Total Gas en Power heeft me eigenlijk erg goed geholpen, soms schrik je van de reacties die je ziet! maar vooralsnog een prettig gesprek gehad en overgegaan tot contract! Heel netjes afgehandeld en wi... Toon meer
Na heel wat ontevredenheid ben ik uiteindelijk zeer goed geholpen door Roland en Peter. Zij hebben door hun manier van communiceren begrip mijn ontevredenheid over Total Gas & Power verandert.
Prima gesprek en zijn tot overeenstemming gekomen voor contract. Gr.Mts.Schrijver
Info over TotalEnergies Gas & Power (UK only)
We’re TotalEnergies Gas & Power, the UK's leading business gas and electricity supplier.
We have more than 30 years’ experience powering businesses of all sizes, so to find out how we can help yours visit https://business.totalenergies.uk/
or
Verenigd Koninkrijk
- 08002761014
- totalgp.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Total Energie gas en Power- Wat een oplichtersbende
Wat een oplichtersbende
Eerst sturen ze mij een factuur op vrijdag middag waarin staat dat 21000
Euro moet bij betalen. Ik heb een eenmans catering bedrijf en verhuur mjzelf als kok( vooral dat laatste) .
Heb toen een heel slecht weekend gehad en toen ik maandag eindelijk iemand te pakken kreeg ( 2020 toen kn je ze nog bellen!!) oh ja ehh foutje…
Wat foutje stel idioten weet je wat dat met iemand doet !!!!!
Vervogens moesten we weg bij total want ze gingen stoppen. Eindafrekening geregeld . Komen ze 2 jaar later terug
Ik krijg geld terug oh nee moet betalen toch niet… krijg allemaal mails waar niets van te maken balt met bedragen en afrekeningen en stuk of 40 .
Verwarring zaaien dus!!
Vervolgens wirdt er een flink bedrag gestort zomaar nou prima het zal.
2 maanden (December)later of ik dat bedrag weer ff terug wil storten.
Is dus waarschijnlijk om geld wit te wassen want ik mag dat nu bij mijn belasting optellen en ik het is dus schijnbaar niet voor mij! Na veel gezeik
En onduidelijkheid alls weer terug betaald. Gevraagd om bewijs dat ik alles heb betaald. Krijg ikeen mail u heeft geen openstaande facturen!
Duidelijk toch!!!!!
Nu komt het ingure gezelschap van kloothommels mij vertellen dat ik nog 780 euro moet terug betalen
Maar ik heb geen openstaande facturen toch. Dit wordt totaal genegeerd.
Kan ze niet meer bereiken.
Dus op linked in een slechte negatieve ervaring achyergelaten . Wordt ik spontaan opgebeld terwijl ik in de AH Sta dus dit was onhandig.
Ik ga compleet uit mn plaat tegen deze man die mij volkomen negeert.
Ik fraai de zaak om en vraag hie hij het zou vinden als ik hem zomaar een factuur voor niet gelverde diensten zou sturen. Verbinding wordt verbroken en krijg vervolgens een mail( no replay adres uitraard). Dat ik 200 euro extra aan invasso mag betalen.
Nu ga ik maar een advocaat inschakelen want dit loopt de spuigaten uit. Faillitte roversbende wil ik nooit meer iets mee te maken hebben.
Tuig..
Jp Smeets

Antwoord van TotalEnergies Gas & Power (UK only)
hoi total energie nederland dubieuse firma
hoi total energie is al meer dan een jaar mij het verplichten over te stappen naar ander energie leverancier , ze lijden verlies , maar zijn niet falliet.
nu willen ze mij conform markt €647 euro geven voor 10 maanden die ze eigenlijk moeten leveren nog.
bij andere lveranciers kost med it €200 euro.
van af 1 -08-2023 krijg ik geen energie meer geleverd van total energie.
