Een aantal weken geleden een nieuwe hocker bij They & Me besteld. Sneller dan verwacht al thuis geleverd gekregen. Onwijs mooie kwaliteit, goed advies gekregen voorafgaand door middel van de per post... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Woonkamermeubilairwinkel

They & Me is een jong meubelmerk met echte roots in designmeubelen. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten. Naast de webshop, heeft They & Me ook een showroom in Cuijk. Daar ben je van harte welkom om al het moois in het echt te beleven. Kom gewoon even genieten, laat je verrassen en raak geïnspireerd! Heb je speciale woonwensen of hulp nodig bij styling vraagstukken? Dan zit je bij They & Me precies goed. They & Me is, samen met de ontwerpers, verantwoordelijk voor het design en de collecties. Het resultaat mag gezien worden: unieke meubels, waarmee je volledig uitdrukking kunt geven aan jouw of jullie smaak. Dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens fijn in gebruik, is de garantie die They & Me je hoogstpersoonlijk geeft. We bieden een breed assortiment aan tafels, stoelen, banken en nog veel meer! We denken graag met je mee. Onze interieur adviseurs inspireren en adviseren jou over design meubels die passen bij jouw interieur. We geven jou verschillende materialen, kleuren en stijlen mee om het thuis te proberen. Door een afspraak in te plannen kunnen wij ruim de tijd voor je nemen en al jouw wensen bespreken.

4,4

Uitstekend

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij They & Me! De bank die ik via de webshop heb gekocht, is precies zoals ik had gehoopt. Het bestelproces was eenvoudig en de levering was op tijd, wat altijd fijn is. De kwaliteit van de bank is uitstekend; hij is comfortabel, mooi afgewerkt en past perfect in mijn woonkamer. Ik ben dan ook erg tevreden over zowel de service als het product. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie meubels.

3 februari 2025

Het bedrijf is heel alert als men een…

Het bedrijf is heel alert als men een bestelling plaatst, de behandeling is goed, maar dan komt het aan op behandeling van je bestelling en daar laten ze nog wel een paar steekjes vallen. Je moet zelf aan de telefoon blijven hangen om je meubel thuis te krijgen, maar het transport is goed. Alleen jammer dat de chauffeurs slechte apparatuur bij hebben. Ook zou het slim zijn de gaten voor de poten vanuit de fabriek voor te boren.

23 januari 2025

Helemaal vanaf Geleen

Wij zijn helemaal van Geleen naar Nijmegen gereden om daar naar stoelen te kijken die ons wel iets leken. Toen we daar aankwamen, zo rond 14:00 uur, was de zaak dicht terwijl deze volgens de website open zou zijn vanaf 13:00 uur. Dus zijn we maar weer teruggereden en hebben toen ergens anders stoelen gekocht.

17 december 2024
Logo They & Me

Antwoord van They & Me

Hartelijk dank voor jullie interesse in onze stoelen.
Het komt wel eens voor dat we door omstandigheden andere openingstijden hanteren, dit communiceren we altijd op onze website.
We betreuren het dat deze informatie jullie niet of te laat heeft bereikt, waarvoor onze excuses.
We vinden het heel vervelend dat jullie voor een gesloten deur stond en waarderen uw feedback; deze gemiste kans nemen we mee als verbeterpunt.
Mochten we jullie in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, weet dan dat we telefonisch of per mail altijd bereikbaar zijn.
Liefs, Demi.

Helaas kan staaltjes bestellen maar met…

Helaas kan staaltjes bestellen maar met een maximum van 5 stuks en dat kost dan ook nog €6,95 verzendkosten terwijl het een brievenbus pakketje is. Niet zo klantvriendelijk!

17 december 2024
Logo They & Me

Antwoord van They & Me

Hartelijk dank voor je interesse in onze producten. Het is altijd mogelijk om stalen volledig kostenvrij te bekijken en/of af te halen in onze winkel in Nijmegen.
Voor verzending per post hanteren we inderdaad een maximum; dit doen we juist om de verzend- en handelingskosten niet nog verder op te laten lopen en verspilling tegen te gaan.
Meestal zijn 5 stalen genoeg om een keuze te kunnen maken, maar als dat niet lukt, helpen we je graag verder bij een van onze verkooppunten.
Liefs, Demi.

Top service en product

Vanaf het begin tot het eind, goede en duidelijke communicatie! Men komt zijn afspraken na en dat is bijzonder in deze maatschappij! De tafel is prachtig, van extreem hoge kwaliteit, werd bij levering in elkaar gezet en staat stevig! Wij zijn zeer tevreden, zou 100% weer een bestelling plaatsen in de toekomst!!

1 mei 2024

Prettig onderhoud aan de telefoon

Prettig onderhoud aan de telefoon en beantwoording van onze vragen over de aan te schaffen stoelen. Inmiddels besteld en in afwachting van verdere informatie daaromtrent.

12 januari 2024

Eetkamerstoelen en salontafel geheel naar eigen wens samengesteld. Super tevreden klant!

Mijn zoektocht naar nieuwe eetkamerstoelen en een salontafel bracht me naar They & Me, waar ik in eerste instantie online werd verleid door de prachtige ontwerpen van de They & Me design collectie Deze collectie biedt niet alleen een uitgebreide keuze aan stijlen, maar de stoelen kunnen ook worden samengesteld op basis van mijn persoonlijke wensen.

In de showroom heb ik de prachtige nieuwe collectie design meubelen in persoon ervaren. Waar Demi aandachtig met je mee dacht en een hartverwarmende persoonlijke touch geeft met professioneel en eerlijk advies.

De diversiteit van de design stoelen maakte het eenvoudig om een set te vinden die perfect paste bij mijn stijl. Wat de eetkamerstoelen betreft, overtreffen ze mijn verwachtingen op het gebied van uitstraling en comfort. Het moderne design van de stoelen past naadloos bij mijn interieur, en het comfortniveau maakt elke maaltijd tot een plezierige ervaring. Wat nog beter is, is dat deze stoelen van Europese bodem komen, wat de kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Daarnaast was de salontafel die ik koos een ware eyecatcher, en ook hier werd ik verwend met keuzemogelijkheden. Het uitgebreide assortiment in vormen en afmetingen stelde me in staat om een salontafel te kiezen die niet alleen voldeed aan mijn functionele behoeften maar ook naadloos aansloot bij mijn persoonlijke stijlvoorkeuren.

Kortom, mijn ervaring met de nieuwe eetkamerstoelen en salontafel van They & Me was ronduit positief. Ik geniet nu dagelijks van het comfort en de schoonheid van mijn nieuwe meubelstukken. De combinatie van een uitgebreide keuze, kwaliteitsproducten, een snel bestelproces met een vlekkeloze levering en de mogelijkheid tot personalisatie maken mij een zeer tevreden klant.

Ik kan They & Me van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betaalbare luxe, stijlvolle meubels en een unieke winkelervaring, zowel online als fysiek in de showroom.

13 december 2023

Super blij met onze barkrukken

Echt super blij met onze nieuwe barkrukken. Kwaliteit is erg goed en zitten behoorlijk lekker. Tevreden over de klantenservice. Extra service zou zijn om ook de verpakkings materiaal mee te nemen na de bezorging. De bezorging was 1 week later omdat de barkrukken 3 dagen later aankwamen. Het zo beter zijn om dan voorrang te krijgen met de bezorging. Maar het contact met het team was goed. Ik zou vaker kopen bij They & Me

1 november 2023