Overzichtelijke site, echt ideaal dat je vragen kunt oefenen zonder direct een oefen examen te moeten maken. Hierdoor heb ik gericht op mijn zwakke punten kunnen focussen. Ik heb deze site maar 2 dage... Toon meer
heel veel oefeningen met nadruk op kennis. Er zijn echter heel erg veel vragen die je op het echte CBR theorie examen krijgt die echt niet te vinden zijn met deze app. Vragen/oefeningen over bepaalde... Toon meer
theoriekennis is anders dan andere websites. Je hebt veel verschillende manieren om te leren wat het zeer doelgericht en specifiek maakt wat erg helpt. Zo zijn er leeronderwerpen, proef exames en kan... Toon meer
Online oefenen voor het CBR auto theorie-examen 2023. Snel en gemakkelijk oefenen voor je auto theorie examen. Veel oefenexamens, doelgericht oefenen op onderwerp, waar en wanneer je maar wilt.
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alleen maar positief!
Via deze weg heb ik mezelf perfect kunnen voorbereiden op mijn komende theorie examen voor rijbewijs B. Heb mijn theorieboek eenmalig doorgelezen en voor de rest de oefeningen en toetsen gemaakt via theoriekennis.app. Heel overzichtelijke en ruime stof om te oefenen en te leren.
Zelf ben ik iemand die leert van het te doen en door het via deze weg te doen, was ik goed voorbereid.
Binnen een week heb ik mezelf ingeschreven voor het examen, geleerd en uiteindelijk in één keer mijn theorie examen gehaald.
Oefenen, oefenen, oefenen met resultaat
Met heel veel oefenen van examens en oefenvragen via theoriekennis heb ik nu mijn theorie gehaald!
Theoriekennis is de beste en Top ..Koop het pakket en leer makelijk
Jullie zijn echt Top❤️😍 want ik kon makkelijk leren en dat jullie alle belangrijke vragen gesteld die op cbr manier is en bij elke vraag had ik een toelichting voor elke foute vraag Daarom ben ik blij met jullie website en theorie pakket .
De vragen kloppen eens niet!
Hier heb je niks aan,
De plaatjes en afbeeldingen zijn heel onscherp en vaag. Dat zijn scans uit een of ander oud boek.
Ook gaat de timer veel sneller dan op het echte examen.
Bij het echte examen kun je goed en normaal kijken en heb je de tijd om een antwoord te geven. Hier heb je 4
seconden om de vraag te beantwoorden…. Gaat helemaal nergens over.
Je kunt beter een andere kiezen. Hier heb je niks aan.
Plus deze is duurder dan andere aanbieders. 10 euro voor 10 set met vragen voor een week is de goedkoopste optie.
Bij andere aanbieders krijg je 10 sets voor 10 euro voor 2 of 3 weken.
Goede antwoorden worden fout gegeven.
De antwoorden van sommige oefeningen worden verkeer aangegeven terwijl het antwoorden correct zijn.
Ook sommigen oefeningen laden niet op.
Is niet waard om te kopen
Is niet waard om te kopen , heeft geen goede uitleg en de website crasht vaker :
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie…
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen dankzij deze app. Er zit veel handige informatie en uitleg in, veel oefeningen en veel oefen examens. Op het examen kwamen zelfs vragen die ik bij de app al gezien had. Ben heel blij dat ik toch had besloten om deze aan te schaffen. Kan het iedereen aanraden. Heb al 3 bekende deze app aan laten schaffen. Gewoon top!
Goede app
Goede app, maar ik zou ook de antwoorden veranderen van plek. Zodat je niet weet waar de goede antwoord staat.

Antwoord van theoriekennis.app
Dankzij de oefeningen van…
Dankzij de oefeningen van theoriekennis.app de eerste keer geslaagd, werkt goed!
goede site als aanvulling voor je…
goede site als aanvulling voor je theorie examen,
als extra oefensite gebruikt en geslaagd voor mijn theorie examen bij het cbr
Heeft mijn goed geholpen
Fijne site maar wel een paar problemen
Fijne lay-out, lijkt wat dat betreft redelijk op het echte CBR examen, dat is fijn want dan weet je wat je ongeveer te wachten staat.
Ik had wel meer examens verwacht. Ze zeggen onbeperkt examens oefenen, maar vervolgens is er wel de beperking van 12 examens.
Ook werden er soms in verschillende examens dezelfde vragen gesteld, en zelfs een keer binnen één examen twee keer dezelfde vraag.
De vraagstelling is niet helemaal zoals op het CBR examen.
De antwoorden kloppen soms niet.
Eén keer had ik het juiste antwoord gegeven, maar hij rekende het toch fout. In de motivatie voor het goede antwoord stond mijn antwoord, maar toch had ik de vraag fout beantwoord.
Kortom: opzich een fijne site, maar heeft nog echt wel wat gebreken.

goed programma, paar verbeteringen
goed assortiment vragen, goede prijs, het is goed dat er meerdere oefenings opties zijn (oefenvragen, oefenexamens en flashcards) en duidelijke uitleg bij de vragen
een paar verbeterpunten: heel soms kloppen de vragen niet met het antwoord (bijv. de vraag over LZV's), ik krijg soms in één examen twee keer dezelfde vraag, het zou mooi zijn als er een overzicht knop zou zijn, om makkelijker door de vragen te kunnen bladeren zoals op het echte examen

Wel goed en duidelijk