Achtung Betrug!

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Achtung Betrug:
Es werden erst 0,50€ von der Kreditkarte abgebucht und dann monatlich 49€

Antwoord van Tracknum
This is scam website. Avoid. There is no way to cancel the subscription

Antwoord van Tracknum
Useriøst. Pludselig blev der trukket 49€ uden min tilladelse.

Antwoord van Tracknum
Attenzione.ho attivato una ricerca da o,50 mi hanno addebitato 49 euro non autorizzato.richiesto rimborso

Antwoord van Tracknum
Site frauduleux et nulle pour les services demandés.
Après avoir fait un essai on se retrouve abonné mensuel à leur site et un prélèvement automatique de 49€ imediat.
Ils veulent pas remboursé

Antwoord van Tracknum
Es handelt sich um Betrug. Meine Bank hat mich kontaktiert, um mir die Vermutung einer unrechtmäßigen Belastung meiner Kreditkarte mitzuteilen. Genauso war es auch: Ich bin auf das Angebot reingefallen, für 0,50 € die Telefonnummer eines mir unbekannten Anrufers zurückzuverfolgen. Tatsächlich wurde meine Kreditkarte anderntags mit zusätzlich 48,95 € belastet. Also, Finger weg und im Schadensfall sofort Karte sperren lassen. Der vermeintliche Service als solcher war wertlos -mir wurde offensichtlich ein bloßer Fantasiename als vermeintlicher Anrufer genannt.

Antwoord van Tracknum
Outil efficace et rapide mais on vous colle un abonnement d une cinquantaine d'euros dans la foulée
Il faut donc se désabonner aussitôt après utilisation si vous ne voulez pas être prélevé d un abonnement mensuel que vous ne souhaitez pas,et ça c'est pas clairement expliqué

Antwoord van Tracknum
Le service est bon mais pourrait être amélioré avec des temps de traitement plus rapides. Toujours utile pour identifier les appels

Antwoord van Tracknum
Il servizio viene fatto provare pagando 0,50 centesimi ma non è per nulla chiaro che in seguito verranno accreditati 48,90 per un abbonamento non richiesto.
Secondo il mio parere il sito non è chiaro e trae in inganno

Antwoord van Tracknum
Scam, company has tried twice now to charge my card 48.90 , first time I was lucky as it did not have enough balance, so I blocked any future payments

Antwoord van Tracknum
E' una truffa. Ti prendono denaro per l'abbonamento senza l'autorizzazione e contemporenemente ti forniscono nomi fasulli di intestatari di numeri di cellulari

Antwoord van Tracknum
This company is a scam! Yesterday I paid €0.50 to track a number and get information about the caller. A moment ago they tried to charge my card €48.90 but the transaction was blocked and I was alerted. Luckily I used a virtual one-time card with no money in my account for the payment.
The information they give is also wrong. I tried to track my own number and it gave an entirely different name.
Stay away from this site!

Antwoord van Tracknum
Fraudulent company. I paid for one service for £0.50p. They have now charged my card fraudulently and their contact number is also fake, as nobody picks up. Complete scam. The money I put to get information - also gave me no information. How are these companies allowed to operate. Disgusting and shameful.