Mijn fiets gebracht omdat de remmen slecht waren. De reparatie leek in eerste instantie goed te zijn (had ook al de rekening betaald) maar al gauw bleken de remmen nog steeds niet goed te werken. Topb... Toon meer
Op zoek gegaan naar een Trek en bij TOPbikes de Modane SL 5 gekocht. Prachtige fiets met ISOspeed tegen de schokken van oneven wegdek. Werkt verbluffend. De zit voelt natuurlijk en comfortabel aan en... Toon meer
Ik heb sinds een paar weken een prachtige Trek District 4 EQ Stagger. In de loop van de tijd wilde ik wat kleine aanpassingen laten doen, zoals remmen bijstellen, zadelhoogte aanpassen, toch snelbinde... Toon meer
Deze week besteld/betaald (cc) Brooks zadel. Volgens opgaaf 'direct leverbaar - 3 in voorraad' Vandaag bericht; Bedankt voor uw bestelling, niet in voorraad (!!??) en u kunt altijd wijzigen/an... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Topwinkel, snelle service en vakkundig
Vandaag mijn fiets laten repareren bij Topbikes Den Haag. Prima service, kreeg netjes een sms toen mijn fiets klaar was. Ben al 10 jaar klant bij Topbikes, nooit problemen, ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door vakkundig personeel. Deze winkel is zeker aan te raden!
Slechte reparaties
4 jaar geleden een elektrische fiets bij Topbikes Den Haag gekocht. Het eerste jaar vaak in de winkel langsgeweest omdat reparaties niet goed of half waren uitgevoerd.Was weliswaar garantie, maar steeds toch weer naar de winkel.
Nu net mijn fiets voor veel geld laten repareren (incl nieuwe binnen en buitenland achter), Dag nadat ik fiets had opgehaald wilde ik weg gaan band volledig leeg. Fietsnmaker om de hoek gevraagd de band te repareren want 5 km lopen met een totaal lege band is geen optie. Oorzaak: verglimt lag niet goed. Dus weer een slechte reparatie.
Reparatie goed uitgevoerd
Heel tevreden met de snelheid, prijs en kwaliteit van de reparatie aan mijn fiets. Service staat hier in een hoog vaandel!
Altijd goed
Prima webwinkel. Ik ben netjes op de hoogte gehouden en kreeg een tracking nummer om mijn bestelling te volgen. En inderdaad, de volgende dag werd het in een mooi pakketje geleverd. Helemaal tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.!!!
Prijs kwaliteit verhouding
Leuke mensen, leuke winkel en goede service. Linda.
Top winkel
Moest mijn fiets laten repareren, zelfde dag klaar. Echt service, kon direct weer fietsen.
Snel, goedkoop en prettig contact
Heel tevreden, meerdere keren besteld. Snel in huis. Gr. Wim
Niet op tijd geleverd en geen actuele voorraadstatus
Vrijdagochtend een bestelling gedaan en deze werd pas dinsdag verzonden, nadat ik er een mail aan gewaagd had waarom het niet dezelfde dag werd verstuurd. Slechte smoes dat ze zondag en maandag gesloten zijn (het was vrijdag!).
Daarnaast wordt nu maar een deel van de bestelling uitgeleverd terwijl alles op de website op voorraad was. Sterker nog, 3 (drie!) artikelen die nu niet uitgeleverd worden staan nog steeds op voorraad in de webshop. Heb ook niks aan wat nu geleverd wordt zonder de rest dus baal enorm.
Kortom, komen hun belofte niet na en voor mij een reden om daar nooit meer wat te bestellen. Nu maar hopen dat de rest snel wordt nageleverd.
Voorraad status is niet actueel, aankoopbedrag snel retour
Een fietsslot aangeschaft met een indicatie op de website van 3/3 groene ballen beschikbaarheid.
Na betaling een statusbericht met in 1 mail tegenstrijdige meldingen in de strekking van:
'niet op voorraad, wij doen er alles aan om het product zo snel mogelijk te leveren' 'product niet meer leverbaar, wij bieden het volgende alternatief...'. In dezelfde mail ook instructies om te annuleren. De annulering en het terugstorten van de kosten was snel geregeld. Het slot is nu wel van de site afgehaald. De indruk is dat de zaak betrouwbaar is maar in orderbeheer volwassener kan worden. Zij hadden mij de moeite en vertraging bij verkrijgen van het product kunnen voorkomen.
afwijkende prijzen winkel en webshop
De prijzen in de winkel en de webshop komen niet altijd overeen. Had dit met losse remblokjes en een losse ketting. Kon wel een cassette ruilen.
Topbikes, een topshop!!
Onze trek topfuel uit 2007 had ivm ophanging de achterdemper een gescheurde rockerlink. Het originele artikelnummer is helaas niet meer te krijgen ondanks de vele vele pogingen van mij en informeren in mijn buurt. Ondanks dat ik uit het zuiden kom,dus niet dichtbij zijn winkel, heeft Patrick van Topbikes veel moeite gedaan en geïnformeerd. Veel meer moeite als wat iemand normaal zou doen. Wat blijkt, naast het originele artikel wat niet meer te leveren is, is er een alternatief. Vandaag binnengekregen en gemonteerd. In 1 woord geweldige zaak en geweldige inzet om een klant te helpen. Chapeau, een aanrader!!
Vriendelijk en specialistisch
Gisteren een bontrager fietscomputer besteld, vandaag al in huis. Heb wel even contact gehad over de levertijd. Alles werd netjes geregeld, de webwinkel werkt heel erg gemakkelijk en overzichtelijk. vriendelijk contact aan de telefoon.
uit voorraad leverbaar
dat betekent niet dat het bestelde artikel binnen 48 uur geleverd wordt bij deze zaak. Na 1 week heb ik maar eens gebeld, het was niet op voorraad, het moest besteld worden, maar het komt er aan mijnheer. Ja dat zal wel, heb geen keus, maar ik had het graag geweten, een mailtje of telefoontje werd er niet aan besteed. Ben ik als consument zeker niet waard. Bij mij verliest het bedrijf dan haar betrouwbaarheid. Sorry het is niet anders, hans uit Oosterhout
Snelle service!
Ga zeker nog weer eens terugkomen bij dit bedrijf.
Zeer overzichtelijke website
Laatst heb ik via TopBikes.nl een nieuwe voordrager met krat besteld en was blij verrast dat deze bestelling al binnen 2 werkdagen binnen was. De bestelling was mooi verpakt en de drager was makkelijk met de bijgestuurde aanwijzingen makkelijk te monteren! Tevens is het erg handig om te weten dat er zowel via iDeal als overboeking betaald kan worden
Erg leuke winkel
Afgelopen week in de winkel langs geweest voor een Brooks zadeltas. Op de internet site alvast goed bekeken waar mijn voorkeur naar uit ging. In de winkel werd ik heel erg goed geholpen en werd het Brooks zadel gelijk op mijn fiets gemonteerd. Vriendelijk en direct geholpen. Mooie winkel met een prachtig aanbod!
8,2
goed product ,snel binnen en van de week uittesten .de verzendkosten ook mooi laag zo bestel je sneller kleinere dingen waarmee je anders zou wachten .als de muts bevalt dan zijn er binnen mijn toerclub wellicht meer mensen die dit product of iets anders willen misschien tot ziens. m.v.g. j.dekker.