Tisvilde Bistro & Bar

Bedankt voor je bezoek aan Trustpilot. Helaas hebben we deze pagina tijdelijk moeten sluiten voor nieuwe reviews. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget lang ventetid på både mad og regning selvom der ikke var ret mange gæster. Små og kedelige portioner. Blev slet ikke mætte til trods for en pris på 260 kr for en hovedret ! Irish Coffee... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold.nu.op hvor er det blevet helt…

Hold.nu.op hvor er det blevet helt eminent efter de nye er kommet til. Det er sjældent jeg orker skrive en anmeldelse, men den mad der bliver serveret er i særklasse. Og servicen er blevet så markant bedre. Tak for en dejlig oplevelse og lækker mad.

21 januari 2021

Det bedste take-away

Det bedste take-away, vi har fået længe. Faktisk kan vi ikke hvornår vi sidst har fået noget som vi ikke kunne lave bedre selv. Der var 3 dagens retter. Vi tog en af hver. Alle 3 sad i skabet. Fremover er Tisvilde Bistro på radaren, når vi kører i sommerhuset i Gilleleje. En kører op og tænder brændeovnen, en anden henter take-away. What’s not to love. Tak for mad ❤️

10 januari 2021

Fantastisk service og mad

Fantastisk service og mad. Fik blandt andet serveret den bedste wienerschnitzel jeg nogensinde har fået - Et besøg på Tisvilde Bistro kan klart anbefales !

10 januari 2021

Første og sidste gang.

I anledning af diningweek havde min kæreste inviteret mig ud og spise på Tisvilde Bisto torsdag d. 15/10- 2020.

Vi er lokale og forventningerne var høje. Menuen lød fantastisk og vi havde glædet os meget. Det blev dog til alt andet end en hyggelig og romantisk aften.

Vi ankommer til tiden til vores reservation, men måtte stå i kø for at blive vist ind. Bistroen var proppet og personalet virkede stresset. Man fik hurtigt tanken, at de havde booket flere end der var plads og personale til. Vi bliver efter at have stået 15 minutter i døren taget imod af en tjener, som får min kærestes navn - han kigger efter vores reservation. Inden han viser os til vores bord, går han igang med at dele champagne ud til andre gæster før han kommer tilbage til os.

Vi bliver vist til vores bord, som desværre er lige ved baren. Det betyder at tjenerne flere gange må række ind over hovedet på mig for, at tage vin og glas fra baren. Min kæreste havde på forhånd tilkøbt sig vinmenu - men jeg må vente længe på et drinkskort. Vi får efter længere ventetid vores forret, som Vi spiser relativt hurtigt. Vores tallerkner når og stå i 30 minutter fra vi var færdige med at spise til de bliver taget.

Her ser vi så, at to par som er kommet efter os, allerede har fået deres hovedret. Par som har benyttet sig af sammen tilbud og menu som os. Dette efter vores forret kun lige er blevet taget ud. Der går yderlig 45 minutter, før jeg efter flere forsøg kommer i kontakt med en tjener og spørg om vi er glemt. Han kommer tilbage og siger maden er på vej. 10 minutter efter kommer den og er kold. Mad vi har ventet længe på.. Vi får igen fat i en tjener, som hurtigt bytter den til noget der er varmt.

Vi bliver færdige og må igen vente længe inden de kommer og tager vores tallerkner ud. Vi får vores dessert efter 30 minutter og spørg efter regningen for min sodavand med det samme. Tjeneren kommer ikke tilbage og glemmer alt om min kærestes vin, som var en del af hans vinmenu.

Vi gik derfra skuffede og ærgerlige over vi netop havde valgt Tisvilde Bisto - den fejl laver vi ALDRIG igen.

28 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var her sidste år og det var så…

Vi var her sidste år og det var så lækkert, men i år har der ikke været nok mad og vi ventede over 45 min på maden skulle komme. Der var krebs alibutum men da vi havde færdig gjort anden portion var der ikke mere.. dette var ikke okay... Vi har aldrig oplevet en så dårlig service, vi vil ikke anbefale at spise her.

