Goed advies gekregen. Meedenkend en meelevend. Ingegaan op al onze wensen en het uiteindelijk resultaat is mooier dan we dachten. Hier wordt met passie gewerkt. Die liefde is zichtbaar & voelbaar. W... Toon meer
Altijd snelle verzending en super tevreden met mijn lampen van touw en boomstam. Fijn dat je alles zelf kan samenstellen. Ook de lichtbronnen zijn erg mooi. De Klantenservice is ook altijd behulpz... Toon meer
geweldige service ! was al binnen 1 week binnen, zelfs met speciale maten. Netjes gebeld en geappt om zeker te zijn dat alles klopte. Zelden zo'n goede service gezien, en de kwaliteit ziet er ook top... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verkoop van touwlampen
Nederland
- info@touwlampshhop.nl
- touwlampshop.nl
Vraagt klanten om een review
Uitstekend
Niets op aan te merken. Eenvoudig bestel- en betaalproces. Snelle en nette levering. Product is ook volgens wens. Kortom, helemaal goed!
Prima lampen!
Prima service en levering
Mooi en goed.
Hele snelle levering van de bestelling en snelle reactie op een vraag.
Ik vind de lampen persoonlijk niet goedkoop.
Heel blij met deze unieke lampen.
Heel blij met deze unieke lampen.
Hangen erg mooi onder onze overkapping.
Handig dat er een kabel van 5 meter aan zit.
Het touw lijkt op de foto’s robuust en…
Het touw lijkt op de foto’s robuust en dik maar in het echt zijn het hele dunne. Jammer.....

Antwoord van Touwlampshop
Prima
Snel geleverd en artikel was zoals op internet te zien was. Wel iets te korte schroeven mee geleverd.
Top!
Originele producten, snelle levering, top! Ik ben heel blij met mijn touwlampen en raad deze webshop zeker aan.
Een aanrader!
Alles is prima gegaan, vlekkeloos zelfs. Het bestelde artikel was snel in huis, buiten dat om is het precies dat wat we zochten. We zijn er heel blij mee en zouden zo weer hier bestellen. Een aanrader!
Snelle service en levering
Niet helemaal blij
De lampen zijn mooi, maar ben toch niet 100% tevreden. Ik had waarschijnlijk iets meer verwacht. Vind ten eerste de kleur niet mooi van de boomstam, zag er warmer uit op de foto's en vind de kleur van het dunne touw om het elektrische draad ook te veel afwijken van het dikke touw.
Kortom voor het geld dat ze kosten, ben ik nogal teleurgesteld
Touwlamp 1m met 6 lampen.
Perfect! Erg mooie lamp. Ook handig dat je elke lamp apart kan bedienen.
Wat een service!
Wat een service!! Super super super tevreden. We hadden zèlf een inschattingsfout gemaakt maar toch werd deze zonder problemen door de touwlampshop recht gezet. We kregen gewoon meteen een nieuwe toegestuurd. Wat fijn!!! Ik ben heel blij met mijn aankoop.
supersnelle levering!
Elke keer weer prima service!
Eerste kennismaking
Duidelijke website, goed product. Goede communicatie.
Product werd iets later geleverd dan verwacht, maar ik had geen haast. Wel jammer dat ik het bij een post nl punt moest ophalen nadat ik niet thuis was. Een plafondplaatje afgeven bij de buren had prima geweest.
Top!
Super snelle levering en toen er twee lampen kapot bleken te zijn, zijn er diezelfde dag nog nieuwe verstuurd! Heel blij met eindresultaat, staat super
Snelle levering, alles compleet. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje op de website te nemen.
Snelle levering.
Snel geleverd, artikel zoals getoond op de productfoto. Miste alleen een handleiding.