Zeer teleurstellend
Ik zou deze organisatie afraden. We hadden tickets voor overdag en voor de avond kerst route. Overdag zijn wec5 keer van bus moeten veranderen omdat de bus waar we op dat moment in zaten niet verder reed. Ze hebben 2 routes de rode en de blauwe. We hebben de 1e dag 2 uur geprobeerd om op de blauwe route te komen maar dat is niet gelukt doordat we steeds moesten over stappen kwamen we maar niet bij de juiste halte. Toen we uiteindelijk bij de juiste halte kwamen zeiden ze dat de blauwe bus eraan kwam, maar die is nooit geweest. Voor de avondroute moesten we plaatsen reserveren en moesten we kiezen uit 2 stops waar we wilde opstappen, vervolgens staan we daar te wachten komt de bus voor bij maar stopt hij niet. Daarna nog een half uur gewacht op een volgende bus maar die is nooit gekomen, dus die route hebben we helemaal niet kunnen doen. Geprobeerd te bellen naar het bedrijf, maar daar neemt niemand op. Daarna nog een klacht achtergelaten dat we een gedeelte van ons geld terug willen. Daar krijg je via de mail een reactie op dat ze binnen 24 uur contact opnemen, maar dat is nooit gebeurd. Al met al een zeer teleurstellend bedrijf en ik zou het iedereen afraden om hier te boeken, er rijden zat andere busorganisatie in London.