5 september 2020

ADVARSEL Tisvilde Bistro og Ejeren Anders Buhl

Vi har købt et antal SPOTdeal til Tisvilde Bistro i begyndelsen af 2020. Vi fik en meddeles fra SPOTdeal, at Tisvilde Bistro holdt lukket og at tidspunktet for indløsningen af SPOTdeal var rykket til perioden 1.6 til 31.8.
Da vi ringede for at bestille bord i den ovennævnte periode, så var det ikke muligt. Perioden var igen rykket frem, nu til 1.9. -31.10. Andre gæster var velkomne.
Vi er blevet holdt hen i to perioder og vil derfor gerne have vores penge retur. Restaurantchefen henviser til ejeren Anders Buhl, der har været umulig at kontakte på skrift og telefon.
Forretningsmoralen er helt i bund. Støt ikke Tisvilde Bistro eller Buhl’s baghave. De støtter det uærlige Forretningskoncept som Anders Buhl driver forretning på, hvad også viser sig i nedenstående oplevelser fra andre gæster.

17 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig mad og uhøflig betjening

Dårlig mad og uhøflig betjening.
6 piger skal i uge 29 spise på restauranten og Vi havde glædet os.
Tjeneren er under hele middagen vanvittige flabede og siger kl 19.15 at vi høfligt bliver smidt ud om en halv time selvom vores reservation var til kl 20.
Vores regning kommer kl 19.40 af en anden tjener hvorefter han er flabet og uhøflig. Jeg forklarer ham at vi slet ikke kan forstå hvorfor de er så uhøflige og vi havde en reservation til kl 20 men nu bliver vi smidt ud kl 19.45, han svarer "betyder et kvarter fra eller til så meget for dig?". Hele vejen igennem absurd dårlig betjening og de tænker kun på pengene. Maden var desuden også dårlig og gennemkogt.

20 juli 2020

En meget kedelig oplevelse

En meget kedelig oplevelse

A)Det var umuligt at bestille fadøl en lørdag aften, fordi jeres fustage var lukket ? Hvis det ikke er åbent lørdag aften, hvornår er det så åbent ?

B) Generelt var maden i orden, men vi alle havde en fornemmelse af, at retterne var mindre pga. vi havde en spotdeal. Denne fornemmelse blev kun bekræftet, da vi så nabobordets retter, hvis forret og hovedret var betydelig større end vores.

C) Vi ventede 75 min på vores forret og da den endelig blev serveret var kød, kartofler og den overtilberedte jordskok halv kolde. Kødet var i øvrigt gennemstegt.

D) Desserten var lækker, men desværre var det ene jordbær , min borddame fik serveret, muggent. Det kan jo ske for alle på en travl aften , men da vi påpegede det for den mandlige tjerner, fik vi ikke en gang en beklagelse eller undskyldning, men blot et - ups, ja det kan jeg godt se.

E) Jeg bestilte dobbelt espresso, fik kun en enkelt shot. Herren over for mig bestilte latte, men fik serveret en cappuccino

26 juni 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Smag På Byen Nordsjælland.

Smag På Byen Nordsjælland.

Var forbi Tisvilde Bio Bistro og smage deres Smag På Byen menu – og det var ikke en udpræget god oplevelse.

Det positive: Stedet er hyggeligt, betjeningen virkede venlig og imødekommende.
Skaldyrs krebinetten (én del ud af tre i forretten) er godkendt.

