Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk

We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Toon meer

Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Toon meer

Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

Over Tranquilo

Een hoofdkussen voor iedereen! Zijslaper, rugslaper of buikslaper. Met het Tranquilo® hoofdkussen slaap je comfortabel en kom je optimaal tot rust. Ook bij rugpijn, nekpijn of schouderklachten.

Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.

4,3

Uitstekend

Antwoord van Tranquilo

Hoi Henk, super bedankt voor je review. Wij vinden het super fijn om te horen dat het kussen en de service goed zijn bevallen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Het helpt niet tegen nek en…

Het helpt niet tegen nek en schouderpijn zoals het product beloofd. Heb de vulling er een beetje uit gehaald, maar heeft niet het gewenste effect. Verder ligt het wel gewoon lekker en is het een prima kussen om erbij te hebben. Dan is de prijs en kwaliteit verhouding wel aan de magere kant.

Antwoord van Tranquilo

Hoi Annemarie, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat het niet tegen pijn een schouderklachten helpt die jij hebt. Het is misschien mogelijk dat het kussen niet de juiste dikte heeft. Hierdoor kan het zijn dat je nek en rug niet op een lijn liggen. Als het goed is zou vulling eruit halen of toe voegen helpen de klachten te verminderen. Wij zijn er benieuwd naar je verdere ervaringen met het kussen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Topbedrijf

Antwoord van Tranquilo

Hoi, bedankt voor je review! Heel erg fijn om te horen dat je blij bent met ons. Wij zijn erg benieuwd naar je ervaringen met het kussen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Fijne kussen

Fijne kussen. Snelle levering en ben blij dat je toch proef kunt slapen. De koele kant werkt inderdaad. Was in begin een beetje sceptisch. Ook fijn dat je vulling eruit kunt halen. Ben nu nog even aan het stoeien wat de juiste hardheid voor mij is. Maar een erg fijne kussen.

Antwoord van Tranquilo

Hoi Dasja, heel erg bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Ik hoop dat je snel je perfecte dikte vindt en niet meer loopt te stoeien met de hardheid. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Prima kussen alleen jammer dat er geen…

Prima kussen alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat engeenzakje waar de overtollige vulling in kan doen .

Antwoord van Tranquilo

Hoi Riëtte, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het kussen bevalt. De gebruiksaanwijzing van het kussen kan je vinden op onze website en staat ook op de flyer die je bij je bestelling krijgt :) Helaas bevat het geen standaard zak inderdaad voor de overtollige vulling. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Top service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop…ik kan terug slapen als een rozeke!

Antwoord van Tranquilo

Hoi Isabelle, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Wij zijn erg benieuwd naar je verdere ervaringen ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Heel fijn kussen

Heel fijn kussen. Normaal elke ochtend nekpijn en nu geen enkele last meer

24 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi, heel erg bedankt voor je review. Het is super fijn om te horen dat je geen last meer hebt van nekpijn in de ochtend vanwege het gebruik. Ik ben erg benieuwd naar je verdere ervaring ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Het perfecte kussen wist niet dat een…

Het perfecte kussen wist niet dat een kussen dit kon doen kan blijven slapen

19 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Dima, super bedankt voor je review! Het is heel erg fijn om te horen dat je slaapkwaliteit zo goed is vanwege het gebruik. Ik hoor graag je verdere ervaringen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

In een woord gewoon " SUPER"

In een woord gewoon " SUPER"
😊😊😊😊

Antwoord van Tranquilo

Hoi, heel erg bedankt voor je review! Het is super fijn om te horen dat je het kussen super vindt. Ik hoor graag je verdere ervaringen ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Geheeld volgens de verwachting!

Snelle leveringen en de producten voldeden geheel aan de verwachting! Fijne kussens die aanpasbaar zijn naar behoefte, mooie afwerking.

