The Snack Club Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Zeer teleurstellende ervaring. Belofte op de website “bestelling voor 22h, volgende dag in huis”.. En dat was exact de reden hoe mij om te bestellen zodat mijn zoon op zijn verjaardag alsnog zijn sno... Toon meer

Moet zeggen dat ik toch meer had verwacht voor mijn 30€ Dacht zelfs dat een deel naar de bezorg kosten was gegaan maar zie nu net dat het gratis bezorgen is vanaf 29€ dus daar zaten geen kosten aan .... Toon meer

Helaas was er weinig variatie en kreeg ik dus enkel snoep maar geen chips of iets anders. Het was enkel snoep.. ik bestelde de box (L) en het was best klein voor wat het was... Mijn bestelling kwam we... Toon meer

Te veel harde snoep plus twee zelfde vond niks

1. Snoepwinkel
  2. Frisdrankwinkel

Ontdek snacks en snoep die je nog nooit eerder hebt gezien. Bij The Snack Club importeren we de lekkerste snacks en snoep uit het buitenland, om jou van de nieuwste en bijzonderste lekkernijen te laten proeven!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne site voor buitenlandse snacks!

Fijne site, met leuke producten. Goede prijzen voor producten die je niet overal kan vinden. Bezorging was snel. Er werd veel gebruik gemaakt van opvulchips in de doos, dit gaf veel troep en mijn prullenbak zat snel vol door deze zooi. Daarnaast is dit ook nog erg slecht voor het milieu.

17 november 2021

Beste Micky,

Dankjewel voor je bestelling en review! Ik wilde er nog even aan toevoegen dat we deze opvulchips gebruiken om de producten vast te zetten in de doos, zodat ze niet beschadigen. Bovendien zijn ze gemaakt van zetmeel, en daardoor volledig biologisch afbreekbaar (je kunt ze in de groene bak doen). Maar ik ontken niet dat je prullenbak er snel vol van gaat zitten ;) Echter, omdat ze van zetmeel zijn, kun je ze ook makkelijk in water oplossen, als je ze echt kwijt wilt 😛

Groet,

Tom van The Snack Club

Wel prijzig

Wel prijzig, verder geen bijzonderheden.

20 september 2021

Antwoord van The Snack Club

Hey Kiran, dankjewel voor je review! Thanks voor de feedback. We proberen onze prijzen altijd zo laag mogelijk te houden, en zijn altijd op zoek naar de beste deal voor jou.

Mocht je geen actie willen missen; schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Hier promoten we onze nieuwste producten en hebben we ook regelmatig acties met scherpe prijzen :)

Fijne dag nog!

- Tom

Lekker hoor.

Alles wat in de supermarkt ligt, begint een beetje saai te worden dus deze site is een leuke afwisseling. Bovendien gratis bezorging boven een bepaald bedrag. Hopelijk komen er snel meer producten bij.

18 september 2021

Antwoord van The Snack Club

Dankjewel voor je review, Nathalie! We zijn iedere week aan het uitbreiden, dus neem op den duur zeker nog een kijkje!

Netjes geleverd alleen duurde het deze…

Netjes geleverd alleen duurde het deze keer iets langer dan ik had verwacht

9 september 2021

Antwoord van The Snack Club

Hi Yessica, dankjewel voor je review & feedback! Ik zie dat je je bestelling had geplaatst aan het einde van de middag op vrijdag. Deze bestellingen versturen we helaas pas op maandag. Om de volgende keer een beter idee te krijgen wanneer je je bestelling ontvangt, verwijzen we je graag naar het schema in de FAQ: https://www.thesnack.club/faq/#1625510212102-65a218ac-a85a

Fijne dag nog en geniet van je snacks :)

Top!

Mijn pakket was ontzettend snel klaar gemaakt voor verzending. Ik heb dat nog nooit zo snel gezien! Daarnaast waa mijn pakket top in gepakt met voldoende bescherming zodat niks beschadigd raakte. Goede prijzen en leuk assortiment.

9 juli 2021
Reviews in alle talen tonen. (67 reviews)