TreeTime Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt treetime til vores julekampagne. Tak til Magnus for en god behandling, og ikke mindst flotte flotte træer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt problemer med automatisk kvittering for on-line bestilling, som dog blev ordnet til UG af Asger. Superflot, slankt og meget harmonisk juletræ. Levede mere end til fulde op til det lovede og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I en travl hverdag hvor det ikke lige altid lykkes at hente og fælde selv og dermed gå glip af "alle" de pæne træer så må jeg indrømme at det træ vi fik leveret dagen efter vores bestilling absolut h... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt i orden

God og overskuelig hjemmeside, der er nem at bestille fra, hæderligt og pænt træ.

Træet blev dog ikke afhentet på de af Treetime nævnte datoer efter aftalen, og skrev derfor en mail den efterfølgende morgen kl. 5.50. Jeg modtog en SMS kort efter med en beklagelse og træet var hentet inden kl. 7.00.

Det er menneskeligt at fejle og når man strækker sig til det yderste for at rette op, så skal man sq ikke være smålig, derfor 5 stjerner alligevel.

Tak, Asger.

11 januari 2017

Tilfreds

Træet stod rank og friskt. Ingen nåletab, da vi sagde pænt tak og farvel til juletræet 6. januar på Helligtrækongers aften, som det er traditionen hos os.
Det flotte ydre skyldes vel også, at vi dette år havde valgt at købe en fod med vandpåfyldning.

9 januari 2017

Glimrende

Når man ikke går så godt længere eller mangler lidt muskelkraft, er dette en glimrende løsning, hvis juletræet ikke skal mangle. Nålene sidder (næsten) stadig på træet, som er smukt i form og farve. Blot skal I nok fjerne ordet 'påsat' i jeres reklame, da det kan misforstås. Det gjorde vi. Chaufføren som bragte træet var ikke indforstået med at fjerne net og sætte træet op i skålen. Med lidt overtalelse lykkedes det!

Og et lille suk: Hvornår bliver træet hentet! Det står lidt hen i det uvisse. Kan vi selv bestemme dag og tid?

Torben Lykke Jensen

30 december 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot træ leveret til tiden🌲

Et super flot, slankt træ 🎄på 1.50-175, passede fint til vores ikke så store stue, derfor sætter vi stor pris på at det ikke er så bredt og jeres beskrivelse af træet passede fint og er en god vejledning. Leveret efter aftale, så der er kun ros at give. Det er ikke sidste gang at vi vil gøre forsøget. Det står stadig og pynter i stuen 🤗

29 december 2016

Super fin service

Super fin service at kunne få leveret et fint og flot træ til døren men jeres samarbejde med bring er ikke det bedste. Fik først afvide samme morgen at træet var på vej men intet om tidspunkt så man skal vente hjemme hele dagen. Det ville være rart med et specifikt tidsrum man skal være hjemme i
Vil helt sikkert overveje at bestille mit træ igen hos jer

29 december 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bring anbringer træ på ulovlig placering

Hej jeg er meget glad for treetime. Men når Bring ikke retter sig efter indgåede og bekræftede aftale om levering af juletræ hos anden beboer alligevel stiller på trappen hvor det jævnfør brandmyndigheder ikke må stå og bliver konfiskeret på stedet hvis de opdager det også skal jeg betale træets pris en gang til for at få det udleveret igen.

Men det skal ikke gå ud over Treetime for de har virkelig gode træer friske. Derfor revidere jeg min bedømmelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smukt træ - helt perfekt. Også opsætning på foden.

Men det kunne være gået grueligt galt hvis jeg ikke tilfældigvis havde opdaget at leveringsadressen ikke var korrekt - Transportfirmaet svarede ikke el ." nr 14 i køen" på det tidspunkt hvor de var kørt afsted med træet. Treetime tog ikke telefonen i første omgang, men det lykkedes at få kontakt og ½ time efter stod de med træet udenfor. - og det var bare helt perfekt!

Hurtig og effektiv

Bestilte juletræsfod i god tysk kvalitet - med fodpedal og vandbeholder. Utrolig praktisk og nem at betjene - og træet stod bare lige med det samme. Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Sådan skal set bare gøres😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Juletræet vippede på foden.

Jeg fik til aftalt tid leveret træet, som blev sat ind i stuen på fod. Men træet stod ikke fast, men vippede frem og tilbage. Jeg turde ikke bruge træet med julepynt og specielt levende lys. Jeg var også bange for, det kunne vælte, hvis børnene rørte ved det.
De 2 mænd tog træet med tilbage, og jeg fik alle pengene retur 2 dage efter.
Karen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nemt men ikke friskt

Rigtig nem og overskuelig hjemmeside. Valgte selv den dyreste kategori for at få et så flot træ som muligt. Levering som planlagt. Træet var dog ikke helt friskt, dryssede meget gran og havde enkelte brune grene. Selve træet var dog meget flot. Stammen var dog grotesk tyk så skulle bruge en del tid på at få den skåret til, så den passede i vores juletræsfod. Vil nok selv hente et træ næste år, så man er helt sikker på hvad man får.

Hurra Treetime

Perfekt, fik træ med fod, som ovenikøbet kunne vandes, så træet ikke blev tørt, synes lidt det var dyrt for mig som pensionist, men det var det hele værd, træ bragt helt ind i stuen og træet havde fint hul til at sætte direkte på foden. Og det bedste, det bliver afhentet igen!!!

Flot juletræ

Bestilte et juletræ på nettet grundet sygdom
Efter et par dage kom træet, som jeg ikke kunne ha valgt smukkere selv. Smart juletræsfod lige til at sætte på træet. Første men ikke sidste gang jeg bestiller et træ her.

27 december 2016