Na een intensief contact met de Topsnowshop heb ik een schitterende helm uitgezocht. Ik ben erg tevreden over de ondersteuning en service van Floris. Ik wilde nooit een helm op maar deze zal ik met ve... Toon meer
Internetwinkel die ook de service van een fysieke winkel heeft, uitgebreid passen is mogelijk. Service is top, ik herken totaal niks in de voorgaande reviews. Wij zijn uiterst tevreden, en zijn al kla... Toon meer
Goede ervaring met eerste x bestellen bij topsnowshop. Ik had wat veel vragen. Eerst kreeg ik direct een reactie, bij een latere vraag en de retourzending duurde het even voor ik een antwoord ontving... Toon meer
Helm kwam 1 dag nadat ik vertrokken was door magazijn en verzend problemen bij Topsnowshop. Dit is door Topsnowshop professioneel opgelost en mijn helm is door Topshowshop verzonden naar Rusland... Toon meer
Actuele reviews van TopSnowShop vind je op Kiyoh. We zitten al bijna 10 jaar niet meer bij Trustpilot ! https://www.kiyoh.com/reviews/1047420/topsnowshop_nl
Goede klantenservice
Netjes op tijd geleverd conform afspraak. Vriendelijke en snelle reactie via klantenservice.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en keurig snel verzonden
trage levering
levering wordt beloofd een dag na bestelling, in rekkelijkheid wordt de bestelling pas 3 dagen later naar de logistieke partner verstuurd die er uiteraard ook een dag over doet, uiteindelijk dus pas na 4 dagen binnen ipv 'de volgende dag'.

Antwoord van Topsnowshop
Topsnowshop dé ideale partner als je snel moet schakelen!!!
Top service; top kwaliteit; top garantie en levertijd! 100% tevreden.
Uitgebreid assortiment, assertief team
Goede merken, duidelijke site en bezorging volgens afspraak. Attent in communicatie
Enorm goede dienstverlening!
Ik had perongeluk een fout item besteld, ik heb onmiddellijk gebeld en ze hebben het kunnen annuleren.
Simpel en je hebt iets van bescherming op je hoofd
Makkelijk en
Comfortabel!
teleurgesteld
Ik had een skihelm besteld en er werd mij verteld dat het er de volgende dag zou zijn, hetgeen juist zo belangrijk was. Nog een mail gestuurd om te vragen of het zeker was…heb de helm uiteindelijk 5 dgn later ontvangen en teruggestuurd
Goede service en snelle levering
Goede kwaliteit, snelle levering. Helaas was 1 van de bestelde artikelen te groot, na retour zending kreeg ik snel het geld teruggestort. Klantenservice werkt top!

Antwoord van Topsnowshop
Snelle levering, dus zeer tevreden.
Ben tevreden over mijn snelle levering van topsnowshop, ga over twee weken op wintersport dus hoop dan veel plezier te hebben van mijn aankoop.
Snel, vriendelijk maar net de verkeerde kleur
Snelle levering van de handschoenen. Waren alleen de verkeerde kleur. Net anders dan op de foto stond. Hadden ook geen anderen meer op voorraad. Heb ze ,dan toch maar gehouden.
Op de site stond een kortingsactiecode voor 20% korting. Goed, maar das dan alleen voor de oplettende kijker. Waarom niet gewoon van de prijs afhalen?
Zou de gok nog wel een keer nemen om er wat te bestellen.
Beter kan niet
Ze maken waar wat ze zeggen en goed materiaal.
Prima ski helmen.
Betrouwbaar en goed
Snelle reactie op vragen en behulpzaam bij wijziging bestelling. Soepele afronding van retourzending.
Ik ben erg tevreden over de levering van topsnowshop. Helmen voldeden prima en droegen bij aan heerlijk weekje wintersport.
Goede en snelle service
Duidelijke site, goede service en snelle levering.
Wel een nadeel is dat op de site staat dat er via selectvracht wordt verzonden, terwijl dit met post nl is. Op zich maakt het niet heel veel uit, maar je moet er wel rekening mee houden wanneer je thuis bent om het pakketje in ontvangst te nemen
Zeer tevreden over zowel snelle levering alsmede de bereikbaarheid via mail en service!
Heb goede ervaring met deze shop, doen er alles aan om het product naar wens bij de consument te krijgen. Binnen 1 dag geleverd, gewoon super!
Super goed
Super goede en makkelijke website .
Snelle levering . De volgende dag al aan huis geleverd ,
Makkelijk, efficiënt en op tijd geleverd
Het enige wat een beetje tegen zat is dat het adres op de label van het pakje niet overeenkwam met wat ik online heb ingevuld. Ik heb huis nr. 91-93 ingevuld maar op de label stond alleen 91. Dit zorgde voor verwarring bij het afleveren. Pakket is keurig afgeleverd maar het was wel even zoeken voor de postbode. Ik had ook het naam van mijn werkgever opgegeven, maar op het pakje stond alleen mijn naam. Maar, dit is niet reden genoeg om minder te oordelen.
Super service!
Wij bestelden een skihelm voor ons zoontje. Deze werd na een week afgeleverd. Perfecte behandeling van onze bestelling. Super site met veel keuze