Det negative: Den rimmede lynstegte laks i hovedretten var virkelig ikke god. Den eneste smag (og lugt) der var fremtrædende var ’brændt laks’. Både jeg og min partner måtte give op på denne.
For hovedretten var det varmeste på min tallerken den saltbagte rødbede og selve tallerken. Kødet var ’best case’ lunkent og det var gennemstegt i en grad, der lå imellem ’EXTREMELY well done’ og ’Ridiculously EXTREMLY well done’ – Synd ! Havde kødet ikke være grillet på Chernobyl, så ville jeg have kommenteret, at der virkelig ikke var ret meget af det, men her gjorde det faktisk ikke så meget.
At servere stilken på kålet var heller ikke specielt lækkert.
Jeg forventer naturligvis ikke en 1:1 gengivelse af retterne, som de billeder Tisvilde Bio Bistro har forsynet Smagpaabyen med, men anretningsmæssigt lader de faktiske tallerkener noget at ønske fra det, som der reklameres for (desværre ej positivt ment).

Anerkendt er Smag På Byen menuen MEGET billig (dkk. 225,- per hoved). Personligt havde jeg gerne betalt mere, hvis det ville have løftet niveauet, om end jeg forstår, at det potentielt vil blive på bekostning af antal gæster igennem restauranten.
Men min oplevelse resulterer i, at jeg ikke kommer igen, og at jeg ikke kan anbefale stedet til venner og bekendte. Hvad der er den bedste forretningsmodel (mange mennesker igennem til billige penge, som kun kommer én gang og ikke anbefaler stedet ude og omkring, eller færre mennesker igennem, som betaler lidt mere for oplevelsen og kommer igen – evt. med venner), skal jeg ikke kloge mig på…
Hvorvidt en dyrere menu pris ville kunne løfte køkkenets niveau, er naturligvis ej heller givet.

Så to stjerner for de fysiske rammer og en venlig betjening. Køkkenet er ikke godkendt.

21 september 2017

Uartige priser

Vores 3. besøg på Tisvilde Bistro ser ud til at blive vores sidste! Vi har været der før og har hidtil været meget tilfredse, på trods af at vi har 45min kørsel dertil. Denne gang inviterede vi et vennepar med, os alle 4 med Sweetdeals på 3 valgfri retter. Maden var lækker og velsmagende, men ventetiden helt uacceptabel. Efter 2,5 time havde vi kun fået 2 retter! Ingen undskyldte den lange ventetid. Vores mad var betalt i forvejen, 2 bestilte øl i almindelig størrelse flaske, de kostede pr stk 65kr. Godt nok ikke almindelig pilsner, men alligevel dyrt. Én fik en flaske dansk vand til 55kr, og én fik en lille flaske rabarber-most til 90kr!!! Det er simpelthen UARTIGT! Og disse drikkevarer stod ikke på kortet, hverken menukort eller vinkort, så man fik ingen advarsler om priserne. Det var en rigtig dårlig oplevelse, og vi følte os godt tørret bagi. Ærgerligt, for en restaurant, som engang var en køretur og et besøg værd. Det er den ikke mere, så vi kommer ikke igen, ingen af os.

27 oktober 2015

Dyrt og dårligt!!!

Irish Coffee 75 kr !!
Først da vi skulle til at bestille blev vi gjort opmærksomme på at det vi havde bestemt os til var udsolgt. Generel ligegyldighed og manglende service. Ærgerligt med sådan nogle smukke rammer at oplevelsen var helt uacceptabel.
Spis hellere på en af de andre hyggelige steder i Tisvildeleje.

