De gange jeg har bestilt ved tj-træpiller har det været sublim service. De er villige til at give gode råd og gode tilbud, selv når man ringer på de mest ukristlige tidspunkter. Leveringen er alt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er nemt at bestille træpiller, OK hurtig levering, men ærgerligt, at Jeres oplysninger om træpillerne ikke passer. Den ukrainske træpiller er direkte elendig og overhovedet ikke pengene værd.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en palle bøgebriketter, men modtager noget hvor der står RUF på, hvilket plejer at være gran/fyr. Desværre er alt ved briketterne af meget ringe kvalitet. Har aldrig før oplevet så meget svineri... Toon meer
Bestilte pini-kay-briketter mandag, fik sms-besked tirsdag om, at de ville blive leveret onsdag, og onsdag stod de i min carport (blev ringet op af vognmanden 30 min. før levering, og vi aftale, hvor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TJ-Træpiller importerer træpiller, briketter og pejsebrænde. Vi sælger vores varer til virksomheder og private. Vi har lager og butik i Kolding. Her har vore kunder mulighed for selv afhente, og desuden leverer vi i hele DK med vognmand. Vi brænder for at kunden skal få en god oplevelse, når de handler hos TJ-Træpiller. Hos TJ-Træpiller lægger vi vægt på god service. Lige fra vejledning / rådgivning ved valg at rette produkt til den enkelte kundes behov, samt bestilling af transport. Hos os er vores kunder sikre på, at vi ikke kræver betaling, før kunden har modtaget sine varer. Vi gør det yderste til at vores kunder skal føle sig trygge og få en god oplevelse ved at handle med os.
Contactgegevens
Industrivej 1c, 6630, Rødding, Denemarken
- kundeservice@tj-traepiller.dk
- tj-traepiller.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Go service hurtig og professionel levering.
Første gang jeg har handlet her men bestemt ikke sidste hurtig levering og go service, vognmanden der kom med træpillerne var osse kanon kan kun anbefale tj træpiller.
igen har vi Bestilt et træk Træpiller…
igen har vi Bestilt et træk Træpiller fra TJ og som altid god service fra Torben og Med Sikker og Hurtig levering Fra PILLEFRAGTEN så er det emt at handle ved grænsen kan kun anbefale TJ TRÆPILLER gennem mange år .
Det var nemt at bestille de på…
Det var nemt at bestille de på hjemmesiden og der var god service, levering var meget hurtig og prisen var acceptabel. Jeg kan godt anbefale de denne forretning.
Kvaliteten også så helt i top på varen.
👍👍👍
Var lidt bekymret da jeg aldrig har…
Var lidt bekymret da jeg aldrig har købt fra tj træpiller før. Min bekymring er gjort til skamme. Mine piller er nemlig kommet i dag. Sat lige der hvor jeg ønskede det. Jeg er mægtig glad og tilfreds. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her. Min varmeste anbefaling. I øvrigt fin respons og kundeservice da jeg ringede med spørgsmål.
hurtig levering
Vi kan klart anbefale TJ Træpiller 😉…
Vi kan klart anbefale TJ Træpiller 😉 nem bestilling på hjemmesiden og opfølgning på ens levering angående leveringsdag samt et opkald fra chaufføren på dagen om hvornår han ville være der. Vi har nu bestilt brænde 2 gange ved TJ Træpiller og det har været af en rigtig god kvalitet, så det er absolut ikke sidste gang vi bestiller TJ Træpiller 😉
Min Mor på 80år bestiller en Palle…
Min Mor på 80år bestiller en Palle træbriketter, som hun regner med kommer ind af carporten bag hendes hus, Hun har el bil og laderen mit i gårdspladsen. Hun kommer hjem og skal til at lade men kan hun ikke for der står en hel Palle træbriketter lige hvor hendes bil skal lade. Så bedstemor på 80år skal til at flytte 980kg træ alene. Det ender med dårlig ryg og et par dage på sygehuset. Så husk alle sammen fragtmanden ringer inden han kommer. Men han har aldrig ringet til os.! Tak for dårlig service.
Det er nemt at bestille træbriketter OK hurtig levering, men oplysningerne passer hellere ikke, bestilte mørke træbriketter men får lyse.!
Kommer ikke til at handle træbriketter hos Jer igen.
Meget godt service og hurtig levering
Fantastisk service ALTID
Fantastisk service ALTID!
Piller leveres gerne med mobiltruck, kørt helt ind.
Som sædvanlig top god betjening
Som sædvanlig top god betjening, Torben. Er altid behjælpelig med råd og vejledning.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kom til tiden.
Jeg er super tilfreds
Jeg er super tilfreds. Lynhurtig levering af en yderst serviceminded chauffør.
Og hvilken kundepleje - jeg er så imponeret:
‘Orientering om deadline inden jul’
‘Orientering om levering og vareudbud omkring situationen i Ukraine’ 😉🔥🔥
En ukuelig chauffør leverede lige som…
En ukuelig chauffør leverede lige som aftalt, trods udfordringer med GPS og læsning af vejskilte (ordblind) fandt han vej til at levere under tag i min carport, godt gået 😊
Ringe kvalitet
Pini-Kay 8-kantede briketter var utilskrækkeligt beskyttet ved levering på en regnvejrsdag og talrige pakker/briketter var våde. Briketterne er meget grove/porøse, brænder hurtigt og efterlader store mængder aske. Jeg har brugt Pini-Kay af andre leverandører mange gange og har aldrig haft lignende lav kvalitet.
TJ-træpiller kundeservice er blevet kontaktet pr. mail om forholdene og har endnu ikke reageret her 14 dage senere.
Jeg vil næppe anbefale produktet eller virksomheden.
afhenter selv i Tyskland
afhenter selv i Tyskland
rigtig god betjening ved læsning og hurtigt
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE, hurtig levering, god pris, kan absolut anbefales. Levering af super chauffør, han var SÅ PROFESSIONEL hele vejen igennem. Vi har lidt bøvlede tilgangs/parkerings-forhold - men det klarede han bare så let som ingenting. Og Torben fra TJ er "på" 24/7 - og kommunikerer/svarer lynhurtigt. Jeg køber ikke brænde andre steder fra nu af :-).

Antwoord van TJ Træpiller
Lees meer over geverifieerde reviews.