Jeg har haft en meget uheldig oplevelse…
Jeg har haft en meget uheldig oplevelse med denne virksomhed i forbindelse med udskiftning af tag på min garage.
Jeg modtog to tilbud – ét med almindelige trapezplader og ét med termotag – og valgte løsningen med almindelige trapezplader ud fra et estimeret prisniveau. Uden at jeg havde godkendt det, blev der imidlertid indkøbt og monteret dyrere slagfaste plader.
Arbejdet blev desuden påbegyndt en uge tidligere end aftalt. Da jeg kom hjem, var mit gamle tag allerede fjernet, og jeg stod derfor i en situation, hvor jeg reelt ikke havde mulighed for at tage stilling til materialerne eller afvise dem, uden at stå med en åben garage. Dette kunne være undgået, hvis arbejdet var blevet påbegyndt på det aftalte tidspunkt, så materialer og proces kunne være gennemgået inden opstart.
Efterfølgende har der været flere problemer med både faktura og udførelse:
Der var fejl i fakturaen (forkerte materialer, mængder og produktangivelser)
Der blev faktureret materialer, som ikke stemte overens med det anvendte
Der blev anvendt materialer, som ikke fremstod som nye eller egnede
Arbejdet havde mangler, herunder forkert montering og fortsat problemer med tæthed
Jeg har løbende forsøgt at finde en løsning og har givet mulighed for udbedring, men de aftalte forhold blev ikke udført som aftalt.
Derudover oplevede jeg manglende oprydning efter arbejdet.
Sagen endte med uenighed om både kvalitet og pris, og jeg har derfor været nødt til at bestride fakturaen.
Min anbefaling til andre vil være:
Få alle ændringer og materialevalg bekræftet skriftligt inden opstart.
Accepter ikke ændringer uden nyt overslag eller tilbud.
Vær til stede ved opstart af arbejdet.
Jeg havde en forventning om en professionel og gennemsigtig proces, men det har desværre ikke været min oplevelse.