21 juli 2015

Vores sidste besøg

Vi havde en sweetdeal, havde altså betalt maden på forhånd. Alligevel kom vi af med 640 kr. for elendig service og halvdårlig mad.
Vi fik da vi kom tilbudt 3 små skåle med noget rødt, sort og beige og noget halvtørt brød, som smagte som at række tungen ud ad vinduet. En lille appetitvækker, som normalt er gratis. Vi bestilte en forret med tillæg og den skulle bestå af bl.a. friskpillede rejer, men disse var våde, altså havde de været frosne og var ikke friskpillede. Tjeneren glemte at spørge hvordan vores bøf skulle steges, og han glemte også et par gange vores bestilling, selvom han skrev den ned. Vi var kørende, så et glas hvidvin og et glas rødvin til hver var passende. Vi fik ikke kun halve glas men kvarte, og det var husets billigste vin, og pr. glas var prisen kr. 75,-. Vi fik serveret isvand, som var lunkent i en karaffel, der var helt grå af kalkpletter. Og vandet kostede kr. 15,-. Vores hjemmelavede pommes frites var helt gennemstegte og smagte slet ikke, som de plejer. Vi måtte også bede om rødvinen til vores bøf hele 3 gange, før restaurantchefen endelig greb ind og skænkede for os. Den ene bøf var ok, men den anden sej og næsten uspiselig. Selvom det blev nævnt til tjeneren (eller ham der skulle forestille en tjener) skete ingenting. Vi bad om kaffe og dessert samtidig, og kaffen kom, café latte med et helt fuldt glas, og et der var 3/4 fuldt. Skeer manglede. Igen blev vi spurgt om, hvilken dessert vi havde bestilt. Da den endelig kom manglede bestik. Og da regningen kom kostede de 3 små skåle, som vi slet ikke havde bestilt kr. 50,-. Vi følte os taget ved næsen og skal aldrig spise der mere. Ærgerligt for vi nød den smukke tur fra Liseleje. Nu bliver det H.C. Andersen Huset i Asserbo, hvor man altid får lækker veltillavet mad.

18 juni 2015

elendigt og for dyrt i Tisvilde Bistro i Tisvildeleje

Man skulle tro at en meunière rødspættefilet til 230 kr ville være en oplevelse - og det var det da også. Den stakkels fisk må have haft et elendigt liv før den blev frosset ned og sandsynligvis solgt i Netto el. lign.
Den smule kød der var på det lille kræ smagte overhovedet ikke af noget og den tilhørende persillesovs var en tyk opbagt sag der smagte som at række tungen ud af vinduet.
Det bedste var faktisk de 4 små kartofler der fulgte med og de to små citronskiver vi måtte bede særskilt om.
Et lille glas hvidvin til 90 kr toppede oplevelsen af stedet - for dyrt og for dårligt. Turistfælde - find et andet sted hvis I er sultne!

10 mei 2015

Lidt for smarte i Tisvilde Bistro

Hej Tisvilde Bistro
Jeg var del af et selskab, som deltog i Jeres krebsegilde fredag d 15.08.

Overordnet set, var arrangementet ganske godt, men finder alligevel belæg, for at nævne et par negative detaljer.

Restauranten var for fyldt af både mennesker og borde. Dette gjorde tjenernes arbejde noget nær umuligt og skabte ventetid på service,, der forøvrigt blev klaret ganske udmærket trods forholdene.

Krebsene mindede mistænkeligt meget, om frosne kinesiske fra Dagrofa og må inderømme at vi nok havde sat næsen op efter LIDT bedre kvalitet skaldyr til et sådan arrangement.

Jeg forlod selskabet før de andre og er først idag blevet gjort bekendt med, at vi har betalt 250 kr for vandet vi har drukket. Dette er jeg utilfreds med fordi:

-Der stod 1 flaske vand på bordet da vi satte os og vi blev ikke gjort opmærksomme på undervejs at vand ville koste ekstra.

-Vil mene at ved vin ad libitum bør vandet også være en del af prisen. Især taget prisen på 415 kr pr kuvert for øje.

-Vi blev selvfølgeligt snaskede på nallerne og ved krebsegilder er det sædvanen tro, at hver person har sin egen skylleskål.

Vi fik nogle mikro vådservietter istedet og måtte derfor bruge noget af drikkevandet også.

Vi var 8 personer i selskabet og sluttede af med kaffe og pedifure.

Jeg synes I bør give os penge tilbage eller tilgodebevis på vandudgiften, da den i mine øjne virker urimelig.

Dennis Olsen

9 september 2014

Elendig....

