Al een paar jaar klant, met Linux VPS'en. Altijd wel tevreden. Sinds kort een Windws VPS angeschaft (ze zijn niet de goedkoopste, maar gezien mijn positieve ervaringen uit het verleden toch v... Toon meer
Tilaa offers flexible and reliable hosting by combining a transparent cost structure and monthly subscriptions with high business continuity and security grade. Users of the Tilaa cloud can deploy and manage servers 24 hours a day, without requiring any human manual intervention. Should you require some personal assistance you can count on personal contact. Tilaa is ISO 27001, ISO 9001, NEN7510, ISAE3402 and PCI-DSS certified and provides its services from two datacenters in and around Amsterdam. Tilaa is hosting the server infrastructure for thousands of companies and individuals world-wide.
Tilaa; VPS as you want
- Fast, secure and reliable IaaS hosting
- Tilaa is a Dutch cloud hosting provider specialised in providing Infrastructure as a Service (IaaS). Tilaa has been founded in 2008 with a vision of delivering a simple, fast and transparent virtualised cloud platform.
Willemsplein 2, 5211 AK, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 085 2100 500
- support@tilaa.com
- tilaa.com
Komen afspraken nooit na!
Komen afspraken nooit na!! Grote ellende deze bedrijf

Goede professionele partner
Wij nemen al jaren VPS'en af en onze werkzaamheden vereisen continue professionalisering. Tilaa gaat hierin mee en ondersteunt ons goed bij het verschaffen van certificering en beantwoorden van vragen van onze klanten m.b.t. de infrastructuur en veiligheidsaspecten.
Een goede partner.

Antwoord van Tilaa
Enorme goede en snelle support/service!
Enorme goede en snelle support/service by Danny!

Antwoord van Tilaa
Al een paar jaar klant, maar dit geloof je niet!
Al een paar jaar klant, met Linux VPS'en. Altijd wel tevreden.
Sinds kort een Windws VPS angeschaft (ze zijn niet de goedkoopste, maar gezien mijn positieve ervaringen uit het verleden toch voor Tilaa gekozen).
Echter is nu tot 3 keer aan toe spontaan de server opnieuw geinstalleerd nadat ik ingelog op hun control panel.
Lijkt duidelijk een bug, ik weet in ieder geval zeker dat ik zelf niet op links heb geklikt die een reinstall zouden starten.
Uiteindelijk zijn er, naast kostbare data, ook ruim 2 fulltime dagen aan configureren en installeren verloren gegaan.

Antwoord van Tilaa
Een van de beste Nederlandse VPS…
Een van de beste Nederlandse VPS providers die de klant centraal zet. Deskundig team, ook als je zelf niet technisch bent helpen ze je zonder daar überhaupt iets voor te rekenen.

Goede en snelle support
Goede en snelle support. Fijne keuzes tussen verschillende betaalmethodes en handig Control Panel. Aanrader!

Antwoord van Tilaa
Robuuste gecertificeerde VPS cloud…
Robuuste gecertificeerde VPS cloud provider met snelle reactie tijd en technische know-how. Aanrader!
Tilaa als betrouwbare partner voor WeReserve
Wij werken met WeReserve al jaren naar tevredenheid samen met Tilaa. Onze SaaS draait op meerdere van hun VPS'en. Het contact met support ervaren wij als prettig en issues worden snel opgelost. Ook het uitbreiden van het aantal VPS'en is eenvoudig en snel te doen.
We bevelen Tilaa van harte aan.
Prima levering VPS
VPS was snel geconfigureerd, aangevraagd, geïnstalleerd en voor gebruik beschikbaar. Aangezien ik al een VPS huur bij Tilaa was het voor mij een bekende procedure maar ook bij de eerste VPS was er geen enkel probleem.
Ziet er allemaal heel goed uit.

Antwoord van Tilaa
Zeer tevreden voor zover ik nu een week…
Zeer tevreden voor zover ik nu een week bezig ben.
Moet me alleen nog verdiepen wat er nu wel of niet geregeld wordt als je een managed Server afneemt. Eigenlijk wil ik alleen maar een backup van de Server per dag / per x uur etc. En geen updates want dat kan ik zelf wel.

Snelle reactie
Snelle reactie op vragen en ook pro actieve signalering!
Prima service en bijna alles…
Prima service en bijna alles gesutomatiseerd, dus je kunt ook werken en uitbreiden als het jouw uitkomt
Eerste ervaring met Tilaa
Eerste ervaring met Tilaa. Volledig installatie wekte zonder problemen. Mijn VPS is een linux Debian versie en vervangt een dns server en mail forwarder server die voorheen op ons kantoor geinstalleerd was. Wel zorgen voor een degelijke firewall configuratie want alle poorten staan open naar het het internet toe en dus ideaal voor hackers om even proberen binnen te breken.
Eric Schacht
AMT Software
Administratief niet bepaald klantvriendelijk
Met betrekking tot het technische geen commentaar.
Administratief nog wel het nodige te verbeteren, dat kan een stuk klantvriendelijker. Als je een VPS opzegt wordt je telefonisch gecontacteerd (prima), maar neem dan ook even contact op als een automatische incasso ineens niet meer lukt (en zet dan niet meteen de VPS uit). Dat scheelt weer een opzegging (en een telefoontje).
Nooit een issue of downtime gehad (4…
Nooit een issue of downtime gehad (4 jaar klant nu)
top service en vps wordt direct geleverd
top service en vps wordt direct geleverd, support reageert gewoonlijk binnen 15 min (op werkdagen en tijden).
alleen sommige problemen kunnen ze je niet helpen dan moet je een extra support pakket erbij nemen dat is jammer maar ook wel begrijpelijk.
over de hele lijn tevreden
Alles wordt snel opgeleverd en werkt…
Alles wordt snel opgeleverd en werkt ook gewoon meteen goed.