ToalettsitsarReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toalettsetene som først ble levert passet ikke helt til vårt porselen, så jeg kontaktet kundeservice. Kalle på kundeservice har vært tett på saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service!!! Vi kände att sitsen inte blev helt rätt och fick då kontakt med Kalle på kundtjänst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. På mindre än två arbetsdagar hade... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prøvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behövde göra en reklamation på en felaktig produkt. Gick otroligt smidigt, inga diskussioner och behöver heller inte skicka tillbaka den trasiga delen. Utmärkt service!

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Sanitairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rätt toalettsits. Med flera års erfarenhet vad gäller inköp och försäljning av gör-det-själv produkter har vi plockat ut de mest efterfrågade toalettsitsarna. För att hjälpa dig med ditt köp så erbjuder vi en enkel guide baserad på de mest sålda toaletterna senaste åren. Hittar du inte din toalett? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en passande sits inom 1 timme. Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0)76 160 80 46 KPO Trade AB Järva skjutbaneväg 62 170 62, Solna

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att hitta rätt sits.

Hittade med en gång vilka toalettsitsar som passade till vår IDO. Beställde och fick hem sitsen inom en vecka.

1 oktober 2023

Hej,

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du hittade rätt toalettsits till din IDO så smidigt. Det är vår ambition att göra det enkelt och bekvämt för våra kunder att hitta och få hem rätt produkter så snabbt som möjligt.

Vi uppskattar din feedback och tackar för att du valde oss för ditt köp. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack igen och vi hoppas att du kommer att njuta av din nya toalettsits!

Vänliga hälsningar, Toalettsitsar.com

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderar det här företaget starkt

Rekommenderar det här företaget starkt. Allt gick supersmidigt från order till leverans. Installationen av toalettsitsen var väldigt enkel med tydliga instruktioner.

9 oktober 2023

Hej Elena,

Tack så mycket för din rekommendation och din positiva recension! Det gläder oss att höra att din upplevelse med oss var så smidig, från beställning till leverans. Vi lägger stor vikt vid att göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder.

Att installationen av toalettsitsen var så enkel och att instruktionerna var tydliga är fantastiskt att höra! Vi uppskattar din feedback och tackar för att du valde oss. Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Tack igen och vi hoppas att du kommer att fortsätta att vara nöjd med våra produkter och service!

Vänliga hälsningar, Toalettsitsar.com

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville beställa en IFÖ originalsits men…

Ville beställa en IFÖ originalsits men tyvärr så skickade de en PRESSALIT S800 istället. Dessutom tar de 895 kr styck för dessa(ca 300 kr över ordinarie pris hos andra butiker), utan att precisera vilken sits det rör sig om.
Vid kontakt med deras kundtjänst vägrar de erkänna att de skickat fel och menar att de skickar stolar som passar för IFÖ.

6 oktober 2023

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme och tråkigt att du känner så gällande ditt köp hos oss.

I en djungel av vilken toalettsits som passar en toalett har vi skapat en hemsida som hjälper kunden med det problemet. Vi fokuserar just på att guida kunden och garanterar att man får en sits som passar.

För det flesta toaletter som vi erbjuder sitsar till kommer sitsen från olika typer av tillverkare beroende på vilka egenskaper som kunden vill ha på sin toalettsits. Ibland är det från samma varumärke som tillverkat toaletten och ibland inte då tillverkaren inte alltid tillhandahåller en bredd i sortimentet vad gäller toalettsitsar.

Vi är nu i kontakt via vår kundtjänst.

Önskar dig en bra dag

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.