Transpack Moving Services Reviews

3,5

Wij hebben nog steeds, niet sinds Juni 2013 , onze bedden vanuit nederland die wij verwachten in West Australie en nu is het eind February 2014. Misverstanden , vermiste of verlegde papieren en g... Toon meer

We zijn erg te reden over de verhuizing inpakken in Afrika is keurig gedaan. Het was jammer dat er in Rotterdam wat onduidelijkheden om de inboedel in Sneek te krijgen. Misschien is het beter om... Toon meer

1. Rederij

Over Transpack Moving Services

Wat uw wensen ook zijn, welk bedrijf u ook bent, waarheen uw goederen ook moeten, wij regelen het. Op basis van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring doen we dat snel, zorgvuldig en efficiënt.

Transpack garandeert

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service, communicatie!

Wij waren op zoek naar een partij om onze spullen van Nederland naar Australië te vervoeren. Na verschillende bedrijven te hebben gebeld en onderzoek te hebben gedaan, viel Transpack vooral op. Na een heel fijn en oprecht betrokken gesprek met Michael, hebben wij besloten in zee te gaan met Transpack. Tijdens het proces heeft Judy ons van elke stap op de hoogte gehouden. Van het ophalen van de spullen, het definitief uitvaren van het schip met onze spullen, tot aan het uiteindelijke ontvangen van onze spullen. Alles was heel goed geregeld en, het allerbelangrijkste, onze spullen zijn heelhuids in Australië aangekomen. Als je echt goed geholpen wilt worden, bevelen wij Transpack ten zeerste aan. Echt top! Bedankt Michael en Judy.

23 augustus 2024

Perfecte service van begin tot einde

Wat waren wij blij met de hulp van Transpack. Onze verhuizing naar Australië hebben hun heel goed verzorgd. Bij vragen gaven ze heel snel antwoord en hielden ons tijdens het hele proces heel goed op de hoogte. Als je een bedrijf nodig hebt voor het verhuizen van je spullen over de grens is Transpack de partij om je te helpen!

2 augustus 2024

Uitstekende service

Uitstekende service. Nadat we onze verhuisdozen hadden volgepakt en andere zaken zoals ski's, gitaar en kookspullen had ingepakt werd alles vanuit ons appartement op 3 hoog door verhuizers vriendelijk en keurig naar beneden getild en ingeladen. Een aantal weken later kregen we bericht wanneer de spullen in de VS bij ons huis zouden aankomen. Alles werd keurig uitgeladen en in de garage gezet. Door zowel de coördinator die alles heeft geregeld, als de verhuizers in NL en VS zijn we uitstekend te woord gestaan en begeleid. Prima prijs voor zo'n service. Kan het iedereen aanbevelen.

17 april 2024

Geweldige service tijdens onze emigratie naar Nieuw Zeeland.

Transpack heeft voor ons ongeveer 7m3 aan spullen verscheept voor onze emigratie. Onze spullen zijn netjes ingepakt en verscheept naar Nieuw Zeeland. Alles is heel aangekomen. De partners waarmee gewerkt werd hebben allemaal goed contact onderhouden en we wisten elke keer precies waar onze spullen waren. Ook belangrijk: de prijs om de spullen te verschepen was netjes. De kosten voor verschepen en verzekeren was duidelijk en de documenten ook. Judy van Transpack heeft regelmatig contact met ons onderhouden tijdens het hele proces. Een emigratie is stressvol en soms liep het niet zoals verwacht. Gelukkig was men bij Transpack flexibel en behulpzaam. Heel fijn.

30 april 2024

Een pijnlijk proces

Afgelopen juli heb ik mijn spullen afgegeven om te laten verschepen naar Thailand. Ik zal mijn problemen in een chronologisch lijstje zetten om enig overzicht te bewaren:

- Er was geen mogelijkheid om de spullen op te laten halen in een weekend of avond. Gelukkig kon een vriendin bij de dozen zijn om deze af te geven. Helaas heeft zij hier een hele dag op moeten wachten. De verhuizers waren ruim een uur na de uiterste tijd pas aangekomen. De truck was al afgeladen en mijn spulletjes konden er nog net tussen geduwd worden.

- Toen ik eind juli nog steeds niet beloofde documentatie had ontvangen, nam ik weer contact op. 23 augustus zou het op de boot gaan. 25 augustus weer gemaild… het zou 6 september op de boot gaan. Op 19 september weer gemaild. Ik heb nooit antwoord gekregen.

- Uiteindelijk heb ik zelf Transpack moeten bellen (vrij prijzig vanuit Thailand. Na lang wachten kreeg ik laat in de avond toch nog iemand aan de telefoon die mij vriendelijk vertelde dat ze al mijn spulletjes waren kwijtgeraakt. Het was aangekomen, zeiden ze, maar niemand wist waar.

