ThePets.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig ekspedition. Købte godbidder til hunden til fordelagtig priser - dejligt! Skrev en note ifm. med ordren og fik høflig og detaljeret tilbagemelding herpå samme dag, som pakken... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg ville prøve hestefedt med hvidløg til mine fire hunde herhjemme, pakken kom hurtigt. Der var desværre en skade på pakken, som var fragt firmaet skyld, det hjalp thep... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplever altid god service og vejledning i forhold til vores hund. Vi har nu været faste kunder herhjemme siden 2022. Vi har prøvet alt fra slow-feeder, vådfodder, snacks og hundefoder samt mege... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vi bestilte mush (frost) tirsdag, og torsdag formiddag kom gls-manden med maden, stadig ca 90% frossen på trods af termokassen var gået i stykker. vi fik oveni købet en lille snack til os selv 🥰

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. ook in
  3. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi er en lille virksomhed i Sønderjylland som brænder for at give kvalitets produkter til alle hunde i hele Danmark. Ideen startede da vi fik vores egen hund Balto. Vi elsker at forkæle ham med lækre produkter og kvalitetsvarer. Vi fik derfor ideen om at starte egen virksomhed op, og et mål om at kunne være med til at forkæle så mange skønne hunde som muligt. Lige nu bliver webshoppen drevet som et bi-erhverv hvor vi begge har et fastarbejde ved siden af. Vores mål og ønske er, at kunne gå ind i ThePets på fuldtid.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Upåklagelig god og hurtig service

Upåklagelig god og hurtig service, min Golden er vild med maden 🐶

19 februari 2025

Hej Line,
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 🌸 Hvor er det skønt at høre, at du har oplevet god og hurtig service – og at din Golden er vild med maden 🐶

Hurtigt

Hurtig behandling

29 januari 2025

Hej Mognes,
Tak for de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på din anmeldelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode produkter

4 februari 2025

Hej Julie,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og vores produkter. 😊

Tilfreds

Meget tilfreds med købet og servicen

27 januari 2025

Hej Elaine,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både dit køb og vores service. 😊
Vi glæder os til at sende flere gode produkter din vej!
Alex // ThePets"

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Intet abonnement

Jeg synes det er rigtig ærgerligt/dumt at man ikke kan have abonnement til hundemaden mere. Jeg var rigtig glad for ordningen og det fungerede godt for flere jeg kender, som vil købe deres mad et andet sted nu.
Udover det er servicen som den plejer, det giver en ekstra stjerne, men skuffende med abonnement..

2 januari 2025

Hej Andjela,
Tak for din feedback! Vi forstår din skuffelse over, at abonnementet ikke længere er tilgængeligt for alle. Vi er dog glade for, at vi kunne finde en løsning for dig. 😊 Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service. Tak for din anmeldelse! ⭐️🐾

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling herfra.
Der var desværre en skade på pakken, som var fragt firmaet skyld, det hjalp thepets lyn hurtigt med.
Det er helt sikkert mit nye sted at bestille ting til mine pels børn.
Ekstrem god kundeservice og gode varer!

25 november 2024

Hej Lea,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐🐾 Vi er så glade for, at du og dine fire pelsbørn har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os at kunne hjælpe hurtigt, når der opstår udfordringer, og vi glæder os til at sende flere gode produkter din vej!

ThePets is great

ThePets is great. Fast delivery plus one of the very few pet shops in Denmark that have the food that our dog loves.

27 oktober 2024

Hi Karolina,
Thank you so much for the 5 stars! ⭐️ We're happy to hear that you appreciate our fast delivery and our selection of food for your dog. It means a lot to us! 🐾😊
Best paw greetings

Top Service

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles wunderbar geklappt.
Bin sehr zufrieden

9 september 2024

Hallo Thomas,
Vielen Dank für die 5 Sterne! ⭐️ Es freut uns sehr, dass von der Bestellung bis zur Lieferung alles wunderbar geklappt hat. Schön zu hören, dass du zufrieden bist! 😊🐾
Beste Pfotengrüße

Super hundemad

Hurtig og venlig respons! Rigtig god og sund mad.

15 september 2024

Hej Usha,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for, at du har oplevet hurtig og venlig service – og at du er tilfreds med vores hunde mad! 😊🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig svar og afsendelse af nyt foder…

Hurtig svar og afsendelse af nyt foder efter fejl. Super service

25 juni 2024

Hej Sussi,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for, at du oplevede hurtig hjælp og en god service. Det betyder meget for os! 😊🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig behandling og…

Altid hurtig behandling og tilbagemelding på ordre.

21 mei 2024

Hej Lisbeth,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for, at du sætter pris på vores hurtige behandling og tilbagemelding. Det betyder meget for os! 😊🐾
De bedste potehilsner,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt gik godt

14 april 2024

Hej Ulrich,
Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Det glæder os, at alt gik godt. 🐾

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering

7 april 2024

Hej Tulle,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for, at du synes godt om vores hjemmeside og den hurtige levering. 😊🐾

Dejligt sted at handle hilsen Rene

Dejligt sted at handle hilsen Rene

21 maart 2024

Hej Rene,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Det glæder os, at du synes, det er et dejligt sted at handle. 😊🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser, et produkt mine hunde elsker.Lili Jensen

11 april 2024

Hej Lili,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering, priser og at dine hunde elsker produktet. 😊🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering - og ikke mindst en ekstra godbid til vuffer... alle er glade :o)

18 maart 2024

Hej Camilla,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Det glæder os, at du er tilfreds med både priser, levering – og at vuffer blev glad for den ekstra godbid! 🐶

Hej Kjeld,
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige forsendelse. 😊🐾