dit is mijn GO to plek voor fatbike onderdelen! ze hebben mij vriendelijk geholpen met mijn fatbike repareren, ze probeerde niet mij extra dingen te verkopen maar puur wat ik nodig had! super toffe ga... Toon meer

Tijdens het fietsen naar werk begon het stuur te blokkeren en verloor ik de controle. Ik gleed over de weg en heb nu blijvende schade aan mijn knie.

Topfatbikes levert stoere, betrouwbare fatbikes met focus op kwaliteit en service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 😄 🚲

3,4

Gemiddeld

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik werd behandeld alsof ik overdreef…

Ik werd behandeld alsof ik overdreef terwijl ik duidelijk letsel had.

28 april 2026

Beste lezer,

Wij willen graag verduidelijken dat deze beoordeling momenteel wordt onderzocht door Trustpilot wegens vermoedens van misbruik van het reviewsysteem.

Na controle van onze administratie hebben wij geen aanwijzingen gevonden dat deze review afkomstig is van een daadwerkelijke klant van ons bedrijf.

Hoe weten wij dat?

-Er is geen bestelling of klantreferentie terug te vinden die overeenkomt met de review.
-Het account heeft geen eerdere reviewgeschiedenis.
-Het profiel vertoont kenmerken die vaker voorkomen bij niet-authentieke accounts.
-De inhoud van de review sluit niet aan bij situaties die bij ons bekend zijn.

De melding is inmiddels doorgestuurd naar Trustpilot en wordt verder onderzocht. Indien wordt vastgesteld dat de review in strijd is met de richtlijnen, zal deze worden verwijderd.

Team Topfatbikes

geen idee hoe dit kan maar wiel zat…

geen idee hoe dit kan maar wiel zat gewoon los en ik lag meteen op straat dit is toch niet normaal

25 april 2026

Team Topfatbikes

Tijdens het fietsen naar werk begon het…

8 mei 2026

Team Topfatbikes

Ik heb zelden zo’n gebrek aan service…

Ik heb zelden zo’n gebrek aan service gezien. Ik kwam binnen met een serieus probleem en werd behandeld alsof ik overdreef.

28 april 2026

Team Topfatbikes

accu stond gewoon in de gang en begon…

accu stond gewoon in de gang en begon plotseling een vreemde geur af te geven, gevolgd door rook. We hebben hem snel naar buiten gebracht maar de schade in huis is er al. Ik durf sindsdien niets meer op te laden zonder erbij te blijven.

8 mei 2026

Team Topfatbikes

ik snap echt niet hoe dit kan wiel zat…

ik snap echt niet hoe dit kan wiel zat los en ik lag meteen op straat met pijn overal en niemand helpt je

6 mei 2026

Team Topfatbikes

Mijn zus reed nog geen paar dagen toen…

Mijn zus reed nog geen paar dagen toen het voorwiel ineens begon te slingeren en loskwam in een bocht. Ze viel hard en heeft nu een gebroken pols en flinke schaafwonden. Wat mij nog het meest boos maakt is dat niemand haar serieus nam toen ze eerder al aangaf dat er iets niet klopte.

22 april 2026

Goede service!

Recentelijk een ongeluk gehad met mijn fiets en een auto, heb de fiets naar Topfatbikes gebracht. Toen ik de fiets weer ophaalde was hij weer zoals van ouds, wat ik niet gedacht had.
Fijne sfeer, goede service.
Dikke 5/5!

27 maart 2026

Het zijn toppers !

Het zijn toppers ze staan je vriendelijk te woord en denken goed met je mee reageren snel op whatsapp of telefonisch de fatbike van onze dochter was gestolen topfatbikes heeft dit genoteerd en hield een oogje in het zeil zo kreeg ik deze week telefoontje dat een andere klant een fatbike zag staan en deze al 2 weken op een rare plek dennis van topfatbike ging na de locatie en kon door middel van onze sleutel code bevestigen dat dit onze fatbike was. We zijn heel dankbaar dat ze onze gegevens in hun systeem hebben gezet ze verkopen niet alleen goeie fatbikes ze helpen ook goed mee door direct actie te ondernemen.
Ze hebben 2 fatbikes extra in onderhoud straks . Dikke duim voor jullie heren en ga zo door ! Groetjes een heel blij gezin

3 maart 2026

Perfecte plek voor FatBike onderdelen

dit is mijn GO to plek voor fatbike onderdelen! ze hebben mij vriendelijk geholpen met mijn fatbike repareren, ze probeerde niet mij extra dingen te verkopen maar puur wat ik nodig had! super toffe gasten hier.

10 december 2025

Ik overdrijf niet

Ik overdrijf niet, dit bedrijf is het enige bedrijf die mij heeft kunnen helpen bij een geblokkeerde fatbike ! Overal werd gezegd , koop maar nieuw display of vervang de motor.. maar Deniz gaf niet op en kwam met de oplossing! 10 sterren !

5 juni 2025