Købte (alt for dyrt 179,- set til 126,-) en Trixie slowfeeder, er fuldstændig ubrugelig til min hund som er en sort spids, intet slow over den
Lees wat reviewers zeggen
Har flere gange bestilt både kattefoder og udstyr fra Tinybuddy.dk Ved ikke om jeg har været heldig, men de har alle gange kommet frem i hurtig tid uden problemer. Nogle gange kører de tilbud, som i... Toon meer
I ordered 4x12kg bags of Royal Canin dog food. The prices were excellent. While this is a .ie website the products come from Sweden. Unfortunately the plus ended there. Dispatch took over a week, de... Toon meer
I ordered cat food from Tinybuddy AB on June 18. The delivery company Budbee returned my package to Sweden without my consent, and I never received it. Tinybuddy first promised to resend it via a... Toon meer
Trixie slowfeeder
I didnt get what I ordered before it…
I didnt get what I ordered before it was way too late, now Im waiting to get my money back - its been 4 months!!!
Bestilt flere gange uden problemer!
Har flere gange bestilt både kattefoder og udstyr fra Tinybuddy.dk
Ved ikke om jeg har været heldig, men de har alle gange kommet frem i hurtig tid uden problemer. Nogle gange kører de tilbud, som ikke findes til lavere priser andre steder, også få gange tilsendes en rabatkode på e-mail med et ‘gavebeløb’ uden minimumsgrænse ved bestilling. Det er god stil og fint tilfreds!
Returnerede en vare og modtager ikke…
Returnerede en vare og modtager ikke pengene retur. Hundeselen var for stor. De modtog varen den 18. Februar.
Elendig levering
Jeg havde glemt hvorfor jeg var holdt op med at handle hos dem.
Det er jeg så blevet påmindet om igen. Bestilte en vare den 27 februar. Den er endnu ikke sendt fra deres lager. Jeg bestilte samme dato 4 andre pakker. De 3 af dem modtog jeg lørdag den 28 februar og den sidste modtog jeg i dag. Men Tinybuddy kan åbenbart ikke finde posthuset.
Good Price, Slow Delivery, Tracking not Accurate
Unfortunately the plus ended there. Dispatch took over a week, delivery likewise. The updating of delivery tracking on DHL was very poor. It looked like the packages sat in Denmark for a week when they were actually in transit. The bags of dog food ordered on the same day arrived in 2 lots à few days apart. They were wrapped in a light white plastic outer bag that tore during transit, probably from handling. Other suppliers use a more sustainable cardboard packing. Will I order from Tinybuddy.ie again, probably not as there are Irish based suppliers only slightly more expensive.
Refuses legal warranty on defective items - Worst support experience ever!
I purchased a SureFeed Connect which arrived defective (loud clicking noise / motor failure). What followed was a nightmare of stalling tactics and incompetence by the TinyBuddy support.
Despite sending clear video evidence of the defect immediately, support ignored the issue, claiming the video didn't show "total failure" (which was intermittent) and refused to help.
The worst part: TinyBuddy explicitly refused to handle the warranty claim, stating: "We at Tinybuddy do not issue any warranties; these are issued by Sure Petcare". They also refused a return because the defective product was "not unused".
This is a blatant violation of consumer rights. A retailer is legally obligated to replace defective goods upon arrival, regardless of manufacturer policies.
They tried to gaslight me into thinking a broken motor is not a reason for a return.
I eventually contacted the manufacturer (Sure Petcare) directly, who solved the issue within hours because they confirmed the unit was indeed broken.
Verdict: Do not buy expensive electronics here. If it arrives broken, you are on your own. Zero accountability.
Hold Jer langt væk fra dette firma
Hold Jer langt væk fra dette firma. De har ikke det I bestiller. De tager først pengene og derefter er I på skideren og måske heldig hvis i får den vare i har købt
Så er i advaret
Margit Borum
Har stadig ikke modtaget min pakke…
Advarsel. Svindel firma.
Advarsel...
Har købt petsafe kattebakke igennem dem. Desværre er denne defekt og går i stykker inden for ganske kort tid.
Tiny buddy nægter at hjælpe og nægter at følge op på garantien.
Mit råd, hold jer langt væk fra Tiny buddy.
Varen aldrig kommet frem 🤬
Vi bestilte et halsbånd for over 1 måned siden.
Pengene er trukket fra vores konto, men vi har aldrig set skyggen af varen.
Ifølge trackingen er pakken aldrig kommet til DK. Og de nægter at sende pengene retur eller sende et nyt halsbånd.
Så hold jer fra denne virksomhed. 🤬🤬
Gode priser og fin levering.
Skarpe priser og super hurtig levering.
Skarpe priser og super hurtig levering.
Bestilte hundegodbidder og 14 kg hundefoder fredag formiddag, søndag aften var det leveret.
Kæmpe anbefaling.
De påstår de afsender samme dag
De påstår de afsender samme dag, hvis man bestiller inden 16:00. Det gør de så IKKE - jeg bestilte torsdag morgen, og først mandag overgav de pakken til forsendelse. At så Instabee f*** op og tog yderligere tre dage om at levere min pakke til boxen er så bare 🤮Men da jeg kontaktede Tinybuddy for at bede om en opdatering, var de bare sådan 🤷 Kommer ALDRIG til at købe der igen .
Varen bliver sendt fra udlandet
Varen bliver sendt fra udlandet, så levering er lidt langsom..
Fungerede i det store hele ok, men kunne være mere gnidningsløst
Havde læst Trustpilotanmeldelser og havde mine betænkeligheder… Leverance gennem Budbee til firmaadresse i tidsrum 16-22 er ikke hensigtsmæssigt, og chauffør, der ikke taler dansk eller engelsk gjorde at der var lidt udfordringer, men Budbee’s servicemedarbejder løste opgaven.
Jeg bestilte nogle varer til min hund. Da jeg ikke havde modtaget dem efter 14 dage skrev jeg til firmaet som straks sendte en ny pakke til mig. Det viste sig dog at fejlen lå hos mig selv eftersom den seddel fra post nord havde forputtet sig hos en af naboerne. Super service fra firmaet der sendte med et andet fragtselskab som leverede til min hoveddør et par dage senere :-) 5 Stjerner herfra
Ekstrem langsom
Det her er 3. og også sidste gang jeg har handlet her.
Det tager simpelthen SÅ EKSTREM lang tid før man modtager de varer man har bestilt. Man bestiller på en .dk side hvor de så flot skriver at hvis man bestiller inden kl.16, så pakker og afsender de samme dag.....og så er det fra Sverige et sted de skal afsende ordren. Der gik 10 dage før jeg modtog noget og når man går ind for at følge det sporings link de sender, så kan man ikke følge med i noget alligevel.
Pas på jeres penge.
Overholder ikke leverings aftaler og trækker penge før tiden. Pas på jeres penge.
Dårlig levering
Bestiller varer i en lørdag og der står 2-3 dages leveringstid. Kan se varen bliver scannet ind på deres postcenter om mandagen. 2 dage efter er den stadigvæk ikke kommet videre. Kontakter firmaet for at høre hvorfor og det kan de ikke svare på. Men de håber den kommer snart. I app om levering kommer der en besked om leveringstidspunktet er uvist. Absolut ringeste service
Lees meer over geverifieerde reviews.