1. Telecommunicatieapparatuur leverancier

Professionele volgsystemen & GPS trackers voor voertuigen

3,3

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Voor weet ik hoeveel geld een tracker…

Voor weet ik hoeveel geld een tracker gekocht maar na 3 jaar geen G2 ondersteuning meer. Batterij is na 4 a 5 weken echt leeg terwijl 3 maanden wordt beloofd. Slechte service en slecht bereikbaar. Ik heb er een 5tal gehad maar ben zoekende naar een nieuw mooi systeem voor mijn voertuigen.

1 januari 2026

Antwoord van Tracemaster

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat het erg vervelend is als uw verwachtingen niet overeenkomen met de praktijk. Graag willen we wel een aantal punten toelichten. In Nederland wordt het 2G-netwerk op dit moment nog ondersteund en blijft dit naar verwachting in ieder geval tot eind 2027 beschikbaar. Uw tracker zou dus gewoon moeten blijven functioneren op dit netwerk.

Wat betreft het batterijverbruik: de genoemde gebruiksduur van maximaal 3 maanden geldt alleen bij volledig standby gebruik (stilstand). In de praktijk is het verbruik sterk afhankelijk van factoren zoals de frequentie van updates, rijgedrag en ingestelde meldingen. Bij actief gebruik kan de batterijduur daardoor korter uitvallen, bijvoorbeeld enkele weken.

Het spijt ons om te horen dat u onze service als slecht heeft ervaren en dat u ons lastig kon bereiken. Wij zijn echter 7 dagen per week per e-mail bereikbaar via service@jdnweb.nl
en helpen u graag verder.

Neemt u gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar uw situatie en u kunnen helpen aan een systeem dat wél aan uw verwachtingen voldoet.

ik heb bij tracemaster een een tracker…

ik heb bij tracemaster een een tracker gekocht de ML920G . Deze wilde na installatie geen contact maken met de app. Ik stuurde een emailtje en heel snel kwam de hulp in aktie, de simkaart bleek er niet goed in te zitten, In middels werkt het ding prima en gaat hij me auto in, Ben blij met de aankoop en de snelle hulp. Dit adresje houden we even apart voor event. een volgende aankoop. UPDATE : op 26 Maart 2026 wilde we de TraceMaster op laden maar met geen mogelijkheid stroom in te krijgen, hij is opgestuurd voor reparatie............

25 augustus 2025

Alleen maar positief

Handig te bestellen, zeer snel thuis geleverd.
Mocht je vragen of problemen hebben met een Tracemaster even een mailtje sturen naar de service afdeling en je krijg heel snel een antwoord of het wordt opgelost.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!!

10 april 2025

Tevreden over product en aftersales

Sinds 2022 in bezit van een Tracemaster tot deze opeens niet meer werkte. Verschillende keren contact gehad met de helpdesk (die heel snel reageerden) en geprobeerd om de Tracemaster weer fatsoenlijk aan de gang te krijgen, maar helaas zonder resultaat. Tracemaster mocht worden opgestuurd en werd binnen 3 dagen gerepareerd en retour gezonden. Enige kosten waren de verzendkosten. Groot compliment voor deze aftersale en zeer tevreden over de werking van de Tracemaster. Top!!

7 april 2025

Eerste Hulp Bij Onwetendheid

Het was een goede ervaring omdat ik, als digibeet, de grootst mogelijke moeite heb om hardware te kunnen laten functioneren. De helpdesk van Tracemaster heeft meerdere malen veel geduld laten zien om dit probleem kundig op te lossen door stap voor stap mij er doorheen te loodsen. Ook kreeg ik goede service toen bleek dat mij tracker niet meer op te laden was. Na inspectie kreeg ik direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Samengevat: mijn ervaring met deze club is alleen maar positief dus kan ik hen alleen maar aanraden bij anderen!

1 februari 2025

Mijn tracemaster functioneerde niet…

Mijn tracemaster functioneerde niet goed. Na contact met de serviceafdeling product opgestuurd en netjes verholpen. Correspondentie loopt erg goed en vakbekwame medewerkers

22 januari 2025

Slechte info. Nooit telefonisch bereikbaar, slecht antwoord

Nooit telefonisch bereikbaar. Via “ terugkoppeling “ in de app: geen antwoord ontvangen, tot 2x toe. Moeizame communicatie, geeft geen volledige antwoorden. Onze Tracemaster is er na 3,5 jaar mee gestopt. Heeft vervaldatum 6-11-2040 !! Batterij is opgeladen maar in profiel geeft hij offline. Plaats waar camper staat ook niet correct. Is verkocht met her oplaadbare simkaart, maar kan niet, wordt nu gesteld. Reden : 2G wordt uitgefaseerd?! Als we onze mobiel simkaart erin doen functioneert hij wel……. Wat een vaag gedoe
Reactie is onzin want die kans heeft hij al gehad met bovenvermeld resultaat

13 januari 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht, vervelend te lezen dat u een probleem ervaart met uw GPS tracker.

Het door u omschreven probleem kan meerdere oorzaken hebben, dit kan te maken hebben met de geplaatste simkaart of een technisch/hardware probleem aan de tracker zelf. Ondanks dat de garantietermijn van 2 jaar reeds in verstreken, helpen we u graag naar een oplossing.