Antwoord van Tranquilo

Hoi Sandra, super bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering goed was. Ik hoop dat het kussen ook goed bevalt en zorgt voor betere slaap kwaliteit. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Fijn kussen ik slaap stukken beter

Fijn kussen ik slaap stukken beter, deze kleine investering is zeker de moeite waard!

19 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Elfinn, heel erg bedankt voor je review! Het is super fijn om te horen dat je slaapkwaliteit beter is vanwege het gebruik. Ik hoor graag naar je verdere ervaringen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Geweldige kussen

Geweldige kussen, kwam iedere morgen met rugpijn uit bed en sinds het gebruik van de kussen pijnvrij!!
Had het veel eerder moeten aanschaffen.
Heeeel blij met deze aankoop!!!!!

Antwoord van Tranquilo

Hoi Petra, wat een super review heel erg bedankt hiervoor. Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je kussen! Ik hoor graag je verdere ervaringen ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Aanrader …

Snel geleverd en het klopt wat jullie zeggen een hele fijne kussen

24 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi, super bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je het een supper kussen vind! Wij zijn er benieuwd naar je verdere ervaringen ermee. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Bestelling was 2 dagen te laat maar…

Bestelling was 2 dagen te laat maar goed opgelost met een paar gratis oordoppen. En verder top kussen!

13 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Mike, wat fijn om te horen dat de late levering goed was opgelost. Ik hoop dat de verdere ervaringen met het kussen erg goed zijn. Ik hoor het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Voor een Tranquilo nachtrust :)

Mijn vorige kussen was na 8 jaar helemaal geel uitgeslagen en gaf geen ondersteuning meer tijdens mijn nachtrust. Ik doe veel aan hardlopen (80-90 KM per week) en een goede nachtrust is erg belangrijk voor mijn herstel. Sinds ik slaap op het kussen van Tranquilo wordt is in de nacht minder vaak wakker en ontvang ik op mijn smartwatch hogere slaapscores!

De hardheid van het kussen is erg gemakkelijk aan te passen aan de hand van het instructiefilmpje op de website.

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen!

10 augustus 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Yannick, bedankt voor je super review! Het is heel erg fijn om te horen dat door het kussen te gebruiken je minder vaak wakker wordt en hierdoor beter kan herstellen. We zijn erg benieuwd naar je verdere ervaringen met je kussen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Top kussen

Top kussens! Het was even afstellen totdat ik de juiste hoeveelheid schuim eruit had gehaald, en sindsdien slaap ik als een roos. De levering was ook ontzettend snel. Al met al ben ik zeer tevreden!

17 juli 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi, super bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat na het personaliseren je heerlijk op je nieuwe kussen slaapt. We zijn erg benieuwd naar je verdere ervaringen met het kussen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Toch iets meer vullen licht mss…

Toch iets meer vullen licht mss lekkerder

27 juni 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Monk, bedankt voor je review! Het ideale aan het Tranquilo kussen is dat je het gemakkelijk zelf kan afstellen. Wij leveren het kussen vrij dik zodat er nog vulling uit kan en bij gedaan kan worden. Wij bieden een losse zak traagschuim aan op onze website voor mensen die graag toch nog wat extra vulling in het kussen willen doen. Ik hoop dat als je dit probeert het kussen nog lekkerder voor jou ligt! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.
Je kan zelf de dichtheid van de kussen bepalen

28 juni 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi None, super bedankt voor je review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat je blij bent met kussen en de service die daar bij zit. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Titel

Minimaal 11 tekens

21 juni 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi, bedankt voor je review! We zijn super blij om te horen dat het kussen je zo goed bevalt. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.

Snelle levering.

Snelle levering.
Via klarna in 3 termijnen betaling

31 mei 2023

Antwoord van Tranquilo

Hoi Petra, heel erg bedankt voor je review! Het is heel fijn om te horen dat de levering snel was van je kussen. Ik hoop dat je er ook heerlijk op kan slapen. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜.