Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... Toon meer
Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... Toon meer
Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.
Rokerijweg 30, 1271AH, Huizen, Nederland
- 0681142771
- info@timlux.nl
- timlux.nl
Goede uitleg over telefoon vóór de…
Goede uitleg over telefoon vóór de aanschaf. Leverdatum was iets uitgesteld. Hiervan vooraf keurig op de hoogte gebracht. Wanneer nodig, zou ik zonder twijfel wederom naar Timlux gaan.
Rolgordijnen snel geleverd
Na de twee nieuwe dakramen, toch ook meteen maar de bijpassende rolgordijnen besteld. Binnen een paar dagen in huis.
Correcte info op voorhand
Correcte info op voorhand. Correcte levering en product voldoet perfect aan de verwachtingen.
Timlux, vakkundig en betrouwbaar.
Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word netjes opgeruimd en afgevoerd. Wij danken Timlux voor de werkzaamheden en Arie wij wensen je een zeer leuke en fijne trouwdag en geniet ervan.
Grt Danny en Marjolein vanuit Kerk Avezaath.

Super gedaan
Goedendag : zoals afgesproken was ! is het ook uitgevooerd !!! echt mensen van hun woord !! helemaal Toppie kan niets anders zeggen ! Drie dakramen laten plaatsen door Arie !

Product is goed.
Product is goed.
Ventilatie stand zou iets groter mogen zijn.
Helaas was echte evertijd langer, dan tijdens het bestellen was gemeld. Hierover was overigens wel goed en vriendelijk gecommuniceerd.

Antwoord van Timlux
Geplaatste bestelling goed en op tijd…
Geplaatste bestelling goed en op tijd afgeleverd.
Ook goede communicatie
2 dakramen op zolder
Vorige maand door Timlux 2 dakramen laten plaatsen op zolder. Uitermate tevreden over Arie's vakmanschap. Kan iedereen Timlux aanbevelen. Klantvriendelijkheid schrijven ze met hoofdletters bij Timlux
Timlux weet de oplossing
Buiten het geleverde vakwerk en hoogwaardig materiaal werd er tevens goed meegedacht betreffende ons dakraam probleem.
Dus krijg je een venster probleem op je dak. Timlux weet de oplossing.
Zie mail
Zie mail, rolhor dat niet werkt. Dakraam kapot. enz enz.
Koop nooit meer iets bij die club
Gr,
H v Kollenburg

Antwoord van Timlux
Super bedrijf wegens de drukte en covid…
Super bedrijf wegens de drukte en covid persoonlijk belletje gehad of het geen probleem was dat het iets langer duurde echt super klantvriendelijk topbedrijf echte aanrader
Mvg Petra Berkenkamp.
Binnen 2 dagen in huis en zo…
Binnen 2 dagen in huis en zo geïnstalleerd. En prima materiaal.
Zeer tevreden en professioneel
Zeer tevreden en professioneel. Er is een mooi dakraam geplaatst.
Goede prijs - kwaliteit
Goede prijs - kwaliteit verhouding.
Snel geleverd en netjes verpakt.
Afwerking van producten is erg goed, beter dan bv Vidaxl.
Goede kwaliteit en slim designed.
Complete set. Slim bedacht en vrij eenvoudig om the installeren.