Vi havde sådan glædet os til en hyggelig aften med middag og Rugsted og Kreutzfeld. Koncerten var formiddabel.
Resten... vi kommer ikke igen.
Det var absolut ikke et discountarrangement vi havde købt, da prisen for to personer var tæt på kr. 1.300,- Men sikke en behandling.
Først var der annonceret på billetnet, at det var en intimkoncert med max 50 billetter. Det var så nok hvad billetnet solgte. Derudover stod personalet ved indgangen og solgte vel i omegnen af yderligere 150 billetter. Disse gæster blev lukket ind, mens vi andre sad i gårdhaven og forsøgte at få mad. En udmærket menu, som totalt blev ødelagt af ventetid. Vi bestilte først drikkevarer og en flaske vand, som vi fik besked på at dele med nabobordet. Efter forretten ventede vi en rum tid, og så, at der blev delt kartofler rundt. dog ikke til os. Vi fik tallerkenserveret kødet, og bad om kartofler, hvorpå en "tjenende" ånd nappede en skål på et andet bord, med besked om, at de jo havde fået første gang. Igen fik vi besked på at dele med nabobordet. I parentes bemærket, var der ikke serveringsbestik i skålen, så vi huggede til med vores spisebestik På et givent tidspunkt svansede en tjener igen forbi, og spurgte, om vi manglede noget. jo, så mange tak, vi ville da gerne bede om nogle flere kartofler. well så.. hun vippede da de sørgelige rester hun havde i skålen i hånden, og var ved at bære udover i den skål vi havde på bordet. Vi var totalt målløse, og fik intet sagt. En rum tid senere trådte flere tjenere ind på arenaen med små kuvertskåle indeholdende sovs !!! på et serveringsfad, og spurgte, om vi ville have mere sovs !!!! mere sovs ????? vi havde rent faktisk slet ikke fået noget.
At forsøge at bestille flere drikkevarer var helt uden for det mulige.
Et kvarter før koncertens start fik vi så desserten, der var det eneste varme i den middag. Pære Belle Helene... isen var totalt smeltet.
Det er ganske enkelt totalt uacceptabelt at blive behandlet på den måde, når man har betalt så mange penge.

29 juli 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snydt - tisvilde natklub var der slet ikke - kun på hjemmesiden.

Havde set frem til en god lørdag aften med veninderne. Først middag og så disk med Dan efterfølgende. Ligesom det stod beskrevet på hjemmesiden. Ankommer og bestiller mad, for så at finde ud af, at der ingen natklub med Dan. Det var jo ligesom derfor vi kom. Mega nederen. Dårlig stemning. Aftenen skal planlægges om. Der sad andre i restauranten, som var kommet af samme grund. Det er ikke i orden. Vi opfordrede / krævede at få kompensation. Drikkevarerne blev trukket fra regningen.

4 mei 2014

Super god oplevelse

Har netop været på Tisvilde Bistro I Tisvilde med min mand. Vi fik en fantastisk udsøgt 3 retters menu serveret af meget dygtige og kompetente tjenere, Det er længe siden vi har fået noget der smagte så lækkert. Gode råvare og for en gang skyld smagte det virkelig af noget. Stedet emmede af hygge og god stemning. Kan klart anbefales. Vi kommer igen.

11 april 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flexibel, udsøgt service, god mad og hyggelige omgivelser

Det var med let bange anelser at jeg og familie ankom til restauranten. Jeg havde dagen inden læst de mange dårlige anmeldelser og havde faktisk fortrudt at vi havde valgt denne restaurant. Vi medbragte 2 stk smartboxe ( 2 forskellige prisklasser endda).
Men heldigvis havde vi på ingen måde den opfattelse som de andre anmeldere angiver.
Vi kunne sagtens bruge de to forskellige boxe samtidig, vi kunne spise 5 peroner selvom boxene kun galdt til 4 pers. Vi ville gerne blande rundt i menukortet så man fik det ene tilbehør til den anden hovedret og vice versa.
Og så var vores tjener bare noget at det mest rare, humoristiske og behagelige vi længe havde mødt.
TAK for det Tisvilde Bistro Hellerup og vi er glade for at vi alligevel valgte jer, selvom jeres anmeldelser var dårlige.

24 maart 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.