Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... Toon meer
Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... Toon meer
Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... Toon meer
Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word net... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.
Rokerijweg 30, 1271AH, Huizen, Nederland
- 0681142771
- info@timlux.nl
- timlux.nl
Top service
Top service!
Super behulpzaam en vriendelijke service en snelle levering!
Kwaliteit is ook top!
Snelle reactie na aanvraag offerte
Snelle reactie na aanvraag offerte. Goede prijs en vakmanschap. Alles naar wens uitgevoerd. Met andere woorden een tevreden klant
Goed advies snel en nette plaatsing.
Na een goede uitleg van het te plaatse product, waarbij duidelijk op besparing werd aangestuurd, kon het dakraam op korte termijn geplaatst worden.
Plaatsing snel en afwerking was keurig.
Erg tevreden.
Goede service en mooie producten
Goede service en mooie producten. Super blij met de rolgordijnen.
Eerlijk en passend advies, een bedrijf dat in oplossingen en mogelijkheden denkt.
Mooi nieuw dakraam geplaatst!
Op 16 maart j.l. is mijn zeer oude dakraam in Huizen vervangen door een mooie nieuwe mét rolgordijntje. De klus was heel snel en vakkundig geklaard. Arie en zijn collega waren zeer vriendelijk en correct!
Timlux is zeker een aanrader en als ik nog eens een klus heb, zal ik hen zeker weer benaderen! Bedankt Arie en collega!
Goede communicatie en alles is mooi en…
Goede communicatie en alles is mooi en netjes afgewerkt. Vriendelijke en nette mensen. Ze hebben ook alles meegenomen en netjes opgeruimd echt super gedaan👍
Snelle leverin en scherpe prijs
Snelle leverin en scherpe prijs. Kwalitiet zeker zo goed als alternatief van duurdere concurrent.
TIMLUX is een aanrader
Met TIMLUX is het goed zaken doen, nette en beleefde monteur die netjes en snel een dakraam heeft geplaatst, de rommel heeft opgeruimd en meegenomen.
Echter een minpunt is de communicatie via Whatsapp / telefonisch wat tot (kleine) misverstanden kan leiden.
Ik heb b.v. geen orderbevestiging ontvangen wat er toe leidde dat er een verkeerd raam is meegenomen, die uiteindelijk toch geplaatst is omdat het in mijn voordeel was.
Garantie bepalingen staan niet op de factuur wat toch wel belangrijk is in geval van problemen m.b.t. de installatie.
Mijn advies is om hier beter mee om te gaan wat een nog grotere klantvriendelijkheid kan opleveren.

Plaatsing dakramen
Twee ramen op zolder snel en netjes vervangen.
Goede en vlotte communicatie.
Ons dakraam van Velux was na 50 jaar…
Ons dakraam van Velux was na 50 jaar hard aan vervanging toe. Plaatsen van een dakraam is geen klusje dat je zelf even doet. Wij hebben Timlux gevonden via werkspot.nl. Na het overleggen van een foto van het huidige dakraam en onze eis dat het nieuwe raam ook een Velux moest zijn (maten doorgegeven) kregen we snel van Timlux een schriftelijke offerte. Via Whats-app hebben we een bevestiging gestuurd; na twee weken werd zou het raam geplaatst worden. Op de afgesproken dag stond Timlux (Arie en collega) voor de deur - met het door ons gewenste raam. Het oude raam werd verwijderd, alle restanten van dat raam werd door Timlux afgevoerd. Het nieuwe raam werd geplaatst en aftimmering volgde. In een kleine vier uur was de klus geklaard. Het enige wat ik zelf nog moest doen was stofzuigen! De kosten? Die waren alleszins schappelijk. Ik kan Timlux zeker aanbevelen!
De verpakking was wel stuk toen het aan…
De verpakking was wel stuk toen het aan kwam. Maar alles was compleet en product zelf gelukkig niet stuk.
De bruynzeel duo-plissé is een geweldig systeem daar ben ik super blij mee. Verduisterend en tegen de muggen.
goede en snelle levering
goede en snelle levering. Alleen hadden wij een onderdeel teveel gekregen en van een ander onderdeel een te weinig. we hadden hierover gebeld en het was snel geregeld. de meneer die wij aan de telefoon hadden vonden wij iets minder klant vriendelijk want hij zei niet eens zijn eigen naam en de naam van het bedrijf en hij zei alleen hallo en sprak ons aan met je/jij. verder was alles wel goed en snel geregeld.

Super fijn in contact
Super fijn in contact, snel én goede kwaliteit. Drie belangrijke pilaren voor een goede dienst.