- Vanaf hier was het smeken om updates. E-mails werden niet of nauwelijks beantwoord en ik werd niet gebeld. Als ik zelf belde, werd mij verteld dat ze nog steeds aan het zoeken zijn, maar er kon mij weinig verteld worden over het proces. Er kwam nooit een update vanuit hun zonder een vraag van mij.

- Uiteindelijk heb ik begin oktober aangegeven dat ik veel onnodig geld aan het uitgeven ben, omdat ik gebruikt spullen die zijn kwijtgeraakt, moet vervangen. Ze zouden erachteraan gaan.

- Ik begon meerdere e-mails te ontvangen van een Tsjechisch bedrijf over achterstallige kosten. Ik heb mijn rekening netjes betaald in juli. Transpack hierover gemaild en het zou niet meer gebeuren. Ik kreeg daarna nog drie keer dezelfde e-mail.

- Uiteindelijk werd mijn zending op 6 oktober gevonden en zou het eind oktober op de boot gaan. De compensatie? Uh, ja, daar gaan we achteraan, even overleggen.

- Radiostilte en onzekerheid. Ik moest zelf vragen voor de track and trace die volgens hen automatisch zou worden verstuurd.

- Op 15 november werd mij eindelijk verteld dat ik maar liefst minder dan de helft van mijn verhuiskosten terug zou krijgen. Het zou een spoed terugbetalen zijn en binnen een paar dagen op mijn rekening staan.

- Het is 27 november. Ik heb geen geld ontvangen en niets meer gehoord. De verhuizing lijkt goed aangepakt te worden in Thailand en mijn spulletjes komen hopelijk in de eerste week van december aan.

Al met al een pijnlijk proces. Niets gaan vanzelf en beloftes worden links en rechts verbroken. Fouten zijn menselijk en ik heb eindeloos veel respect, begrip en geduld. Maar keer op keer geen updates geven en iemand maandenlang in het donker laten over de status van hun hele hebben en houwen is onacceptabel. Maar wie weet krijg ik misschien ooit nog die 350 euro terug!

27 november 2022

Duidelijk ophaalmoment en alles heel…

Duidelijk ophaalmoment en alles heel netjes ingepakt, inclusief meubels en toebehoren.
Nadien was communicatie slecht, moesten er achteraan zitten wanneer container precies was vertrokken en aan zou komen, ook klopte de verwijzing naar het schip niet waar de container op zou zitten (later bleek deze overgeladen). NB totale proces duurde 3 maanden!
Bij aankomst en nadat container vrijgegeven was door douane, opnieuw snelle service en alles netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Geen schade aan de spullen, hierover wel erg tevreden.

14 februari 2019

Transpack van harte aan te bevelen!!…

Transpack verzorgde een gedeelte van mijn verhuizing vanuit Amerika hier in Nederland. Vanaf het eerste contact was er een hele persoonlijke benadering, uitermate prettig en dat niet alleen: de afhandeling verliep ook op rolletjes en het team van verhuizers die mijn dozen afleverden toonden bijzondere persoonlijke aandacht en zorg voor ieder detail, ze waren op tijd en werkten alles efficient af. Kan niet anders zeggen dan dat ik dit bedrijf van harte kan aanbevelen!

8 november 2018

Goede service van begin tot eind.

Wij zijn op 01-11-2017 verhuisd naar Thailand. Mei 2017 zijn we ons gaan oriënteren hoe dit aan te pakken. Via, o.a. forums, terecht gekomen bij "Transpack Shipping Services". Hier hebben ze ons van begin tot het eind prima geholpen. Daar wij geen grote stukken lieten verhuizen hadden we genoeg aan een gedeelde container. Eind september 2017 zijn ze onze spullen komen ophalen aan huis, begin december waren deze in Thailand aangekomen (dit konden wij zien op de track and trace). Echter kregen wij hierover geen bericht van de Thaise kant, dus contact met "Transpack Shipping Services" in Nederland opgenomen. Daar werd gelijk actie ondernomen en een week later hadden wij onze spullen binnen op ons Thaise adres. We wisten niet hoeveel invoerrechten we moesten betalen. We hebben onze spullen gewoon gekregen zonder ene Bath te betalen, ook achteraf niet, terwijl wij op zo'n THB 20000 hadden gerekend, dus dat was toch weer een meevaller. Maar dit geeft uiteraard geen garantie dat dat bij een andere verhuizing ook zo zal zijn, want het blijft hier Thailand.
Kees Poessé

1 juli 2018

Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg.

Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen.

15 augustus 2017

Geweldig bedrijf!

Wij zijn recentelijk verhuisd naar Curacao en hebben ons meubilair en een groot gedeelte van onze bezittingen verhuisd in samenwerking met Transpack.
De hele verhuizing is fantastisch begeleid, de communicatie verliep soepel en vooral snel en nadat wij aan kwamen op het eiland hadden wij binnen een week alweer beschikking over onze meubels.
Transpack heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ik zou dit bedrijf graag bij iedereen aanbevelen.

26 mei 2017

Transport Nederland -Thailand met container. Goed gedaan door alle partijen.