Telefonisch zijn we inderdaad niet bereikbaar voor support/technische ondersteuning (zoals op onze website beschreven), hiervoor helpen we u graag per e-mail verder (7 dagen per week ondersteuning mogelijk). Als u een e-mail stuurt naar info@tracemaster.nl met uw gegevens, dan proberen we u zo spoedig mogelijk te ondersteunen.

Werkt niet in Frankrijk 😖😖😖

13 oktober 2024

Antwoord van Tracemaster

Goedendag, Vervelend te lezen dat u een probleem ervaart met uw GPS tracker. Het apparaat zou ook in Frankrijk probleemloos moeten werken, wellicht staat er een instelling verkeerd geconfigureerd op het apparaat. We helpen u graag het apparaat alsnog werkende te krijgen in Frankrijk
Als u uw gegevens zou kunnen opsturen naar info@tracemaster.nl, dan treden we in contact met u om het probleem op te lossen.

Tracemaster 100 kan ik niet aanbevelen.

App is uitgebreid, wel is het soms nodig om deze opnieuw in te stellen. Batterij van tracemaster 100 is na 4-5 weken wel leeg, dus veel korter dan verwacht. Ik gebruik het apparaat op mijn fiets.
Ondersteuning bij aankoop kon beter, afspraken werden niet nagekomen.
Ik zou het apparaat niet opnieuw kopen of aanbevelen.
(bij minder dan 4 sterren op hun eigen website krijg ik een foutmelding... dus de score snap ik dan wel)

5 juli 2024

Ik had de Tracemaster 100 pro besteld…

Ik had de Tracemaster 100 pro besteld en na een vlotte levering kreeg ik de tracker niet aan de praat zoals het hoorde (app kon locatie niet vinden).
Ik kreeg onmiddelijk antwoord op mn mail en de mails erna om het probleem op te lossen (simkaart in/uit, rond rijden ermee, deksel eraf en volledig uitschakelen,..). Dus op dat vlak was de service onberispelijk want Tracemaster probeerde via het Tracemaster hoofdkwartier ook verbinding te maken.
Na het gratis retourneren stuurde Tracemaster vlak na het aankomen van de retour al een ander exemplaar op.
Het nieuwe exemplaar werkte onmiddelijk perfect (zelfs binnen in de woning). Een aanrader dus.

3 mei 2024

Zeker doen deze Gps tracker aanschaffen

Heb Tracemaster gevonden op internet en eerst een e-mail gestuurd voor meer uitleg. Heb zeer snel een e-mail terug gekregen met zeer uitvoerige uitleg en op basis daarvan heb ik Tracemaster 100pro besteld die dan de dag nadien reeds geleverd was. Heb deze zonder moeite geïnstalleerd en werkt prima. Via e-mail heeft men dan op mijn vraag onmiddellijk de nederlandstalige handleiding in pdf gemaild want de bijgeleverde handleiding was wel volledig maar in een klein boekje met kleine letters. Samengevat een goed aanspreekbare firma die onmiddellijk reageert en uiterst betrouwbaar is en dus een absolute aanrader!

20 februari 2024

tracker besteld.

vreemd ik had een tracker besteld en las toen dit. Schrok me rot en heb onmiddellijk een mail gestuurd. Kreeg keurig mail terug en dag later de tracker. Ingesteld en compleet. Nog wat vragen gesteld en direct antwoord dus tot op heden een tevreden klant.

19 januari 2024

Fijn bedrijf, snelle levering, goede spullen

De mensen van Tracemaster reageren heel snel, adequaat en professioneel. Post.nl had de bezorging kwijt gemaakt, de mensen van Tracemaster namen het op zich om alles te regelen en stuurden intussen weer een nieuwe tracker. Als een bedrijf zich zo professioneel opstelt, dan verdienen ze 5 sterren en een terugkerende klant.

8 november 2023

3 stuks besteld en werken niet

3 stuks besteld en werkte perfect een week.
erna steeds batterij moeten laden en reeds 2 maand verder staat ze off line.
service gemaild en een antwoord gekregen dat ik moet resetten. zogezegd zo gedaan en werken nog steeds niet. sim kaart bijgeladen maar doet het ook niet.
dus veel geld betaald en weinig terug gekregen.

aanpassing van review
nadat ik bovenstaande had gepost, kreeg ik een mail van service.nl dat ze de review hebben gelezen en begrepen mijn probleem.
hebben op afstand de trekkers overgenomen en in een dag waren ze hersteld.
blijkbaar was het probleem tussen Nederland en België qua instelling.
bedankt service.nl voor de snelle werking.
hier terug een tevreden klant erbij. top

11 augustus 2023

Tracker sinds 1 week in auto

Tracker sinds 1 week in auto. Lijkt prima te werken.
Krijg wel eens vibratie alarm terwijl de auto gewoon op het parkeerterrein staat.
Geeft zeer nauwkeurig aan waar de auto zich bevindt.
Ook fijn geen gedoe met sim kaart.
Overigens redelijk vlotte levering.

26 juni 2023

Nooit iets bestellen hier

Nooit iets bestellen hier, ze leveren producten die niet te gebruiken zijn en/of niet naar behoren werken. Als je dit terug stuurt krijg je je geld niet terug. Eigenlijk word je gewoon opgelicht!

15 april 2023

Tracemaster 100 gekocht

Tracemaster 100 gekocht, werk perfect.
Echter groot probleem ondanks het voertuig stil staat na een paar weken de accu al weer laden.
Doet hier dus niet wat er word aangegeven.

14 februari 2023