Topsnowshop Reviews

4,5

Na een intensief contact met de Topsnowshop heb ik een schitterende helm uitgezocht. Ik ben erg tevreden over de ondersteuning en service van Floris. Ik wilde nooit een helm op maar deze zal ik met ve... Toon meer

Internetwinkel die ook de service van een fysieke winkel heeft, uitgebreid passen is mogelijk. Service is top, ik herken totaal niks in de voorgaande reviews. Wij zijn uiterst tevreden, en zijn al kla... Toon meer

Goede ervaring met eerste x bestellen bij topsnowshop. Ik had wat veel vragen. Eerst kreeg ik direct een reactie, bij een latere vraag en de retourzending duurde het even voor ik een antwoord ontving... Toon meer

Helm kwam 1 dag nadat ik vertrokken was door magazijn en verzend problemen bij Topsnowshop. Dit is door Topsnowshop professioneel opgelost en mijn helm is door Topshowshop verzonden naar Rusland... Toon meer

1. Wintersportwinkel

Actuele reviews van TopSnowShop vind je op Kiyoh. We zitten al bijna 10 jaar niet meer bij Trustpilot ! https://www.kiyoh.com/reviews/1047420/topsnowshop_nl

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede klantenservice

Netjes op tijd geleverd conform afspraak. Vriendelijke en snelle reactie via klantenservice.

13 maart 2014

trage levering

levering wordt beloofd een dag na bestelling, in rekkelijkheid wordt de bestelling pas 3 dagen later naar de logistieke partner verstuurd die er uiteraard ook een dag over doet, uiteindelijk dus pas na 4 dagen binnen ipv 'de volgende dag'.

9 maart 2014
Logo Topsnowshop

Antwoord van Topsnowshop

Beste Paula,

Jammer dat u de bestelling een dag te laat hebt ontvangen. De levering wordt een dag later beloofd als je besteld op werkdagen voor 22uur, dat staat zo ook duidelijk op de site.

U hebt op zondag besteld en het pakje is zoals het hoort maandag bij ons weggegaan, alleen heeft de postbezorger er een dag te lang over gedaan. In ca, 95% van de gevallen gaat het goed en soms duurt het helaas net iets langer. We zijn daar helaas afhankelijk van.

Mijn excuses voor het ongemak.

vriendelijke groet
TopSnowShop

F.Boer
directeur

teleurgesteld

Ik had een skihelm besteld en er werd mij verteld dat het er de volgende dag zou zijn, hetgeen juist zo belangrijk was. Nog een mail gestuurd om te vragen of het zeker was…heb de helm uiteindelijk 5 dgn later ontvangen en teruggestuurd

7 maart 2014

Top!!

Snelle levering, keurig, en goed verpakt!

6 maart 2014

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering. Helaas was 1 van de bestelde artikelen te groot, na retour zending kreeg ik snel het geld teruggestort. Klantenservice werkt top!

5 maart 2014
Logo Topsnowshop

Antwoord van Topsnowshop

Beste Hellen,

De retourzending naar het antwoordnummer behoort gratis te zijn. De klantenservice wil het graag afhandelen, maar dan hebben we je ordernummer nodig. Hoor graag van je.

bedankt

F.Boer
directeur

Snel, vriendelijk maar net de verkeerde kleur

Snelle levering van de handschoenen. Waren alleen de verkeerde kleur. Net anders dan op de foto stond. Hadden ook geen anderen meer op voorraad. Heb ze ,dan toch maar gehouden.
Op de site stond een kortingsactiecode voor 20% korting. Goed, maar das dan alleen voor de oplettende kijker. Waarom niet gewoon van de prijs afhalen?
Zou de gok nog wel een keer nemen om er wat te bestellen.

4 maart 2014

Goede en snelle service

Duidelijke site, goede service en snelle levering.
Wel een nadeel is dat op de site staat dat er via selectvracht wordt verzonden, terwijl dit met post nl is. Op zich maakt het niet heel veel uit, maar je moet er wel rekening mee houden wanneer je thuis bent om het pakketje in ontvangst te nemen

28 februari 2014

Makkelijk, efficiënt en op tijd geleverd

Het enige wat een beetje tegen zat is dat het adres op de label van het pakje niet overeenkwam met wat ik online heb ingevuld. Ik heb huis nr. 91-93 ingevuld maar op de label stond alleen 91. Dit zorgde voor verwarring bij het afleveren. Pakket is keurig afgeleverd maar het was wel even zoeken voor de postbode. Ik had ook het naam van mijn werkgever opgegeven, maar op het pakje stond alleen mijn naam. Maar, dit is niet reden genoeg om minder te oordelen.

26 februari 2014

Super service!

Wij bestelden een skihelm voor ons zoontje. Deze werd na een week afgeleverd. Perfecte behandeling van onze bestelling. Super site met veel keuze

23 februari 2014