tombola Nederland Reviews

2,7

Hier niet gokken/spelen. De gokkasten geven gewoon 0,00 Op de bingo winnen meestal dezelfde namen die ook nooit wat zeggen in de chat, erg opvallend. Mocht je na wat euro's storten toch nog... Toon meer

Bingo zeer ongeloofwaardig, speel vaste tijden paar uur en iedere dag dezelfde spelers meerdere malen die winnen goed het kan geluk zijn maar iedere dag paar keer dan is vreemd. Chat en CM s wel leuk... Toon meer

Naar mijn gevoel een zeer betrouwbare site. De app op de telefoon werkt zeer goed. Ik speel voornamelijk de slot spellen, je kunt spelen met een zeer lage inzet, wat ik zeker waardeer. Ik heb regelmat... Toon meer

Elke week dezelfde winnaars !. Niet aan beginnen mensen week in week uit dezelfde winnaars. Het is steeds dezelfde bingofamilie die wint hier en ze kennen elkaar ook aardig goed kan je wel zien in de... Toon meer

1. Online casino/bookmaker

tombola is de grootste online bingo site van Nederland. tombola heeft een Nederlandse vergunning voor Kansspelen op Afstand (licentienummer 1682), wat wil zeggen dat het veilig is bevonden door de overheid om hier je geld op in te zetten. Verder is Tombola de enige Nederlandse website die zich volledig op bingo heeft gefocust en alleen Nederlandse spelers toelaat. De andere drie platforms richten zich ook op andere kansspelen. Tombola heeft unieke online bingospellen die je nergens anders kunt spelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik van Tombola. Elk spelletje vindt plaats in een chatkamer. Hier zijn meerdere spelers en een speciale chatmoderator. De moderator legt het spel uit, zorgt ervoor dat de chat levendig blijft en is er voor je als je ergens een vraag over hebt. De spelers komen vaak terug, wat maakt dat er een heuse community is ontstaan binnen Tombola. Dit maakt het extra gezellig.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beetje jammer

De laatste tijd valt mij op dat er steeds dezelfde winnen vooral bij bubbel en piratenvloek. Alsof ze het alleen spelen en dat kan niet, beetje vreemd en speel al een paar jaar tombola, maar er valt nog weinig te winnen gaat allemaal naar de nieuwe spelers.
Heel jammer dit en ik weet het blijft gokken. Maar de moed zakt toch wel in je schoenen zo.

1 augustus 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Uitbetalingen kunnen tot maximaal 5 werkdagen duren. Alle spellen zijn gecertificeerd met een door de overheid goedgekeurde random generator.Team tombola Nederland

Hier niet gokken/spelen.

Hier niet gokken/spelen.

De gokkasten geven gewoon 0,00

Mocht je na wat euro's storten toch nog iets kleins winnen duurdt het ruim 3-4 dagen voordat je pas je geld heb, Als het goed gaat , heb wel eens 1 maand erop moeten wachten.

Kortom een slecht georganiseerde site , met spellen die gewoon helemaal niets geven.

16 juli 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Uitbetalingen kunnen tot maximaal 5 werkdagen duren. Alle spellen zijn gecertificeerd met een door de overheid goedgekeurde random generator. tombola heeft een RTP (Return to Player) tussen 95% en 98% op onze Arcade spellen. Bij elk spel is RTP te vinden bij het bekertje logo. We hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Team tombola Nederland

Ik kan weinig slechts zeggen over…

Ik kan weinig slechts zeggen over tombola.
Heb toch al enkele leuke bedragen mogen winnen hier.
En mocht er iets niet helemaal naar wens gaan word ik altijd goed geholpen.
Ook pas een leuk uitje gehad naar de bingoshow. Alles super geregeld en leuke gezellige mensen ontmoet.
Het enige wat fijn zou zijn is dat er een optie komt in de chat om mensen te muten/blokkeren zodat ik de soms verschrikkelijke reacties vsn sommige mensen niet meer hoef te lezen.
Verder top ga zo door🫶

7 juli 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Team tombola Nederland.

Prima spellen maar uitbetaling om te…

Prima spellen maar uitbetaling om te janken. Ik lees de reviews terug en tombola reageert al jaren dat uitbetaal snelheid prio is en eraan gewerkt wordt, maar gister middag heb ik een uitbetaling gedaan en krijg van de klantenservice te horen dat ik het uiterlijk 13-06 op mijn rekening heb, dat is toch lachwekkend.. we leven in 2024, niet in 2009.

6 juni 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Onze excuses voor dit ongemak. Uitbetalingen kunnen tot 5 werkdagen duren. Dit gaat in de toekomst verbeteren. Team tombola Nederland

Duurd lang opnemen

Wees gewaarschuwd dat je opnames langer duren dan 24 uur
Zelfs langer dan 3 dagen
Zelfs het weekend maken ze niets over
Uitbetalingen duurd te lang

Kun je wel met excuses of sorry dit en dat maar daar heb ik niks aan

24 mei 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Onze excuses voor dit ongemak. Het is niet de bedoeling dat uitbetalingen zolang duren. We zijn druk bezig om uitbetalingen te versnellen. Met het weekend ertussen kan het inderdaad langer duren. Team tombola Nederland.

Leuk casino maar 1 ster voor 3 tot 5…

Leuk casino maar 1 ster voor 3 tot 5 dagen wachten op je geld dit kan sneller

3 mei 2024

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw review. Onze excuses voor dit ongemak. Het is niet de bedoeling dat uitbetalingen zolang duren. We zijn druk bezig om uitbetalingen te versnellen. Team tombola Nederland.

