Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen bare en god oplevelse. Jeg bestilte, men fik ikke et sporingsnummer, så jeg sendte en mail, og fik hurtigt svar med sporingsnummeret. Pakken kom hurtigt frem, der var flot indpakning -... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig spændende hjemmeside - jeg endte ud med at købe en læder puf, som allerede kom dagen efter jeg havde afgivet ordren. Virkelig skønt med så hurtig levering. Puffen er utrolig flot og lever... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hjælpsom kommunikation over Messenger. Jeg ønskede mig nogle puder som desværre var udsolgt. Ejeren lovede at se efter samme slags puder på hendes næste tur til Marokko og vendte tilba... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super oplevelse

Jeg bestilte min marokkopude nr. 2 en formiddag. 23 timer senere ankom den til pakkeshoppen. Og den er lige så fed (undskyld udtrykket), som den jeg modtog for to år siden. Der er rigtig god respons fra tibladin, og varerne er i en super kvalitet.

8 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen bare en god oplevelse

Simpelthen bare en god oplevelse.
Pakken kom hurtigt frem, der var flot indpakning - jeg havde bedt om gaveindpakning - og det fineste håndskrevne kort.
Jeg kunne sagtens finde på at bestille noget igen.

8 mei 2026

Hurtig levering - skønt produkt

Virkelig skønt med så hurtig levering.
Puffen er utrolig flot og lever virkelig op til min forventning 🤩

8 april 2026

Kære Charlotte
Hvor bliver jeg bare glad når jeg læser din anmeldelse! Tusind tak! Jeg er så glad for at du har fundet en læderpuf der passer hos dig. De bedste hilsner Mette

Fantastisk smukke ting

Fantastisk smukke ting, og hurtig fragt.
Handler der igen.

30 mei 2025

Antwoord van tibladin.dk

Hej Alex, Det gør mig SÅ glad at høre! Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækker hjemmeside der er nem at…

Super lækker hjemmeside der er nem at navigere i, og mange flotte varer!

Virkelig god kundeservice, og jeg vil især gerne fremhæve Mette, som ejer firmaet. Hun var utrolig hjælpsom og imødekommende, hvilket gjorde hele købsprocessen meget mere personlig.

Straks efter min bestilling, modtog jeg en sms om at prisen på det bestilte produkt på mystisk vis var sat forkert på hjemmesiden, og at den kostede lige omkring 400kr mindre, som ville blive fratrukket prisen.
Super fedt!
Det giver en følelse af ærlighed, og at hun virkelig værdsætter sine kunder.

Helt sikkert et sted jeg vil handle igen - og der er super flotte ting til gaver til hjemmet til “dem der har alt”
⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️

30 april 2025

Antwoord van tibladin.dk

Kære Tinka, Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor gør det mig glad at du har haft en god oplevelse og er glad for dit køb! De bedste hilsner Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med tibladin

Jeg er vild med tibladin! Købte de fineste krus i dag ☕️ og skal helt sikkert tilbage efter flere fine sager! og virkelig skøn service🌸

2 mei 2025

Antwoord van tibladin.dk

Sikke en skøn anmeldelse! Tusind tak! Det gør mig så glad at høre, at du er glad for dine krus! Glæder mig til at se dig snart igen:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og nemt

Super hurtig levering og varerne er så fine. Købte både sæbe, sko, skammel, puder og puff. Håber på at kunne besøge den fysiske butik i Århus.

4 maart 2025

Antwoord van tibladin.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse! Hvor gør det mig glad at du er glad for dit køb. Håber meget at se dig i min butik i Århus.

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Mette var meget behjælpelig og har simpelthen ydet en fremragende service.

1 maart 2024

Antwoord van tibladin.dk

Kære Jesper, Tusind tak for din positive anmeldelse:-) Det er meget vigtig for mig at yde en god service, så det glæder mig utrolig meget at du har haft en god oplevelse. De bedste hilsner Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er så dejligt at handle med…

Det er så dejligt at handle med TIBLADIN. Vi har købt en kaktussilke pund og den er rigtig skøn😍 Deres webshop er fyldt med dejlige ting fra Marokko, så det er et sted hvor du sagtens kan handle❣️

27 februari 2024

Antwoord van tibladin.dk

Kære Ulla, Tusind tak for din dejlige og varme anmeldelse! Og ikke mindst tusind tak for at du altid skriver en personlig og venlig besked til mig efter du har fået leveret din bestilling. Det varmer og betyder mere end du tror. De bedste hilsner Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fornøjelse at handle med Mette fra…

En fornøjelse at handle med Mette fra Tibladin.
Varen i topkvalitet og forsendelsen lynhurtig.