Contractbreuk
Heb een vast contract bij Total Energy maar ze zeggen dit eenzijdig op omdat er te weinig winst wordt gemaakt. Bieden een vergoeding aan die niet in verhouding staat tot de nieuwe kosten die ik moet gaan betalen bij een nieuwe energie maatschappij. Ik wil dat ze mijn oude contract gewoon uitdienen. Ook dat ze reageren op mail! telefonisch of via de website onbereikbaar!!! Oplichters
Al meer dan een jaar werkt de laadpaal…
Al meer dan een jaar werkt de laadpaal op de domineeslaan in Zwanenburg niet. Zeer kansloos bedrijf.
Terugbetaling eindfactuur
Ik moet nog een redelijk bedrag teruggestort krijgen van mijn eindfactuur van het gas , ze zijn al geruime tijd te laat om dit te doen. Iedere maal als je held of chat krijg je hetzelfde antwoord dat alles is doorgestuurd naar de dienst Facturatie , daar ben ik vet mee ik wil gewoon mijn geld terug die ik teveel heb betaald . Bedriegers zijn het !!
Wat een malafide praktijken houd dit…
Wat een malafide praktijken houd dit bedrijf er op na,dat dit kan.
Schrijven verschillende bedragen af die totaal niet kloppend zijn ,zelf een maand niets afgeschreven!
Na div mailtjes,telefoontjes geen reactie om vervolgens een rekening te krijgen ( gebaseerd op ?) en betalen.
Zijn zeer slecht te bereiken !
Niet met dit bedrijf in zee gaan !
Sluit me aan bij voorgaande reviews
Deze review hoort over total energies NL te gaan.
wordt vervolgd...
Sluit me aan bij voorgaande reviews. Total energies is niet te bereiken. Ze berekenen torenhoge tarieven sinds januari mn contract is verlopen. Veel hoger dan de dagprijzen op de LEBA markt. Voor vragen of commentaar nog telefonisch nog via de website een reactie mogen krijgen.

Antwoord van TotalEnergies Gas & Power (UK only)
Teleurgesteld met de Korting
Deze leverancier is niet vertrouw met de korting, ze wil geen details factuur laten zien.
Wij missen Lampiris!
Wat een verschil met Lampiris (bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, prijs, ...). Wij zijn overgestapt, geen Total Energies voor ons.
In feite een dikke 0
De ervaringen die ik afgelopen maanden heb met dit bedrijf is alles behalve wat men noemt een klantvriendelijk bedrijf.
1. aanbod gekregen voor een laadpaal ... liefst 200 euro duurder dan identiek dezelfde laadpaal bij een concurent.
Tot daar het voordeel om hier klant te zijn.
2. Het aanbod dat ze doen om van tarief te wijzigen voor het ladenvan een elelektrische wagen .... is een tarief dat duurder is dan gelijk welk ander tarief.
Dan kan men rustig reclame maken met gratis oplaadbeurten.
3. Vraag al drie keer een voorbereiding van de eindafrekening ... Via telefoon altijd eenvriendelijkverkoopspraatje .... maar geen respons op mijn vraag.
4. Vraag het actuele tarief per mail ... vriendelijk antoord ... maar geen mail.
5. Op twee maand tijd verdrievoudiging van het voorzchot .... ZONDER VERWITTIGING
amai .. ferme firma.
Lampiris was qua service en klantvriendelijkheid tientalle keren beter ...
Maar ja de klant wordt zelfs niet verwittigd dat hij overgezet wordt ..
Laat staan ... dat hij keuze had.
Nu wel keuze ... vertrekken
Klantnummer: E211957641
Ronduit schandalig
Ronduit schandalig. Prijs die dubbel zo hoog ligt als de concurrentie en omdat we ons contract opzegden krijgen we ook onze geïnjecteerde energie van het laatste jaar niet uitbetaald. Ik ben al zes maanden aan het wachten op de uitbetaling van geïnjecteerde energie van het half jaar daarvoor. Ze hebben ons destijds van vast contract naar variabel gezet maar de belachelijk lage vergoeding die we dan zouden moeten krijgen voor de geïnjecteerde energie blijkt in een vast systeem te zitten, met een vergoeding die ongeveer een vierde bedraagt van de concurrentie. Nooit, maar dan ook nooit meer Total Energies!!!!
onbereikbaar
onbereikbaar, geen mogelijkheid tot het invullen van een contactformulier of het sturen van een mail.
