Hej det er Søren fra Tistrup autoservice Vi er udsat for dårlig udtalelser pg.a en influencer som vælger at sagen skal afgøres af Folke domstolen i stedet for i retten. Vi har heldigvis mange tilfr... Toon meer
Sikke et seriøst Autoværksted. 9 august 2024 Hvordan kan man behandle kunder sådan, og drive et værksted på sådan en måde. Og derefter stadig at fortsætte med at snyde folk med en masse... Toon meer
Jeg har altid fået lavet bil ved Søren. Der er kun roser herfra! Hver gang har han taget min bil ind hurtigt og oftest fået retur samme dag eller senest næste dag. Han leverer et perfekt resultat hv... Toon meer
Har nu over en årrække brugt dette værksted, og grunden til jeg netop bruge dette, er den service som der ydes. Jeg har fået råd og vejledning som jeg ikke tideliger har oplevet på andre værksteder.... Toon meer
Vardevej 27 , 6862, Tistrup , Denemarken
- 75299180
- Info@tistrupauto.dk
- tistrup-autoservice.dk
Tag til et autoriseret værksted i stedet
Reel oplevelse, dog ikke min.
Kendte ikke til denne YouTube kanal før i dag.
Her er en masse spændende feedback om værkstedet.
"BF Lifestyle" hedder kanalen og videoen hedder "sådan mistede jeg hele min livs opsparing"
Ham Søren Boiskov der er ejer af værkstedet lyder som rigtig guttermand, en man virkelig kan stole på.
fyldt med svindel igen bude gå her til…
fyldt med svindel igen bude gå her til med sin bil
Om jeg er kunde eller ej.
Om jeg er kunde eller ej.
Dette værksted ødelægger biler mere end de laver dem.
Overholder ikke deres aftaler.
De er utroværdig! Hold jer langt væk fra dette værksted.
Og Charlotte betaler du for at få denne anmeldelse væk her fra skal du bare vide jeg har kopieret den og den vil blive ved med og dukke op.
Tag dette som en hjælp til og få lukket dette værksted og kom ud af jeres dybe hul i er ved og grave !