Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
TicPro säljer endast officiella biljetter till sport, konserter och liveevenemang i hela Europa. Alla biljetter kommer från arrangören eller deras auktoriserade partners, och det pris du ser från början är det pris du betalar. Vi erbjuder biljetter till bland annat Premier League, La Liga, Serie A och Champions League, Formel 1, MotoGP, tennis, rugby och NFL. Många av våra biljetter är premium- och hospitalityupplevelser, med exempelvis club level, lounge, mat och andra förmåner. Därför kan priserna ligga över ordinarie biljettpris – men vi är alltid tydliga med vad som ingår. Och framför allt: du ska veta var du sitter innan du köper. På många av Europas populäraste arenor kan du se din plats i en genererad 360°-vy och bedöma sikt, avstånd och tak innan du betalar. TicPro drivs av ett team med över 20 års erfarenhet av internationella sportresor och biljettbranschen. Till ägarna hör de som grundade LA Travel och drev företaget i två decennier. Under samma period förvärvade och drev gruppen även Steve Perryman Sport Travel och Event Travel. Vi hjälper kunder i Sverige, Danmark, Norge, Finland och internationellt, med lokal support, lokala språk och lokala betalningsmetoder. Berätta gärna om din upplevelse av oss – vi läser varje recension.
Contactgegevens
Baltzarsgatan 18 Vån 2, 21136, Malmö, Zweden
- +46 406200900
- help@ticpro.com
- ticpro.com
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Grym dag på Old Trafford
Var på Old Trafford och såg United mot Liverpool i maj med hospitality-biljetter från Ticpro. Hade en del frågor innan och fick snabba svar varje gång, och biljetterna dök upp i god tid, så jag slapp gå och oroa mig inför resan. Loungen innan matchen var ett riktigt bra sätt att börja dagen, lugnt och skönt med något att dricka innan det var dags att gå till läktaren. Och matchen själv, ja, United mot Liverpool live är något alldeles speciellt. Kommer definitivt att boka med TicPro igen.
360 Bilder
När vi köpte våra biljetter för att se Tottenham kändes hela bokningsprocessen väldigt smidigt och professionell. Extremt lätt att hitta bra platser med 360 bilderna över fina Tottenham Hotspur Stadium!
Fotbollsbiljetter
Vi bokade biljetter till Manchester united, det gick hur smidigt som helst! Bra och enkelt sätt att köpa matchbiljetter. Gillade verkligen att man redan vid bokningen kunde se hur man satt med 360 bilder!
Very happy with the process
Very happy with the process. Even got a call asking if everything went good
Bayern München-Dortmund
Snabb service med korta svarstider och klara besked. Professionellt och förtroendeingivande bemötande. Företaget bemödade sig att kolla en extra gång efter bästa tänkbara platser till bästa möjliga pris. Så nu ser vi fram emot Bayern München-Dortmund i höst!
Biljetter
Förra året köpte jag biljetter till Liverpool från ett annat företag, men tyvärr förstod jag inte då, att de inte sålde officiella biljetter. Det slutade med att jag inte fick de biljetter jag hade bokat, vilket blev väldigt jobbigt eftersom vi redan hade köpt både flyg och hotell.
Efter den upplevelsen köper jag numera bara officiella biljetter. Visst kan det kosta lite mer, men för mig är det värt det för att slippa gå runt och vara osäker på om biljetterna faktiskt kommer att komma inför resan.
Jag blev rekommenderad att köpa via Ticpro eftersom de bara säljer officiella biljetter, och nu har vi bokat Liverpool mot Leeds. Det känns väldigt skönt att kunna se fram emot resan utan att känna osäkerhet. Då vi via deras garanti ser att våra biljetter är bokade via officiella biljettkanaler.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.