Ik ben een heel tevreden klant. Via transpacking services in Rotterdam heb ik mijn voledige inboedel laten verschepen naar Thailand. Verzekeren was nog wel een dingetje omdat dit €550,00 zou gaan kosten en omdat ik zelf in en uit heb geladen is dat dan alleen verzekerd tegen brand en als de boot vergaat. Dat vond ik te gek dus ik heb het zonder verzekering verzonden. Geen spijt van want alles is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen. Boonma heeft het in Bangkok goed en snel geregeld en transpacking Servicen heeft mij voortduren goed op de hoogte gehouden via berichten/mails. Perfect en professioneel uitgevoerd. Laden voor de deur en uitladen in Thailand na 7 weken. Ik ben een tevreden klant.😎🙏

26 mei 2017

Vanuit Nederland goed maar

Vanuit Nederland goed maar, agentschap in buitenland waardeloos!

22 mei 2017
Logo Transpack Moving Services

Antwoord van Transpack Moving Services

Beste meneer M.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ook niet tevreden over deze destinatie agent. Daarom zullen wij niet meer werken met deze agent.

Fijn dat u wel tevreden bent over onze service.

Traject is netjes verlopen, communicatie na aankomst in ZA was slecht.

Traject is netjes verlopen, af en toe wat onduidelijkheden/tegenstrijdigheden met name bij de paklijst. Helaas na verscheping en aankomst van de goederen in Kaapstad werd er niet meer gecommuniceerd. Alles is goed aangekomen op bestemming, maar ik miste communicatie over waar mijn spullen waren in het traject, en het feit dat ik gebeld werd dat de spullen al onderweg waren zonder dat er een afspraak was gemaakt (gelukkig dat ik wel thuis was) was voor mij een flinke misser.

22 mei 2017

Wij hebben in de afgelopen jaren …

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere malen Intercontinentale verhuizingen laten verzorgen door Transpack. De laatste keer een transport van 22 kubieke meter inboedel i.v.m. emigratie naar Thailand. Vanaf het moment dat Transpack de goederen kwam ophalen/inpakken tot het moment dat hun Thaise agent de spullen bij ons IN huis afleverde waren de service en de communicatie perfect. Zowel met Transpack in Rotterdam (Mevr. Charissa Lansdorf ) als met Boonma (De heer Soonthorn) hun Thaise agent. Alles was aan beide kanten tot in de puntjes geregeld en ook het inklaren van de goederen in Thailand ging volledig probleemloos en snel! Aan Transpack kunt u uw internationale verhuizingen werkelijk zorgeloos uitbesteden. Dat hebben ze nu meerdere keren bewezen! AANRADER!!!

11 mei 2017

Hierbij wil ik aangeven dat werkelijk …

Hierbij wil ik aangeven dat werkelijk alles, vanaf offerte tot aflevering voor de deur van ons huis in Kenia, perfect verlopen is. Ik heb geen 1 negatieve ervaring gehad. Alleen maar heel erg goed en fijn. Ik zou gelijk weer voor jullie kiezen als dat nodig zou zijn. In 1 woord GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29 april 2017

De zending via Transpack is mijn allereerste ervaringen ngmen met zeevracht

De zending via Transpack is mijn allereerste zeevrachtzending ooit. Daar had ik dus nogal wat hulp en duidelijkheid nodig over wat allemaal ingevuld en aangeleverd moest worden en wat Alan verschillende oosten te verwachten. Ondanks vriendelijkheid niet behulpzaamheid is daar verwarrend en niet altijd duidelijk op gereageerd.
Opvolging van vragen was altijd prima.
Uiteindelijk is de zending bijna geheel inmiddels goed aangekomen. Ik zou al met al Transpack weer kiezen.

24 april 2017

Transpack heeft de verscheping van mijn …

Transpack heeft de verscheping van mijn huisraad naar Austalië verzorgd. Een zeer goede service en duidelijke antwoorden op mijn vragen vooraf. Ik ben zeer tevreden en alles is als gepland, op tijd, aangekomen. Bedankt!

13 april 2017

Mijn verhuizing vanuit Antwerpen België naar Costa Rica met Transpack

In februari deed Transpack mijn verhuizing met een 20 ft container vanuit Antwerpen België naar Costa Rica. De prijs die ze daarbij opgaven was heel schappelijk en de dienstverlening ook. Het scheelde 20 % tot zowat de helft van andere prijsaanvragen die ik deed. Ik twijfelde sterk of alles wel in de container zou geraken, maakte me zorgen of ze alles wel goed zou stapelen en dacht dat het minstens enkele uren zou duren voor alles geladen zou zijn. Geen twijfel nodig, op een uur en een kwartier was de klus geklaard, alles werd heel professioneel gestapeld en vastgezet en er bleek nog plaats over achteraf, had dus best nog wat spullen kunnen meenemen. Het duurde ook maar een week of drie voor alles aankwam in perfecte staat. Zeer goede communicatie gehad over alles. Bedankt Transpack, zeker een aanrader

7 april 2017