2,6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Yelling at guests

I went there with my black girlfriend and trying to check in they yelled at her bc she had forgotten her ID. She looks young but is 30 years old. Instead of having to travel all the way back home she asked kindly and softly if she could show her a picture of her ID (passport and national ID) and the front desk woman took it up ten notches, started yelling that it was impossible and that she practically asked her to break the law and how dare she. She let us in after a while, but only after making sure that everyone around us knew what terrible people we apparently were. We were so taken aback it's difficult to explain. In retrospect we should have just left, but it was a special occasion, so we tried to explain further (like mentioning that we had been there before), apologized profusely and in the end was let in. If there ever was a bittersweet feeling. I'll never go back unless the management takes some serious accountability and shows that it will treat all guests equally and not based on race. (If you are curious, we had to wait in line for a long time and saw how the hostess treated white couples politely, even if they also must have had some problems bc she spent a long time with some of them smiling and typing on her computer and laughing during their conversations.)

5 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The Well har tapt seg betydelig.

Vi besøkte stedet ved premiereåpningen – var det i 2015–2016? – og opplevde det som et helt fantastisk konsept. Da hotellet åpnet kort tid etter, var gleden stor. Også dette ble besøkt relativt raskt etter åpning: gjennomført konsept, flotte rom og svært god mat og drikke.

Siden den gang har The Well vært besøkt jevnlig, flere ganger i året.

I starten fikk man en tydelig følelse av å være velkommen. Atmosfæren oset av ro og harmoni, og servicen var rett og slett førsteklasses.

Gradvis har dette endret seg. Først kom en allerede relativt høy inngangsbillett, deretter betaling for parkering. Den lille, men viktige gesten med gratis vann til hver gjest forsvant. Og i januar 2025 var det slående mange betale-aufguss. Konsekvensen var at de aufgussene som fortsatt var inkludert, ble overfylte – stikk i strid med hele idéen om ro, tilstedeværelse og kvalitet.

Det virker også som om kulturen blant de ansatte er under press. Tidligere tok «alle ansatte» ansvar for helheten. Nå oppleves det mer fragmentert. Ved siste besøk sto et tomt drinkglass i trappen ved inngangen til garderobene en hel dag. Små detaljer, ja – men nettopp slike detaljer avslører når ansatte er presset og jobber strikt etter stillingsinstruks, ikke etter eierskap til opplevelsen.

Subjektivt føltes også de varme bassengene et par grader kaldere enn før. Det kan selvfølgelig være dagsform, men opplevelsen var der.

Så er det konseptene stillhet og nakenhet. Det er blitt færre soner med tydelige krav til nakenhet. I bassengene sitter gjester og skravler som om de er på bar, og samlet sett oppleves det nå som om man blir mer «sett» når man er naken – noe som bryter fundamentalt med den tryggheten og anonymiteten som tidligere var en del av opplevelsen.

Og helt håpløst, etter flere år hvor man kunne ta med seg hund på hotellet, så sluttet de brått med dette i 2025.

Summen av dette er at The Well har gått fra å være et kompromissløst og gjennomført konsept, til gradvis å ligne mer et sted hvor optimalisering av inntekter ser ut til å ha fått forrang fremfor helhet, kultur og opplevelse.

25 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fantastisk personale, men vi kommer ikke igen

Anmeldelse af The Well Hotel

Vores suite var virkelig smuk – flot indrettet og med lækre materialer. Udsigten var dog en skuffelse, da den både gik ud mod skov og direkte ned på en parkeringsplads, hvilket tog noget af stemningen. Det kunne være undgået med en ærlig beskrivelse – hvorfor ikke bare sige det?

Personalet generelt var venlige, og særligt personalet i receptionen og tjenerne i restauranten var ekstremt hjælpsomme, venlige og imødekommende. De gjorde en reel positiv forskel og var uden tvivl et af hotellets stærkeste aktiver. Maden i restauranten var desuden udsøgt.

Det der ikke fungerede:

Rengøringen.
Selvom der blev gjort “rent” hver dag, bestod det kun af det mest basale: nye håndklæder, tømte skraldespande og en redt seng. Overflader blev ikke tørret af, krummer lå der fra dagen før, og minibar blev aldrig fyldt op. På andre hoteller oplever man, at housekeeping lægger ens ting pænt, sætter stolene ind til bordet og generelt efterlader rummet nogenlunde rydeligt – men desværre ikke her.
Det lever slet ikke op til niveauet – specielt ikke når man har bestilt hotellets største suite.

Spaområdet.
Smukt designet, men akustikken var helt forkert. Det var alt for lyst og larmende, og støjen fra pumper og spabade ødelagde enhver form for ro. Stemningen mindede mere om badeland end spa. Derudover observerede min mand, at mange mænd gik direkte i bassinerne uden at vaske sig først, hvilket bestemt ikke gjorde oplevelsen bedre.

