Overzichtelijke site, echt ideaal dat je vragen kunt oefenen zonder direct een oefen examen te moeten maken. Hierdoor heb ik gericht op mijn zwakke punten kunnen focussen. Ik heb deze site maar 2 dage... Toon meer
theoriekennis is anders dan andere websites. Je hebt veel verschillende manieren om te leren wat het zeer doelgericht en specifiek maakt wat erg helpt. Zo zijn er leeronderwerpen, proef exames en kan... Toon meer
Via deze weg heb ik mezelf perfect kunnen voorbereiden op mijn komende theorie examen voor rijbewijs B. Heb mijn theorieboek eenmalig doorgelezen en voor de rest de oefeningen en toetsen gemaakt via... Toon meer
Online oefenen voor het CBR auto theorie-examen 2023. Snel en gemakkelijk oefenen voor je auto theorie examen. Veel oefenexamens, doelgericht oefenen op onderwerp, waar en wanneer je maar wilt.
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Veel te bieden en goed
Veel te bieden en goed, maar repareer je fouten aub, zijn er wel een paar.
De vragen lijken niet op de echte examen
Hartstikke prima
Weekje geoefend met Theoriekennis en in een keer geslaagd. Diverse selectie van vragen, veel oefenexamens en een duidelijke interface. Niks te klagen!
Hallo
Hallo, ik ben nieuw in de theorie, ik moet veel oefenen, dan kan ik je het resultaat vertellen
Handige & leerzame theorie
Handige & leerzame theorie. Onder andere verschillende soorten leeronderdelen zoals kennis, inzicht, oefenvragen en oefenexamens.
Geen aanrader
Veel stof werd niet behandeld in jullie app, dus geen succes. App van theorieexamen punt nl had ik veel meer aan
Veel verkeerde informatie
Veel verkeerde informatie. Ik googelde voor de zekerheid informatie en vroeg aan mijn rijinstructeur en die zeiden dat de informatie in de toetsen niet klopt.

Antwoord van theoriekennis.app
Komt niet goed overeen met CBR examen...
heel veel oefeningen met nadruk op kennis. Er zijn echter heel erg veel vragen die je op het echte CBR theorie examen krijgt die echt niet te vinden zijn met deze app. Vragen/oefeningen over bepaalde voertuigkennis (trekhaken), over Inhalen via rechts in sommige situaties, en over wegen en snelwegen wordt niet genoeg benadrukt.

Fijne theorie oefeningen
Voor het gebruik van hun pakket 3 keer gezakt na een pakket van twee weken te gebruiken meteen geslaagd! Moeilijke vragen vergelijkbaar met die van het CBR.

Antwoord van theoriekennis.app
Ik heb goed kunnen oefenen
Ik heb goed kunnen oefenen, er waren helaas nog een paar strikvragen van het cbr waarvoor ik niet voorbereid was. Bv een vraag over een aanhangwagen met twee kenteken platen met de tekst: mag je zo gaan rijden? Ik weet wat de regel is ivm gewicht aanhangwagen met behoefte eigen kenteken plaat maar niet of je mag rijden met twee.

In 1 keer geslaagd!!
Zeker een aanrader, eenmalig slechts een tientje betaald voor een week onbeperkt toegang tot de site en hierdoor (in combinatie met het eenmalig doorlezen van een theorieboek) in 1 keer geslaagd dankzij de aangeboden 12+ oefenexamens & extra losse opdrachten.

zou wel andere aanbevelen
Omdat dit de goedkoopste theorie app…
Omdat dit de goedkoopste theorie app is!
En je kan 5 weken ermee overdoen. Terwijl de rest van de theorieën die je online wilt oefenen kost het zo duur.
heel veel examens en stof om te…
heel veel examens en stof om te oefenen, alleen soms komen de vragen is verschillende examens zelfde voor

Antwoord van theoriekennis.app
Wel de beste, maar het kan nog iets beter.
Ik heb met drie verschillende apps geleerd voor mijn theorie-examen. Deze vond ik het beste omdat er de meeste onderwerpen in aan bod kwamen. Er zitten nog wel een fout in: oefeningen/voorrang-en-voor laten-gaan/deel-4 Over een voorangssituatie tussen een tram, een blauwe auto op een voorrangsweg en de witte lesauto. Het programma rekend het goede antwoord fout.
Het programma loopt vaak ook niet goed meer als je meer dan één keer in hetzelfde onderdeel willekeurige vragen wilt oefenen. Dan krijg je antwoorden van andere vragen die niet bij het plaatje en de vraag horen.
Verder wel heel veel gehad aan deze app!