Via chat of telefoon krijg je niemand aan de lijn of zijn de agenten meestal offline...
Ook het onlineplatform toont weinig of geen bruikbare informatie
Door een storing in een van hun…
Door een storing in een van hun laadpalen teveel van mijn rekening afgeschreven. Probeer het nu al een week terug te krijgen maar kennelijk zijn ze het kwijt ofzo. Wat een ontzettende slechte acteurs daar.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Nog altijd aant wachten op afrekening en domiciliëring is verdwenen?? Klantendienst gebeld 7 dagen geleden. Ging opgelost worden. Is nog altijd niets gebeurd! Online kan ik niets doe... Ongelooflijk! En dan nog schandalig duur! Bende achterlijke apen...
Contractbreuk
Een vast contract afgesloten op 15 februari 2022 met ingang van 1 mei 2022. Jullie maken er doodleuk een variabel contract van? Ik heb jullie contract, dit is contractbreuk! Incompetente klantenservice, ze proberen je om de tuin te leiden en schuiven de hete patat door! Echt schandalig! Hopelijk helpt de federale ombudsman!
Onbereikbaar!
Ik heb nu 5 dagen naar jullie gebeld, heb elke dag 45 minuten in de wacht gestaan. Alle begrip dat het druk is ... maar dit is niet aanvaardbaar.
Jullie hebben ons maandelijks voorschot verdubbel in december waarmee we helemaal akkoord waren, maar hebben dit op eigen initiatief nogmaals verdubbeld naar een onmogelijk hoog bedrag.
Wij hebben besloten ons contract bij jullie stop te zetten, 0 communicatie, 0 transparantie en 0 hulp voor klanten maar aanmanen dat gaat allemaal heel vlot.
Onbetrouwbaar geldkloperij!
wij waren bijna 5jaar klant bij hun altijd keurig betaald. tot we 31mei2021 verhuisde alles doorgeven tot het zover was en ze mij zogezegt verkeerd waarschijnlijk hadden verstaan. na drie afbetalingen. [ omdat ze elke keer zogezegt zen factuur van vroeger vonden] ik had eindelijk alle afbetalingen betaald ik bel om te horen is alles in ode en kijk op alle adressen want ben jullie gezever beu. ja mevrouw tis in orde onze ecuses. 1 maand erna u moet@on 186 euro echt@waar en direct naar een schuldeneigenaar wat een strontmensen
Nooit bereikbaar!!!
Nooit bereikbaar!!!! noch telefonisch noch per mail. Dat Kl*te chat service waar je zogezegd altijd minstens 15de in wachtrij bent en nooit aan de beurt komt. Lampiris was altijd goed bereikbaar. Klantvriendelijk is een dikke NUL. Ik schakel gewoon over naar een andere energieleverancier. nooooit meer totalenergies.
Zeer slecht
Zeer slecht. Zijn niet te bereiken per mail of telefonisch. Voor een simprle wijziging. Ondoorzichtig nieuw maandbedrag gekregen zonder communicatie of motivatie terwijl we ern vast contract hebben.
Total energies slecht georganiseerd
TotalEnergies is slecht georganiseerd. We waren overgestapt op 1 Dec 2021. We intvubgen een afrekening voor gas maar niet voor electriciteit. Daarvoor ontvingen we op 20 april 2022 een laatste aanmaning per mail voor er juridische stappen zouden volgen. Géén eerste factuur-afrekening met details. De detailfactuur daarvan kwam op 28 april 2022. We hebben geen klantenaccount meer dus we hebben het raden naar de betekenis van de cijfers op de afrekening. Uitleg helpdesk: het werd nu pas gedeblokkeerd...wat dat dan ook wil zeggen.