Topkwaliteit voor de echte koffieliefhebber Als echte koffiedrinker heb ik al heel wat verschillende bonen geprobeerd, maar deze springen er echt uit. De bonen zijn vers, mooi gebrand en zorgen voor... Toon meer
Bestellen ging makkelijk, kreeg ook snel een bevestiging. Echter duurde het wat langer dan normaal voordat ik mijn bestelling ontving. Ook werd ik daar niet van op de hoogte gesteld. Ik kreeg pas een... Toon meer
Na de eerste keer geprobeerd te hebben, ben ik eruit. Het is heerlijke koffie! En snel geleverd.
Toscanelli laat u of uw bedrijf genieten van verse koffie. Wij leveren verse koffiebonen aan de gehele Benelux. Onze koffie wordt dagelijks gebrand in eigen branderij. Tevens kunnen wij u ook voorzien van italiaanse espresso machines.
Waddenstraat, 206, 2036 ND, Haarlem, Nederland
Vraagt klanten om een review
Koffie van goed kwaliteit, betaalbaar en super lekker. Koffie goed verpakt en optijd persoonlijk bij ons thuis bezorgd.
Ga zo door heren!! 👏🏼👏🏼🫡

Antwoord van Toscanelli
Super lekkere koffie en snel geleverd. Persoonlijk bezorgd zelfs omdat ik in de buurt woon. Heerlijke koffie en super service.
Makkelijke manier van bestellen
Prima koffie.
Bestelling wordt tot en met Post.nl goed begeleid

Antwoord van Toscanelli
Vind t een heel fijn en mooi bedrijf de beste koffie die er is kan t oprecht iedereen aanraden
Heerlijke verse koffie! Na het proefpakket geproefd te hebben heb ik een abonnement genomen voor de Mon Jardin. Handig om wekelijks verse koffie bezorgd te krijgen zo heb ik altijd verse koffie in huis! mijn complimenten! Ps: De donuts waren overheerlijk net zoals vroeger!

Antwoord van Toscanelli
Vandaag bestelt en het was de volgende dag in huis, ik ben heel erg tevreden over de service en de koffie is heerlijk !!

Antwoord van Toscanelli
De eerste keer bij Toscanelli besteld en we waren zeer verrast. De koffie was vers en smaakvol.
Ook hebben gratis een pakje Amerikaanse donuts gehad voor bij de koffie!
Hartstikke bedankt toscanelli en tot snel!

Antwoord van Toscanelli
Ze waren correct en namen alle tijd voor me omdat ik visueel beperkt ben kan ik natuurlijk niet zo goed zelfstandig op de webshop. Dankzij hun geduld en medewerking kon ik toch een bestelling plaatsen.