Det værste under opholdet: hushovmesteren Roland.
Hans adfærd var dominerende og storsnudet, og måden han talte til sit personale på var direkte nedladende. Han nægtede at tage imod vores cocktailbestilling, fordi han “ikke er tjener”, og virkede generelt mere optaget af sin rolle end af gæsternes oplevelse.

Et særligt absurd eksempel: Vi kom kl. 17 for at spise. Restauranten var kun delvist fyldt, men han insisterede på, at vi først kunne få bord kl. 17.30. Da vi foreslog bare at sætte os ved et af de mange ledige borde og vente, sagde han nej. Min mand måtte spørge flere gange og påpege det helt oplagte – at ingen kommer kl. 17, spiser på 30 minutter og går igen – før han modvilligt gav efter. Det var både pinligt og helt ude af trit med almindelig service.

Konklusion
The Well har smukke suiter, fantastisk mad og ekstremt hjælpsomme medarbejdere i receptionen og blandt tjenerne. Men rengøringen, spaoplevelsen og især mødet med hushovmesteren trak så meget ned, at vi desværre ikke har lyst til at komme igen.

12 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en overnatning på The Well…

Jeg havde en overnatning på The Well med fantastisk oplevelse af stedet. Personalet er meget professionelle, venlig og hjælpsom. Værelset er lækkert og utrolig ren. Hele hotellet er flot, smagfuldt og meget pyntet, der virkelig gjort noget ud af det. Spa og wellness område er langt udover det sædvanlige og måned det drives på gør at det må være det bedste som findes. Restaurant Brasseriet er god og meget rimelig i pris i forhold til hvor lækker mad man får. The Well kan jeg anbefale på en stærkeste.

9 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Badetøy ble frastjålet

Man må kjøpe the well sin badetøy, i tilleg til inngangsbillett, da det ikke er lov med hvilken som helst badetøy. Det er ikke lov med badedrakt inne i sauna, så den har jeg hengt utenfor. Når jeg gikk ut igjen, var badedrakten min borte. Synd, da besøket ble kortere enn planlagdt, og hele opplevelsen ble ødelagt.

27 december 2024

Blev lurt!

Blev lurt!! ☹️ Fikk epost om tilbud, "Friendship Day" for 1040kr. Når vi møtte opp fikk vi beskjed om at det også var "Swimsuit Day" hvilket krevde at vi begge kjøpte badetøy. Da vi sa at vi heller ønsket pengene tilbake så vi kunde komme tilbake en annen dag (da det ikke var påbudt med badetøy) fikk vi beskjed om at "tilbudet" ikke kunde refunderes. Så der stod vi og blev påtvunget å kjøpe badetøy for 700kr.. Så ikke la deg lures av tilbud fra The Well, de robber deg ved check in 😡 (sjekket online etterpå, og det var ikke noe info på "Friendship Day" om at man og var nødt til å kjøpe badetøy. Synd at de driver må så skitne triks på ellers et fantastiskt spa)

30 juli 2024

Kort gyldighet på gavekort

Det viser seg at gavekort kjøpt i resepsjonen på The Well kun er gyldige i 1 år, mens gavekort kjøpt på The Wells hjemmeside er gyldige i 2 år.
Det er hverken lett å forstå eller spesielt kundevennlig å operere med forskjellige gyldighetsperioder avhengig av hvor gavekortet er kjøpt, når utsteder i begge tilfelle er The Well.
Møter dessverre ingen forståelse for dette når jeg henvender meg til The Well, så nå står jeg med et gavekort på 1200,- jeg ikke får brukt.

3 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nakenbading, mobilfritt ble et fantastisk opphold. Over all forventning

Helt fantastisk opphold over flere netter.

Rom:
Flotte rom med seng midt i rommet og utsikt fra 7.egt. Fantastisk.

Det manglet absolutt ingenting på rommet. Det var masse ekstra utstyr på badet som tannbørste, tannkrem, barberutstyr, ob og mer til.

Stor høytaler på rommet og kaffemaskin.

Det var så mange bassenger, fossefall, dusjer, spavalg at jeg ikke klarte å være overalt på to hele dager.

Mat
Det var tre spisesteder. To restauranter av høy kvalitet og en bar/restaurant i det største bassengrommet som serverte mat.
Frokost på Brasseriet var veldig herlig (og jeg spiser normalt ikke frokost). Mye å velge i, bacon godt stekt, god eggerøre, masse type brød og så mye mer.
Frukt og snacks var det også.

Deilig å bare gå rundt i morgenkåpe alle dager, også på restaurantene.

BEST AV ALT: MOBILFRITT
Pga nakenbading er det ikke lov, og det er så herlig å kunne legge den fra seg på rommet. Får virkelig slappet av og ladet batteriene.

Hit skal jeg igjen og anbefaler alle å ta turen.

22 februari 2024

Fantastiskt SPA.

Fantastiskt SPA.
Massa olika typer av bastu upplevelser, fina pooler, vacker konst. Inga barn eller ungdomar.
Fräscht och mysigt.
Restaurangen serverade en av de godaste vegetariska rätterna jag någonsin ätit.

20 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.