The Snack Club Reviews 67

TrustScore 2 uit 5

2,0

Zeer teleurstellende ervaring. Belofte op de website “bestelling voor 22h, volgende dag in huis”.. En dat was exact de reden hoe mij om te bestellen zodat mijn zoon op zijn verjaardag alsnog zijn sno... Toon meer

Helaas was er weinig variatie en kreeg ik dus enkel snoep maar geen chips of iets anders. Het was enkel snoep.. ik bestelde de box (L) en het was best klein voor wat het was... Mijn bestelling kwam we... Toon meer

Te veel harde snoep plus twee zelfde vond niks

1. Snoepwinkel
  2. Frisdrankwinkel

Ontdek snacks en snoep die je nog nooit eerder hebt gezien. Bij The Snack Club importeren we de lekkerste snacks en snoep uit het buitenland, om jou van de nieuwste en bijzonderste lekkernijen te laten proeven!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Eerste ervaring The Snack Club.

Snoep was snel verzonden en de doos waar het in kwam was onbeschadigd. Ik heb genoten van de snoep die er in zat. Ik zal zeker meer bestellen! De prijs is goed vergeleken met andere online snoep winkels.
Ik raad het iedereen aan!

3 augustus 2022

Eerste keer besteld

Eerste keer besteld, de Amerikaanse snoepbox. Verrast met wat er allemaal in zat levering volgende dag in huis, niks anders dan tevreden.

1 augustus 2022

Tevreden

Makkelijk online bestellen, genoeg keuze al zou wat meer keus in chocolade/chips/koekjes welkom zijn 😉 Verzending is snel, word netjes verpakt en makkelijk te volgen. Ook contact is snel gelegd mocht dat nodig zijn.

1 augustus 2022

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.
Belofte op de website “bestelling voor 22h, volgende dag in huis”.. En dat was exact de reden hoe mij om te bestellen zodat mijn zoon op zijn verjaardag alsnog zijn snoep kon krijgen.. Echter kregen we dit pas 1,5 dag later aan met de uitleg, sorry er is vertraging bij PostNL en we kunnen er niets aan doen, klaar 🤷🏼‍♂️😕 Ik vind dat je dit dan niet prominent op je website moet zetten als je dit niet 100% waar kan maken !

26 juli 2022

Beste Jelle,

Dankjewel voor je review en bestelling. Zoals al eerder aangegeven hebben we de bestelling nog dezelfde dag verwerkt en verzonden. Hierna is vertraging ontstaan bij PostNL omdat de bezorgdag een nationale feestdag in België betrof (21 juli). Op deze dagen worden er geen pakketjes bezorgd.

Op het moment dat we het pakket hebben verzonden en er onverhoopt vertraging ontstaat, is er niks dat wij kunnen doen om het pakket alsnog op dezelfde dag bezorgd te krijgen. Dit hebben we ook meermaals aangegeven en onze excuses voor aangeboden. Ook hebben we een kortingscode aangeboden voor de vervelende samenloop van omstandigheden. Deze heeft u geweigerd.

Als een bezorgdag een nationale feestdag betreft, gaan wij ook uit van eigen verantwoordelijkheid. Dit is een situatie waarop wij geen invloed hebben, en hebben wij er alles aan gedaan om de bestelling dezelfde dag te versturen.

Daarnaast raad ik je aan om voortaan op tijd een bestelling te plaatsen, mocht je je bestelling voor een bepaalde tijd nodig hebben. Alhoewel het dit keer een geplande verstoring was van PostNL, kunnen er ook ongeplande verstoringen voorkomen zoals een hittegolf, storm of personeelstekort.

Snelle levering, erg goede kwaliteit! Ga zeker vaker wat bestellen!

24 juli 2022

Antwoord van The Snack Club

Dankjewel voor je review, Rachel!

Te veel harde snoep plus twee zelfde…

Te veel harde snoep plus twee zelfde vond niks

12 juli 2022

Antwoord van The Snack Club

Beste, dankjewel voor je eerlijke review. Ik ga ervan uit dat je een snoep box hebt ontvangen. We proberen onze snoep boxen zo divers mogelijk te maken voor het beschikbare budget. Uiteraard is de inhoud een verrassing en kan het zijn dat er iets tussen zit waar je niet persé van houdt. Misschien kun je die snoepjes delen met anderen in huis?

Mocht je geen fan zijn van bepaalde snoepjes, dan kun je de volgende keer misschien beter zelf een keuze maken. Zo weet je zeker dat je iets krijgt wat je lekker vindt! :)

- Tom

Echt super Nice!

Echt super Nice!! Kwam snel aan en is gewoon netjes aan gekomen zeker aangeraden

2 juli 2022

Antwoord van The Snack Club

Dankjewel voor je review, Jennifer!

Snel en duidelijkheid over de bestelling. Goede communicatie.

20 juni 2022

Antwoord van The Snack Club

Dankjewel voor je review, Chris!

Moet zeggen dat ik toch meer had…

Moet zeggen dat ik toch meer had verwacht voor mijn 30€ Dacht zelfs dat een deel naar de bezorg kosten was gegaan maar zie nu net dat het gratis bezorgen is vanaf 29€ dus daar zaten geen kosten aan . Goed aangekomen , lekker snoep maar prijs kwantiteit niet helemaal correct volgens mij .

2 juni 2022

Doen!

Goede levering, lekkere dingen in het assortiment.

9 mei 2022

Antwoord van The Snack Club

Dankjewel voor je review, Van der Valk!