Tilliewear Reviews

TrustScore 4 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Tilliewear er et dansk fashionbrand med fokus på tidløse designs, skandinavisk minimalisme og langtidsholdbare garderobefavoritter. Vi designer feminine styles med et maskulint twist til kvinder, der ønsker at skabe en mere bevidst og alsidig garderobe. Med vores slogan “Create Your Sustainable Wardrobe with Timeless Designs” ønsker vi at inspirere til et mere mindful forhold til mode — hvor kvalitet, klassiske silhuetter og styles, der holder sæson efter sæson, er i centrum. Hos Tilliewear skaber vi tøj, der kan bruges igen og igen, og som gør det nemmere at bygge en garderobe med tidløse pieces, du vil elske i mange år.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super god kundeservice!

Jeg havde bestilt et par shorts derfra, som så et par måneder efter gik i stykker, uden specifik grund.
Jeg skrev derind og fik svar dagen efter, hvorfra de svarede indenfor 24 timer, og herefter ville sende et nyt par min vej inden længe. Super god service og hurtigt svar.

5 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen varer og intet svar!

Vi har bestilt for over 1000 kr på Tilliewear for mere end to uger siden, men har ikke modtaget varerne. Vi har gentagende gange henvendt os via kontaktformular, mail, instagram og telefon, men kan ikke komme i kontakt med nogen!!

23 juni 2026

Så godt et sweatset

Så godt et sweat-set. Lækker kvalitet og så dejlig blødt. Kæmpe anbefaling og dejlig hurtig levering ⭐️✨

13 december 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke køb shortsene medmindre du er petit.

Meget meget meget små i str… (På shortne) jeg bruger normalt M så bestilte L for losse fit, men jeg kunne ikke engang lukke knappen.
Modellen iført shortsne er også en kvinde man (objektivt) normalt ville vurdere til s, men bruger l og har dem højtaljet på.
Bare en lille opsang her fra om og enten udvide str kataloget eller være mere true to size.
Dog, rigtig rigtig god kundeservice! Og andre rigtig lækre fine produkter!

19 juni 2025
Logo Tilliewear

Antwoord van Tilliewear

Hej,
Vi er kede af at høre, at størrelsen på shortsene ikke levede op til dine forventninger. Vi har forsøgt at informere via sociale medier, at de er til den lille side – men det er bestemt noget, vi tager med i overvejelserne til fremtidige drops.

Tusind tak for din feedback, og hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder virkelig meget for os! 🤍

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De oplyser godt nok at en returnering…

De oplyser godt nok at en returnering koster 49kr da de trækker fra fragten. Men at man så samlet ender med at give 98kr da trøjen er for lille ifh til beskrevet er lidt grotesk. Sidste gang jeg køber derfra!

15 april 2025
Logo Tilliewear

Antwoord van Tilliewear

Hej Casper.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi er opmærksomme på din kommentar omkring returfragten og har sendt dig en mail for at følge op.

Tak for din feedback.

HELT PERFEKT

Jeg har aldrig før, haft en badedragt, som bare sidder som den skal, uanset om jeg bruger den som badedragt eller som body🤩
Jeg er SÅ glad for ROSIE, som jeg har med brief underdelen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 mei 2023

Fantastisk service

Hej, jeg skriver egenlig fordi jeg lige har købt fra hjemmesiden for seriøst 2 dage siden og allerede i dag har jeg modtaget produktet. Jeg har faktisk fuldt med på TikTok i lang tid, og har endelig altid synes det var en mega god ide, da jeg også altid selv har haft svært ved at finde badetøj, men waow et produkt jeg har modtaget. Kan slet ikke vente med at tage det i brug her til sommer, størrelsen er perfekt, og synes endelig bare hele servicen har været i TOP, jeg har modtaget en sololie med i min ordre selvom jeg ikke havde bestilt det, ja igen waow en service, synes jeg bare du skal vide. Forsæt det gode arbejde

2 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.