Vi har brugt treetime til vores julekampagne. Tak til Magnus for en god behandling, og ikke mindst flotte flotte træer
Lidt problemer med automatisk kvittering for on-line bestilling, som dog blev ordnet til UG af Asger. Superflot, slankt og meget harmonisk juletræ. Levede mere end til fulde op til det lovede og... Toon meer
I en travl hverdag hvor det ikke lige altid lykkes at hente og fælde selv og dermed gå glip af "alle" de pæne træer så må jeg indrømme at det træ vi fik leveret dagen efter vores bestilling absolut h... Toon meer
Men det kunne være gået grueligt galt hvis jeg ikke tilfældigvis havde opdaget at leveringsadressen ikke var korrekt - Transportfirmaet svarede ikke el ." nr 14 i køen" på det tidspunkt hvor de var kø... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig god oplevelse med TreeTime
Vi har haft en rigtig god oplevelse med TreeTime i forbindelse med vores private køb. Vi modtog et rigtig flot træ, og hele forløbet var præget af god kommunikation og god service. En virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem
Super oplevelse
Super oplevelse
Altid hurtige svar og høj service fra dem.
Jeg har brugt privat levering, til et aftalt tid og aftalt sted. Jeg kan anbefale det på det varmeste!
Julekampagne
Varm anbefaling
Alt er som lovet, både med hensyn til levering og kvalitet.
Flotte træer og god service
Flotte træer og god service, kan kun anbefale!
Stadepladssalg
Vi havde flere spørgsmål angående vores lokale juletræssalg.
Efter få samtaler fik vi klarhed, og bruger nu Treetime som leverandør. Varm og meget professionel oplevelse.
Kan varmt anbefales!
Flotte træer og pyntegrønt til vores fotoshoot
Vi bestilte juletræer og pyntegrønt til et mindre fotoshoot i forbindelse med vores julekampagne 2025. Det hele blev leveret til tiden, og både træer og grønt var i rigtig fin stand – friskt og flot.
Kan varmt anbefales
Sold dead Goji Berries
Sold dead Goji Berries six of them. They took a month and a half of running me around and taking a week in between replies to sort it out. Was told I could have store credit or reimbursement to my credit card. I asked for Romeo Cherry shurbs that were heavily discounted online. They wanted to sel them to me at full price without shipping. I told them I wanted my money reimbursed and then they told me they would not do anything but store credit. I have it all in writing and have started a claim with my credit card issuer. BUYER BEWARE these folks are scammers. Anyone else sold dead Gojis that read this please post your review as well Lawrence is a walking joke of business man.
Dejligt træ og sikker aftale om…
Dejligt træ og sikker aftale om levering. Vi “mødes” igen til næste år
Borehullet
Bestilling, forsendelse og træ er helt i orden bortset fra, at jeg i første omgang fik leveret to træer til trods for, at jeg kun havde bestilt et.
Desværre er hullet i træet ikke boret dybt nok, så lige står det kun ved egen hjælp!! Det er en streg i regningen og et værre besvær.
Skæve træer og 2. sortering flere år i træk
Opdatering:
Vi reklamerede dette år over træet og fik pengene tilbage uden bøvl. Derfor har vi rettet anmeldelsen fra 2 til 3 stjerner.
Jeg har bestilt træer fra Treetime en del år nu, men må desværre konstatere at det er en form 2 sortering de får eller blander flotte træer med 2. Sortering for profitoptimering. Vi får altid nogen træer som er skæve eller fået som på en side (masser af grene) og ingen grene i den anden side. Det er jo et nemt og godt koncept, men kvaliteten halter på træerne. Næste år køber vi et andet sted. Til Treetime:. Vi: behøver ikke et svar tilbage med de sædvanlige forklaringer og undskyldninger., og I behøver ikke komme med et nyt træ. Vi tager et år mere med et lidt deformt træ.
Jeg er ked af
Jeg er ked af, der ikke er en rubrik med 0, NUL stjerner.
Vi har siden 1.august forgæves forsøgt at købe et juletræ i potte hos Treetime.dk.
Hjemmesiden har fejl og virker ikke.
Mailer man Treetime.dk hører man intet.
Ringer man til Treetime.dk er man nu "NUMMER EET I KØEN"
"TRYK 1 FOR AT BLIVE RINGET OP"
De ringer IKKE tilbage, men sender senerr en automatisk SMS med (baaare ærg'ligt Sonny-boy)
"Forsøg i morgen igen"
Pænt NEJ TAK!
Livet er ALT for kort til Treetime.dk
Jeg vil lade det være op til den enkelte at beslutte, om de føler det umagen værd at bruge tid på at forsøge at handle med Treetime.dk
Har forsøgt intensivt af 3 omgange.
Det er måske derfor de kalder sig Treetime??
HH Rasmussen
Det er bare en drøm med logistikken
Det er bare en drøm med logistikken, bestilling og levering, en herlig service. Træet i sig selv var underligt med knækkede grene i den ene side, så det blev et hjørne træ. De havde måske byttet hvis der havde været mere tid. Vi bestilte sent og det kom frem, placering indendørs var jo bare en udfodring.
Det fineste træ
Det fineste træ, hurtig levering og imødekommende og effektiv kundeservice da jeg først kom til at bestille to træer 😊. Og så er det et træ med potte, som vi kan grave ned i haven og tage ind flere år i træk.
Flot tæt juletræ
Vi fik et meget flot tæt træ. Vi har før købt hos TreeTime og denne gang, var vi lige så tilfredse med købet som tidligere.
Trist og sørgeligt at juletræ jeg fik…
Trist og sørgeligt at juletræ jeg fik leveret hos min mor. Jeg betalte og og forventede et ordentligt produkt istedet kom der et gammelt træ der tabte alle nåle fra første dag var trist i farven og havde underlige strittere foroven. Absolut ikke pengene værd. Meget skuffet. Mvh c
Flot friskt juletræ leveret til den…
Flot friskt juletræ leveret til den aftalte tid.
Flot træ og fin levering
I år var 4 eller 5 gang jeg fik leveret…
I år var 4 eller 5 gang jeg fik leveret juletræ fra Tree Time.
Hvert år bestiller jeg et juletræ med en størrelse på 2,25 - 2,5 m.
Juletræerne er pæne, harmoniske og tætte.
Det kniber bare med at levere den rigtige størrelse.
3 gang har jeg fået leveret et mindre træ end det jeg har bestilt.
Treetime bytte selvfølgelig uden ophold, men det er irriterende.
Alt fungerede perfekt og alt til aftalt…
Alt fungerede perfekt og alt til aftalt tid