Transecure heeft een droger bij ons afgeleverd. Bedrijf geeft via een track and trace code keurig aan hoe laat ze arriveren. Ze werken snel en netjes. Verpakking en eventueel oude apparaat wordt meege... Toon meer

Goede middag De Koelkast is vanochtend keurig afgeleverd. De chauffeur Mimoun belde netjes van te voren nog even over de exacte tijd. Ze leverden de koelkast af en namen de oude en verpakking... Toon meer

Bezorgers kwamen te laat, en zeiden meteen “omly drempel” ik verbaasd, conversatie moest in het engels? “You have no full service”uit eindelijk toch de doos de keuken in gekregen, tweede persoon ging... Toon meer

De mannen hebben de wasmachine netjes afgeleverd en de oude meegenomen. Was een pittig karwei van 2 hoog naar beneden. Maar geen klagen, hoor. Super vriendelijk en afval netjes ook meegenomen. Via tra... Toon meer

1. Transportbedrijf
  2. Koeriersbedrijf

Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Transecure B.V. de waarde van het bestelde product. Transecure B.V. bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Transecure B.V. is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat u als klant bij ons op het netvlies. We houden u op de hoogte zodat u precies weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor u onderweg. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van! Uw transport, Onze zorg

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

TOP bezorg - èn installatieservice door Transecure !!

TOP bezorg - én installatieservice door Transecure BV !!
Inductiefornuis is geplaatst en bijgeleverde snoer hieraan gemonteerd . Verpakkingsmateriaal van nieuw inductiefornuis door de monteurs meegenomen , gelijk met het oude inductiefornuis . Vakmensen , deze monteurs : vriendelijk , geduldig én goede uitleg !! Op adres : Reelaan in Culemborg .

31 augustus 2024

Aardige mannen zeer behulpzaam en…

Aardige mannen zeer behulpzaam en netjes. Wel jammer dat ze uren te laat kwamen. De track en trace schoof telkens 5 minuten op dus daar kon je op dat moment niet echt wat mee. Geen telefoontje van te voren dat er vertraging was opgetreden van een aantal uren.

19 augustus 2024

keurig volgens planning bezorgd

keurig volgens planning bezorgd, inclusief een belletje vantevoren.
Ter plekke de wasmachine geinstalleerd en verpakking meegenomen. Wel het piepschuim enigszins versnipperd, dus we hebben even moeten opruimen.

5 augustus 2024

Niet komen opdagen en onbereikbaar

Hele zaterdag vanaf de vroege ochtend zitten wachten op een per email bevestigde levering, die uiteindelijk niet kwam. Ook geen afmelding of iets anders ontvangen. Misschien had ik al iets kunnen vermoeden toen ik geen Track & Trace ontving zoals van tevoren was aangegeven wat zou gebeuren.
De opeenvolgende maandag gelijk een mail gestuurd en de hele dag door zowel het vaste nummer als het mobiele nummer (06-14858081) gebeld maar telkens alleen voicemail. De volgende dag hetzelfde (ook geen reactie op email) en op woensdag maar direct de winkel zelf gebeld voor opheldering welke erachteraan zou gaan.
Even daarna kreeg ik een email voor het inplannen voor een nieuwe afspraak en heb ik gelijk Transecure opnieuw gebeld om te kijken of ik nu wel iemand aan de lijn kreeg en eindelijk na tientallen keren bellen nam er nu wel iemand op.
Een vriendelijke dame die spijt betuigde en uitlegde dat het erg druk was door de vakantieperiode (en blijkbaar dat ze daardoor gewoon de telefoon lieten overgaan en geen mails beantwoordden). Daarnaast vertelde ze dat Track & Trace handmatig werd verstuurd de avond vooraf de levering of de vroege ochtend.

Op de nieuwe afleverdag kreeg ik in de ochtend wel een Track & Trace zowel via sms als email (liep overigens uiteindelijk een klein uurtje uit) en werd ik ongeveer een half uur vooraf gebeld.
2 vriendelijke kerels en doos werd ter bescherming pas in huis verwijderd (gaf veel troep), de koelkast waterpas gezet, door hen een paar foto’s gemaakt en gevraagd om een handtekening voor ontvangst.
Toen ik overigens advies vroeg over het omzetten van de koelkast deur werd mij verzekerd dat het ontzettend simpel was maar ondanks mijn technische aanleg bleek het toch wel een serieus klusje te zijn dat zonder goed gereedschap, wat ervaring en structureel werken niet mogelijk was geweest.

Ondanks de wel succesvolle en prettig verlopen tweede levering moet ik toch 1 ster geven vanwege de dagenlange totale onbereikbaarheid en gebrek aan communicatie. Op de website lijkt Transecure en enorme internationale transporteur met zelfs vrachtschepen ter beschikking maar ik vermoed dat hier iemand gewoon aan de keukentafel zit. De wagen waarmee de koelkast werd geleverd had ook geen bedrijfsnaam.

3 augustus 2024

Een wasmachine afleveren en installeren, hoe moeilijk kan dit nu zijn.

Een wasmachine afleveren en installeren; hoe moeilijk kan het zijn?
Afgesproken was dat de oude machine zou worden meegenomen en dat de droger op de nieuwe machine geplaatst.
Helaas konden de bezorgers/installateurs dit niet voor elkaar krijgen. Hoewel vriendelijk, hadden zij geen enkel idee hoe dit aan te pakken. Na een telefoontje met Expert kwamen direct 2 mannen van deze electronica-zaak, die de klus binnen 15 minuten klaarden. Voor deze laatsten : chapeau. Voor Transecure B.V. een aanfluiting.
Daarnaast zou Transecure de avond voor aflevering en installatie doorgeven binnen welk tijdstip de monteurs zouden komen. Het betreffende bericht ontving ik na het debacle, zie hierboven.
Transecure, leidt je mensen beter op en communiceer tijdig!

23 juli 2024

Top!

Ik had geen mail gehad met een tijd of track & trace. ‘t Bleek dat m’n gegevens niet in het systeem stonden. Gebeld en super goed geholpen door een vriendelijke dame. Ik werd ook netjes gebeld van te voren. ‘t Product is netjes afgeleverd. Heel erg tevreden! Bedankt!

10 juli 2024

Transecure 5 Sterren

Transecure heb het bestelde witgoed correct en zéér snel geleverd. Keurig een mail en sms ontvangen om een bezorg afspraak in te plannen. En het 3 man sterk personeel van de bezorging zijn zéér vakkundig in het plaatsen en informeren over het bestelde witgoed! Vriendelijk bedankt voor de levering en 5 Trust Pilot sterren van mij

🚚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 juni 2024

Lachwekkend bijna..

Lachwekkend bijna... kost alleen een hoop tijd voor hen en voor de wachtende klant.
Maar gelukkig was de derde keer leveren wél de levering die voor mij bestemd was. Wat een puinhoop.

3 juni 2024

Excellent service

Excellent service! Een snelle en professionele bezorging, binnen de afgesproken tijd. De bezorgers waren erg klantvriendelijk en snel. Wasmachine goed aangesloten. Alles naar wens.

15 juni 2024