Trapautodealer Reviews 121

4,7

Hier een paard besteld voor 169 euro. Keurig en snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Na het verjaardagsfeest waarbij het paardje intensief is gebruikt bleek de naad op de rug te zijn opengesp... Toon meer

Elektrische auto voor dochter aangeschaft, bij het uitpakken zagen we schade aan de voorkant van de auto hierop een mail gestuurd met foto,s. Ze gaven me een eerlijke optie terug sturen en een nieu... Toon meer

Zeer snelle levering, binnen 1 dag. Mooi motorfietsje waar kleinzoon van 5 jaar veel rijplezier aan beleefd. Kreeg naamstickers een paar dagen later toegestuurd. Zeer tevreden!

Ik zocht contact via whatsapp en kreeg direct antwoord op mijn vraag. De auto werd op tijd geleverd, kentekenplaat zat er ook al bij! Ik miste 1 onderdeel en deze werd direct de volgende dag verzonden... Toon meer

1. Speelgoedwinkel

Over Trapautodealer

Trapautodealer.nl is de online winkel voor rijdend speelgoed. Wij hebben de mooiste kindervoertuigen. Denk hierbij aan elektrische kinderauto's, kinderquads, kindermotoren, skelters, loopauto's en kindertractoren.

Alle bestellingen worden direct uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd in NL & BE.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Elektrische auto voor dochter…

Ze gaven me een eerlijke optie terug sturen en een nieuwe of gedeelte van het geld terug

16 januari 2022

Elektrische step

Elektrische step besteld voor 5 december. Netjes op tijd geleverd.
Bij open maken bleek de step beschadigd te zijn (door transport)
Contact gehad en we mochten de step retourneren en we hebben een hele nieuwe ontvangen! Top service!

26 december 2021

Top!

Goede kwaliteit, kinderen zijn er super blij mee en goede service van medewerkers!

10 november 2021

Erg tevreden

De levertijd was precies zoals beloofd. De auto is prachtig en onze kleinzoon is er heel erg blij mee.

28 september 2021