Toalettsetene som først ble levert passet ikke helt til vårt porselen, så jeg kontaktet kundeservice. Kalle på kundeservice har vært tett på saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service!!! Vi kände att sitsen inte blev helt rätt och fick då kontakt med Kalle på kundtjänst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. På mindre än två arbetsdagar hade... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prøvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Behövde göra en reklamation på en felaktig produkt. Gick otroligt smidigt, inga diskussioner och behöver heller inte skicka tillbaka den trasiga delen. Utmärkt service!
Bedrijf heeft geantwoord
Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rätt toalettsits. Med flera års erfarenhet vad gäller inköp och försäljning av gör-det-själv produkter har vi plockat ut de mest efterfrågade toalettsitsarna. För att hjälpa dig med ditt köp så erbjuder vi en enkel guide baserad på de mest sålda toaletterna senaste åren. Hittar du inte din toalett? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en passande sits inom 1 timme. Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0)76 160 80 46 KPO Trade AB Järva skjutbaneväg 62 170 62, Solna
Järva Skjutbaneväg 62, 17062, Solna, Zweden
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket bra. Passade perfekt, snabb leverans och superbra bemötande.

Antwoord van Toalettsitsar
Bästa tänkbara service! Jag är supernöjd!

Antwoord van Toalettsitsar
För hålla det kort: Tydlig information, smidig beställning och snabb leverans. Fler aktörer bör ta efter

Antwoord van Toalettsitsar
Tycker att letandet efter rätt toasitts är en djungel. Men när jag hittade denna sida hittade jag snabbt vilka toasittsar som passade för mig och kunde smidigt beställa hem en!
Plus för snabb leverans och bra kvalitet på produkten.

Antwoord van Toalettsitsar
Kommer ikkje fram at bedriften er svensk og at det kommer ekstra gebyr og toll på 500+ kroner. Styr unna fra andre land enn Sverige. Blir for dyrt

Antwoord van Toalettsitsar
Låg kvalitet på produkter. Det är nu andra gången min toalettsits från de spricker rakt igenom hela locket.
De använder någon stenhård, keramikliknande plast som ej tål belastning.

Antwoord van Toalettsitsar
Otroligt snabb återkoppling. På mindre än ett dygn var redan en ny toalettsits på väg.

Antwoord van Toalettsitsar
Smidigt och bra service. Dessutom fick jag min leverans förvånansvärt snabbt till skillnad från andra större varuhus…
Rekommenderas starkt!

Antwoord van Toalettsitsar
Jag är mycket nöjd med mitt köp. Genom att använda hemsidans guide lyckades jag hitta rätt toalettsits för min toalett, och den passade utmärkt!

Antwoord van Toalettsitsar
Returrätten är i högsta grad begränsad. För att kolla att sitsen passar måste man ta av plasten. Men tar man av plasten får man inte returnera.

Antwoord van Toalettsitsar
Spenderade en helg med att försöka hitta en rätt sits i olika butiker i mitt närområde (Stockholm) men fattade aldrig vilken jag skulle ha.
Googlade och hittade er butik som guidade mig till att hitta rätt sits på bara några minuter.
Nu har vi en tyst-stängande sits som gick att montera snabbt. Jag är glad, min sambo är ännu gladare eftersom vi tidigare hade en plastig sits som smällde igen.
Tack!

Antwoord van Toalettsitsar
Enkelt att hitta vilken sits man ska ha. Bra service och även enkel att installera. Rekommenderas.

Jätte nöjd!
Det var enkelt att hitta rätt sist och den levererades snabbt!

Antwoord van Toalettsitsar
Väldigt nöjd med mitt köp. Jag använde guiden på hemsidan för att hitta rätt sits till min toalett och den passade perfekt! Tack för en smidig och trevlig köpupplevelse!

Antwoord van Toalettsitsar
En vän tipsade mig om denna sida efter att jag beklagade mig kring hur många affärer jag åkt runt och försökt hitta rätt totaltsits i. Och jösses så smidigt detta var, snabb leverans och sitsen är i grym kvalitet, bättre än originalsitsen :)!

Antwoord van Toalettsitsar
Väldigt enkelt att veta vilken sits man ska ha och bra med så snabb leverans, framförallt med småbarn.
Skönt att inte behöva trängas i varuhus.
Användarvänlig och lättnavigerad hemsida, stort plus. Rekommenderas!

Antwoord van Toalettsitsar
Väldigt smidigt! kunde lätt avgöra vilken sits jag skulle ha, snabb leverans och enkel installation.

Antwoord van Toalettsitsar
Mycket nöjd med servicen! Smidigt och enkelt med beställning av sitsen och den passade perfekt.

Antwoord van Toalettsitsar
Beställde en soft-close sits för min Ifö Cera. Från order till leverans var allt fläckfritt, det gick snabbt och väldigt lätt - precis som det ska vara. Hade en sen ändring på leveransadressen, men det gick att lösa utan problem, väldigt hjälpsam och bra service. Rekommenderar starkt!

Antwoord van Toalettsitsar
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.