Update langdurige uitbetaling

Achteraf gezien te snel geoordeeld of bevooroordeeld vanwege de lange uitbetaling. Hoewel ik het geld nog niet hebt ontvangen, is het voor de rest een leuke goede casino (vooral bingo). Alleen de uitbetaling kan lang op zich duren.

1 mei 2024

Antwoord van tombola Nederland

Onze excuses voor dit ongemak. Het is niet de bedoeling dat uitbetalingen zolang duren. We hebben inderdaad technische problemen met uitbetalingen. Uw uitbetaling verzoek gaat 100% uitbetaald worden. We werken er hard aan zodat dit niet meer zal gebeuren. Team tombola Nederland.

Ik zit nu al vanaf 28 maart op me geld…

Ik zit nu al vanaf 28 maart op me geld te wachten en elke keer zeggen ze van ja het duurt tussen de 3 a 5 werkdagen en de Pasen en goede vrijdag heeft er tussen gezeten ze hebben me ook geblokkeerd omdat hun denken dat ik onder bewindvoering loop wat niet zo is ik speelde al 2 jaar bij hun en als dat zo is dan had ik daar geen eens kunnen spelen nu door hun fout mag ik 6 maanden niet meer spelen nou denk niet dat ik nog bij hun ga spelen heb ook al bij de Nederlandse gok autoriteiten het door gegeven wat hun doen en moest deze week weer contact met hun op nemen als ik maandag of dinsdag nog me geld niet binnen heb

15 april 2024

Antwoord van tombola Nederland

Onze excuses voor dit ongemak. Het is niet de bedoeling dat uitbetalingen zolang duren. Uitbetaling zal zsm opgelost worden. Team tombola Nederland.

je kan niet je saldo verhogen nadat ze…

je kan niet je saldo verhogen nadat ze je bewust een blokkade opleggen,ik wil zelf bepalen wat ik besteed ze zijn heel streng in dit beleid dus vervelend en als je vraagt neem contact met me op dan doen ze dit niet.

29 maart 2024

Antwoord van tombola Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerking is begrijpelijk, tombola vind verantwoord spelen belangrijk en zal het Safeplay beleid hanteren. Voor meer informatie https://www.tombola.nl/Responsible-Gambling. Team tombola Nederland.

Het gaat niet om de spel leuk wat…

Het gaat niet om de spel leuk wat winnen, maar de chat is altijd gezellig. Cm zijn top netjes te woord en snel oplossingen bedenken

28 maart 2024

Antwoord van tombola Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Team tombola Nederland.

Mijn ervaringen na 2 jaar spelen

De winkans is te klein vooral bij de bingo
En als je al iets wint duurt het veeeeel te lang voor t uitbetaald wordt….soms zelfs wel 6 dagen, terwijl
als je stort het er wel gelijk op staat, ik speel ook op andere sites en bij de meeste staat het er gelijk op soms binnen 10 seconden maximaal n dag
Verder vind ik dat er meer opgetreden mag worden tegen de klagers bij de bingo….ik kan de namen dromen die ik dit al jaren zie doen inmiddels….met dit soort spelbederf ben ik binnen no time weg…irriteer me daar mateloos aan..en ik niet alleen

En nog n tip als laatste…ik heb het al eens per mail gevraagd maar ze hadden niet de behoefte wat aan te passen, maar die lichte kleur groen is voor veel mensen ook voor ondergetekende zeer moeilijk te lezen….ik kan vaak de bedragen niet lezen of de inzetten vooral in de 90 bingokamer…ik begrijp dat dit de tombola kleur is maar pas hem dan aan wat donkerder zou misschien al voldoende zijn, maar ook in de chat kunnen kleuren worden gekozen niet tot nauwelijks leesbaar zijn, misschien kan daar eens naar gekeken worden

22 maart 2024

Antwoord van tombola Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Uitbetalingen zijn op werkdagen binnen een dag uitbetaald en soms kan het max 3 dagen duren als er een weekend tussen zit. Onze excuses dat het 6 dagen heeft geduurd, dit is niet zoals we het hebben ingeregeld. Betreft de tombola kleur nemen we uw feedback mee. Een tikkie donkerder zou inderdaad mogelijk zijn. Hier zijn onze chatregels te vinden, al onze chat moderators zullen zich hieraan houden https://www.tombola.nl/bingo-chat-community.Team tombola Nederland.

Ster verbetering

Een goede site, fijne medewerkers,
echter ik vind wel dat een uitbetaling op dezelfde dag op rekening moet staan.
Genoeg sites waarbij een uitbetaling op dezelfde dag wordt uitbetaald.

21 maart 2024

Antwoord van tombola Nederland

Hartelijk dank voor uw review. We werken er hard aan om een snellere betaling te krijgen. Uitbetaling is meestal binnen 1 werkdag uitbetaald. Team tombola Nederland.

Het gebeurt vaak als ik 1 nummer nodig…

Het gebeurt vaak als ik 1 nummer nodig heb dat het systeem hapert en er daarna 15 nummers vallen zonder die van mij erg vreemd dat zoiets voorkomt kan maar niet regelmatig

5 januari 2024

Antwoord van tombola Nederland

Hartelijk dank voor uw reactie. Alle spellen zijn gecertificeerd met een door de overheid goedgekeurde radom maker generator. We hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Team tombola Nederland.