Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste parfumebrand, ingen tvivl der! Blev så overrasket over intensiteten og kvaliteten i parfumerne, og hvor meget de minder om noget der er langt dyrere, så fedt. - holder også hele dagen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde købt tre forskellige dufte, men ingen af de tre parfumer var gode. Så endte med at spilde mine penge på returfragten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds. Jeg købte 444 som skal være en duplikant af ysl libre og må sige at jeg er imponeret. Den dufter super godt. Holdbarheden er ikke lige så stærk, men det havde jeg heller regnet med til... Toon meer

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk Service!

Jeg bestilte en bundle med 4 parfumer fra ThisScent, men desværre var den ene helt smadret, da pakken ankom med DAO. Jeg skrev til deres kundeservice en søndag, og allerede 40 minutter senere fik jeg svar. De skrev med det samme, at de sender en ny uden problemer.

Virkelig imponerende service og hurtig respons. Det er sjældent man oplever noget så effektivt. Kan klart anbefales!

11 april 2026

Vild god parfume

Fantastisk oplevelse! Jeg købte den, som er en dupe af Vanilla 28, og den dufter virkelig godt og meget tæt på den originale. Jeg havde haft den og brugt den i måske et halvt år, da atomizeren begyndte at drille og sprøjte mærkeligt. Jeg skrev til dem, og de var super forstående. De bad mig sende parfumen tilbage, og så ville de overføre penge, så jeg kunne købe den samme parfume igen. Det gjorde jeg selvfølgelig – for den dufter simpelthen så godt! Anbefaler helt klart den parfume

13 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lavet en anmeldelse på 2…

Jeg har lavet en anmeldelse på 2 stjerner da jeg har købt en parfume der dufter godt, men ikke som den Parfume jeg forventede.
Jeg blev efter anmeldelsen kontaktet i mail, hvor de meget høfligt fortæller mig at det er en anden version af Lady Million og ikke den klassiske som jeg forventede at få.
Jeg bliver tilbudt at bytte hvis jeg ikke bryder mig om den jeg har modtaget.
Det er god service! Men jeg beholder nu parfumen, for den dufter næsten lige så godt som den jeg ønskede mig.

10 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg køber 2 parfumer

Jeg køber 2 parfumer, bryder mig ikke om duftene, troede de duftede anderledes, og skriver samme dag som de er modtaget, til jeres kunde service at jeg ønsker at returnere dem og have pengene tilbage (som jeres politik beskriver) jeg får en mail retur med svaret at jeg kan få et gavekort eller ombyttet dem til andre parfumer, hvilket jeg ikke ønsker og dette svarer jeg også retur med at jeg ikke ønsker og så hører jeg intet fra jer igen…. Jeg afventer i en uge og har nu bare smidt dem ud. Synes det er super dårlig service og stil af jer… og ellers et godt koncept - men det skaber virkelig en utroværdig oplevelse af jer.

Så ja savner stadig mine penge.. så det er øv at have spildt dem på noget jeg ud fra jeres egen politik kunne have returneret som jeg selv lagde op til og få pengene retur men blev ignoreret..

27 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med This Scent. De leverer kvalitetsprodukter til god priser, og servicen er både hurtig og professionel. Det er tydeligt, at der er fokus på kundetilfredshed, og jeg føler mig tryg ved at handle der. Ikke sidste gang jeg har handlet hos This Scent

8 april 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.