8 december 2023

Antwoord van tibladin.dk

Hvor er det dejligt at høre! Tak for den gode anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale at købe fra tibladin

Jeg købte Tagine i flere størrelser og slippers alt har jeg modtaget flot og godt indpakket, så alt var fint og som forventet ved modtagelsen. Det gør at jeg vil bestille mere og andet fra tibladin som jeg varmt kan anbefale.
God kommunikation pr. mail og vil man tænke på miljø og klima kan man med god samvittighed købe marokkanske ting og kvaliteten er i top.

23 november 2023

Antwoord van tibladin.dk

Kære Lissi, hvor er det skønt at høre at du er glad for dit køb og din oplevelse med Tibladin! Jeg står altid klar til at hjælpe og glæder mig til at "se" dig i shoppen snart igen.

Fantastik smukke ting....

Jeg har kun positivt at sige om Tibladin og Mette, som ejer Tibladin. Jeg har efterhånden købt en del hos Tibladin og hver gang er det kommet hjem forsvarligt pakket ind og tit er der en lille sød besked med fra Mette..

3 juli 2023

Kæreste Jaqueline,
Tusind tak for din søde besked og din evige støtte af min forretning! Jeg elsker at pakke dine ordrer og tænke på hvor smukt du stiller det frem og flittigt bruger de ting du køber hos mig. Det giver så meget glæde!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, kvalitet produkt og hurtig levering!

Mine fine babouche sko er så fine. Dejlig og behagelige. Dog man skal huske at bestille dem et nummer større end hvad man plejer at bruge normal. Ellers kvalitet er super god, super god service og hurtig levering.
Derudover, Babouche sko er pakket ind i en super sød lille “stof pose”:-) men er lille personlig takke hilsen fra ejeren tror jeg.
5 stjerne herfra.

18 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitets uldtæppe i autentisk stil

Købte mit marokkanske Beni Quarain tæppe i sommers hos Tibladin. Kvaliteten er super og servicen i top. Tæppet er ikke bare smukt at se på, det er også fantastisk blødt, varmt og nemt at holde rent. Har kig på nye puder og den fantastiske Yuyu hat der snart skal hænge i min alkove...

11 januari 2023

Antwoord van tibladin.dk

Kære Anne Sofie, Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er jeg glad for at du er glad for tæppet. Det passer også virkelig godt ind i din indretning. Du er altid velkommen og har du spørgsmål, så siger du endelig bare til! Kh Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bestille nogle Marokkanske keramikskåle. Der var ikke så mange tilbage af dem, jeg var ude efter, så jeg skrev til Mette. Hun ville så gå ned på lageret, når hun lukkede butikken, og se om der var noget af det, jeg ønskede. Jeg fik mange fotos, og efter noget frem og tilbage fik jeg valgt. Det er dejligt at få så god en service.
Desuden er varerne på hjemmesiden flot fotograferet, så man faktisk godt kan se, hvad det er, man køber.

11 december 2022

Perfekt levering

Har købt tre par tøfler - så fine. Modtog endda et fint krus som gave - tak for det - og en håndskrevet hilsen.

19 september 2022

Kære Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at du er glad for dine tøfler og den ekstra gave!
De bedste hilsner Mette fra Tibladin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig ekspedition og skønne…

Fantastisk hurtig ekspedition og skønne glas til rimelige priser. Kan varmt anbefale shoppen.

19 september 2022

Kære Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre at du er glad for dine nye marokkanske Beldi glas af genbrugsglas! Det betyder utrolig meget at du anbefaler vores marokkanske univers til andre! TAK!
De bedste hilsner
Mette fra Tibladin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange tak for en kompetent behandling…

Mange tak for en kompetent behandling af min orde.......Hurtig og effektiv !!!
Jeg vender gerne tilbage, da dit firma er
Ærlig og reel.

15 augustus 2022

Kære Lise,
Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse og din støtte af vores forretning! Vi håber at se dig snart igen! De bedste hilsner Mette fra Tibladin

Lees meer over geverifieerde reviews.