en de maten kloppen niet
- de levertijd was 4 weken, niet 4 werkdagen
- een enorm slecht retourbeleid:
1. Je moet zelf de retour betalen naar Duitsland (+/- 13 euro)
2. Als je de retour aanmaakt moet je een formulier invullen per item met de reden van retour EN van elk item een foto ??
3. Als de retour aangemaakt is de default optie een cadeaubon, je moet extra moeite doen om het als bedrag terug te krijgen
4. Je retour aanvraag moet ook nog eens worden goedgekeurd via de mail
5. Je moet het retourformulier zelf nog uitprinten en ondertekenen om bij de retour te stoppen
6. Je krijgt je geld na ongeveer 30 dagen terug. Ik wacht nog steeds.

Ik heb nog NOOIT zoveel moeite gedaan voor een retour, ik snap ook echt álle goede reviews niet.

29 juli 2025

Halara Klantenserviceteam

Ontzettend slecht en ingewikkeld…

Ontzettend slecht en ingewikkeld retourbeleid waarbij je eerst foto’s moet inzenden van de items die je gaat retourneren om “toestemming” te krijgen het terug te sturen. Vervolgens dikke verzendkosten betalen en tot op heden nog geen bevestiging van retour gehad. Echt bijzonder slecht en klantonvriendelijk!

1 juli 2025

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat uw retourervaring niet zo soepel verliep als verwacht. We streven ernaar het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en stellen uw feedback op prijs. Als we u verder kunnen helpen, kunt u contact met ons opnemen via service@thehalara.com. We helpen u graag verder.