Jeg bestilte en bundle med 4 parfumer fra ThisScent, men desværre var den ene helt smadret, da pakken ankom med DAO. Jeg skrev til deres kundeservice en søndag, og allerede 40 minutter senere fik je... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Verdens bedste parfumebrand, ingen tvivl der! Blev så overrasket over intensiteten og kvaliteten i parfumerne, og hvor meget de minder om noget der er langt dyrere, så fedt. - holder også hele dagen... Toon meer
Havde købt tre forskellige dufte, men ingen af de tre parfumer var gode. Så endte med at spilde mine penge på returfragten
Super tilfreds. Jeg købte 444 som skal være en duplikant af ysl libre og må sige at jeg er imponeret. Den dufter super godt. Holdbarheden er ikke lige så stærk, men det havde jeg heller regnet med til... Toon meer
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er i chok
Jeg er i chok, jeg har købt 4 parfumer. Og de er identiske med de ægte parfumers duft. Jeg skal have bestilt nogle flere ❤️
nummer 707
jeg bestilte nummer 707 le bue den er rigtig god og holder langt hvis man sprøjter ekstra vil gerne købe en til
Bestilte 777
Bestilte 777, den dufter sindssyg kan varmt anbefale den! 🔥
Deres parfumer er mega god
Deres parfumer er mega god, jeg købte en "spicebomb" hos dem i sommers og den var mega finurlig. Dufter mega godt og har fået nogle komplimenter med den. I vinters.
Fantastisk koncept!
Deres priser er skam i orden! De gør så man kan dufte af designer uden at bruge alle sine penge på det. Og det dufter lige som det skal, det er perfekt! Og de varer hele dagen hvergang jeg tager dem på, klareste 5 stjerner! 🤩🤩 Jeg elsker ideen af det her, og har også en parfume på vej.
Det er virkelig hurtig afsendelse deres…
Det er virkelig hurtig afsendelse deres parfumer er helt perfekte duften længden og kræften deres parfumer er helt perfekte og kan klart anbefale at købe her fra
Den var blevet tabt undervejs i…
Den var blevet tabt undervejs i leveingen, så da jeg åbnet den, var den i stykker med ravner i og proppen var faldet af.
Dufter som de originale parfumer
Jeg synes at parfumerne dufter som de originale og så holder de duften i rigtig lang tid og så har jeg fået mange komplimenter
Jeg er meget glad for min nye duft fra…
Jeg er meget glad for min nye duft fra jer... Min dejlige kone, kan ikke komme tæt nok på, når jeg tager 555 på.
Så det er dejligt...
Den dufter sindsygt godt, den passer godt til min personlighed.
En god parfume
Jeg er virkelig imponeret over…
Jeg er virkelig imponeret over Thisscent! Jeg har prøvet mange originale parfumer før, men ærligt deres dufte er endnu bedre. Jeg får markant flere komplimenter, når jeg bruger deres parfumer, end når jeg bruger de originale, og det siger virkelig noget.
Holdbarheden er også helt vild. Jeg sprayede én gang kl. 7 om morgenen, og jeg kunne stadig tydeligt dufte den, da jeg fik fri fra arbejd kl. 15, det er sjældent, jeg oplever det.
Derudover var leveringen hurtig og problemfri, og deres kundeservice er i top.
Supper nem bestilling og hurtig…
Supper nem bestilling og hurtig levering og så er parfumen rigtig god (404)
Har bestilt 3 parfumer fra dem og siger…
Har bestilt 3 parfumer fra dem og siger bare det ikke er sidste gang jeg bestiller derfra! 💪
Mig og konen elsker jeres parfumer og…
Mig og konen elsker jeres parfumer og køber tit hos jer. Speciel 777 og 141 samt 124 er favoritterne fra min side af. Køber helt sikkert flere hos jer i fremtiden. 👌
Fornuftig pris, holdbar god duft
Super fornuftige priser, gode dufte der holder utroligt godt ifht prisen. Er værtfald meget tilfreds
Super lækker parfume der holder længe
Super lækker parfume der holder længe, det er ikke sidste gang jeg bestiller fra This Scent.
Gode parfumer til fornuftige priser
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.