TreeTime Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt treetime til vores julekampagne. Tak til Magnus for en god behandling, og ikke mindst flotte flotte træer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt problemer med automatisk kvittering for on-line bestilling, som dog blev ordnet til UG af Asger. Superflot, slankt og meget harmonisk juletræ. Levede mere end til fulde op til det lovede og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I en travl hverdag hvor det ikke lige altid lykkes at hente og fælde selv og dermed gå glip af "alle" de pæne træer så må jeg indrømme at det træ vi fik leveret dagen efter vores bestilling absolut h... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Men det kunne være gået grueligt galt hvis jeg ikke tilfældigvis havde opdaget at leveringsadressen ikke var korrekt - Transportfirmaet svarede ikke el ." nr 14 i køen" på det tidspunkt hvor de var kø... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik det flotteste juletræ leveret…

Jeg fik det flotteste juletræ leveret midt i KBH K til en meget konkurrencedygtig pris for København. Fyldigt ensartet og smukt! Det kom godt nok 2 dage for tidligt, da leveringen alligevel var rundt om hjørnet - men hellere 2 dage for tidligt end 2 dage for sent!

23 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fik det smukkeste juletræ leveret

Vi fik det smukkeste juletræ leveret, men det blev ikke hentet retur igen i januar som aftalt. Vi blev enige om en ny hente dato, men der kom de heller ikke. Træet er stadig ikke hentet retur her midt i februar, selvom vi har betalt for det. Nu svares der ikke længere på vores henvendelser. Vi har nu et kæmpe stort gammelt juletræ stående ved siden af huset. Øv.

10 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan IKKE anbefales!

Piv ringe service!!!!
Jeg vandt en auktion på et juletræ fra Treetime tilbage i oktober. Jeg betalte med det samme, og da jeg ikke havde hørt fra firmaet i to dage vedr. procedure for levering, kontaktede jeg dem selv. Efter tre dage svarer de retur at jeg vil modtage en ordrebekræftelse på mail med et track and tracenr. Jeg gør opmærksom på at jeg naturligvis ikke ønsker træet levet i oktober, og jeg får en mail retur hvor der spørges ind til hvilken dato jeg ønsker træet leveret på, jeg svarer og der bekræftes.
11 dage senere har jeg stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse og kontakter firmaet, der fortæller mig at den er på vej. Først en måned efter jeg har betalt får jeg endelig en ordre bekræftelse fra dem. På den står der at jeg skal betale 0 kr., hvilket jo er fint nok, men der står også at ordren ikke er betalt. For at sikre mig at jeg får leveret træet alligevel, trods status som ubetalt, er jeg derfor nødt til at kontakte firmaet igen, der bekræfter at træet kommer på den aftalte dato. Den ene stjerne er for at træet kom til tiden på aftalte sted.
Men nu kommer det rigtig sjove. Da vi pakker træet ud er det helt tyndt i den ene side, en gren er knækket og træet er klippet til MANGE steder. Jeg kontakter derfor igen TreeTime, der giver mig ret i at kvaliteten ikke er som den skal være. De tilbyder mig et nyt træ, eller en 50% refundering. Da træet skulle bruges til et julearrangement ved leveringen og derfor blev pyntet, takker jeg ja til en 50% refundering for lethedens skyld, og oplyser mit kontonummer. Dette var d. 13/12-19.
Jeg har ikke hørt fra dem siden, ej heller modtaget refunderingen, trods 3 rykkere.
KØB IKKE DIT JULETRÆ HER!!! Du får et grimt træ til fuld pris, løfter der ikke holdes, og en kundeservice der ikke svarer retur!

30 januari 2019

Smukt træ.

Et smukt træ i den valgte størrelse blev leveret på adressen i det aftalte tidsrum. Rigtig dejligt, når man ikke selv har bil.

28 december 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To år i træk har vi fået leveret…

To år i træk har vi fået leveret juletræ fra treetime.dk og begge gang har de leveret et harmonisk træ som sidder lige i øjet. Treetime får også en bestilling næste år. Meget tilfredse og vi er typerne som er svære at gøre tilfredse.

27 december 2018

Det smukkeste træ

Det smukkeste træ vi har haft i mere end 25 år! Helt tæt og frisk og leveret af to gæve gutter som også ringede før ankomst og spurgte om de skulle bære det ind i stuen.

26 december 2018
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kuk i afhentning men alt faldt på plads til sidst.

17/1 - Nu har jeg endelig fået afhentet mit brugte juletræ og modtaget en mail med lovning på en kompensation så jeg opgradere min oplevelse til middel da det var noget rod.

14/1 - er nød til at ændre min anmeldelse da det er helt uacceptabel service har betalt for at få afhentet min juletræ d. 7/1 og har det liggende endnu har mailet og modtaget svar om at det skulle have været afhentet d. 9/1 har mailet flere gange senere intet svar har ringet telefonen tages ikke og jeg hænger på et brugt juletræ som jeg har betalt 250 kr for at få afhentet, det må betyde at jeg som privat kunde der har handlet hos firmaet 3 - 4 år ikke betyder det store og de skal ikke forvente jeg handler der igen med mindre jeg får en forklaring som er acceptabel for større mangel på service skal man lede længe efter.

Fin service og levering men træet taber nåle og det virkede ikke friskt da der allerede var grene med manglende nåle da det kom ud af nettet.Hullet i træet er skævt boret så træet står også skævt men ikke så meget der ikke er til at leve med.

25 december 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4.gang!

4.gang!
Jeg er godt tilfreds. Når der ikke er 5 stjerner, er det fordi sidste år var træet 'klippet til', så en ekstra top var fjernet, og i år var træet en smule skævt.
Men for enlige kvinder i lejligheder er tjenesten absolut i top (når bare man husker at bestille både MED fod OG afhentning - måske kunne der være en ekstra reminder på bestillingssiden?) Jeg er kunde til næste år igen, så kom igen!

25 december 2018
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte et juletræ til levering…

Jeg bestilte et juletræ til levering til mit arbejde. Serviceniveauet var rigtig højt undervejs, men desværre var træet enormt skævt og asymmetrisk. Heldigvis skulle det stå op af en væg, og med en masse julepynt på, kunne vi næsten kamuflere de manglende grene på den ene side af træet.
3 stjerner for gode kundeservice og hurtig levering. De manglende to pga at træet var så asymmetrisk og ikke særligt kønt.

18 december 2018