Schoenen waren veel goedkoper dan ik elders gezien had. Meerdere maten beschikbaar. Zeer duidelijke communicatie over de verzending, alles is goed verlopen. Pakket op genoemde moment bezorgd. Juiste... Toon meer
Reeds langere tijd kopen wij onze outdoor kleding bij Trekkinn. Zeer goede prijzen, groot assortiment van verschillende merken. Goede en duidelijk communicatie maar...je moet soms wel veel geduld... Toon meer
Ik heb op 3 mei 2026 een bestelling geplaatst bij Trekkinn, helaas heb ik deze tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Ik heb al contact gezocht met de klantenservice maar krijg geen enkele reacti... Toon meer
Trekkinn is a specialist online retailer that stocks a large range of top-quality sporting goods and apparel for hiking, mountain climbing and trail running. Trekkinn has over 320,000 individual items, including tents and sleeping bags, specialist footwear and clothing, trekking poles, and many other accessories. Products are available from the best brands in hiking, climbing and outdoor sports, including Salomon, Columbia, Merrell and The North Face – all with a low-price guarantee. Customers can be confident about their purchases too; every item comes with a manufacturer’s guarantee as well as Trekkinn’s 30-day returns policy. Trekkinn can ship almost 300.000 references of more than 1000 brands to 180 countries worldwide and, to date, the company has over 4,000,000 satisfied customers. Shipping & secure payment! Visit us today at www.trekkinn.com
C. Pirineus 9, 17460 , Celrà , Spanje
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vreselijke service
Ik bestel een paar KEEN schoenen. Kijk netjes naar hun maat advies op de website en bestel een maat groter.
Tot mijn grote verbazing kan ik zelfs gewoon niet in de schoen met mij voeten. Dus wil ik de schoenen retour sturen. Krijg ik de leuke melding dat ikd e retour zelf moet betalen want zij hebben de juiste maat geleverd. Nooit bestel ik hier nog iets. En als je customer support probeert te bereiken sturen die je gewoon door naar naar het retour e-mail adres. NOOIT bestel ik hier nog iets!

Antwoord van Trekkinn.com
Wij wachten al op onze bestelling sinds 9 februari! Ik heb reeds een review geplaatst en nu heeft trekinn geantwoord dat zij het probleem gaan onderzoeken en dat dit 10 tot 15 werkdagen kan duren? Ik ben reeds bijna 2 maanden aan het wachten.
Ik heb dit antwoord dan ook reeds een dikke maand geleden gekregen! Hun standaard antwoorden hebben enkel als doel om niet te hoeven terugbetalen!
Naar mijn mening zijn dit echt frauduleuze praktijken.
Als ik naar Spanje wandel en daar schoenen koop heb ik ze nog sneller!
Het enige wat ik vraag na bijna 2 maanden wachten is een terugbetaling en zelfs dat krijgen ze bij trekinn niet voor elkaar!
WEES GEWAARSCHUWD EN BESTEL HIER NOOIT IETS WANT HET IS JAMMER VAN JE GELD!!!
Uiteraard voer ik nog even mijn ordernummer toe zodat jullie weer kunnen antwoorden dat jullie ermee bezig zijn maar er gebeurt net NIETS!
Ordernummer 36773496
Tomy Van Dyck

Antwoord van Trekkinn.com
Snelle verzending, goed ingepakt. Schoenen bevallen goed!

Antwoord van Trekkinn.com
Ik was huiverig om iets te bestellen door wat ik las van sommige mensen over iets niet ontvangen hebben of dat een bestelde artikel maar niet geleverd werd. Daarom ook maar mijn eerste bestelling met creditcard gedaan. Maar.... de bestelde Hoops 3.0 Addidas sportschoenen kwamen snel binnen en zijn ook geen neppers. Zaterdag 25 februari jl. besteld en ze waren binnen 5 dagen binnen. En dat voor een lagere prijs dan elders. Scheelde toch even weer een paar tientjes! Ik ga hier weer bestellen als ik wat nodig heb.

10-02-2023 een paar handschoenen besteld
11-02-2023 bericht ontvangen van verzending.
14-02-2023 bericht ontvangen van vervoerder (Seur / DPD) dat bestelling Spanje had verlaten.
17-02-2024 in de T&T van DPD gezien dat bestelling was afgeleverd (bij Trekinn in Spanje). Verder in de T&T meermaals de informatie gezien dat pakket te zwaar was (onvoldoende gefrankeerd).
Vanwege communicatie problemen met de supportafdeling en wachttijden bij de ontvangst van retours pas 4-3-2023 bericht ontvangen van terugbetaling. Op 6-3-2023 retourbedrag op rekening. Ruim 3 weken na bestelling en geen handschoenen.
2 sterren voor de website, het ruime assortiment en voor de service afdeling die wel snel reageert, maar waarmee het lastig communiceren is. Er zitten risico’s in het transport van Spanje naar Nederland. Mijn handschoenen werden automatisch teruggestuurd. De enige geboden oplossing: bestel ze nog maar 1 keer.
Bij Amazon 4 euro meer besteed en binnen 2 werkdagen in huis.
Voor mij de eerste en laatste keer bij dit bedrijf. R36793810.
Zie ook de niets zeggende reactie van trekinn.com hieronder (in het Duits).

Antwoord van Trekkinn.com
12-2-2023 besteld voor een verjaardag van ons dochter 20-2, de verwachte levering is 20/21 -2 . Het is nu een week later 28-2, gemaild waar het pakje blijft? Krijg geen antwoord terug? Ben benieuwd of het wel aankomt. Ik had de link doorgestuurd gekregen van onze dochters verlanglijstje, zonder naar de review of adres te kijken 🙈dit keer geen Alie express China maar Spanje. 6 maart het pakket binnengekregen.

Antwoord van Trekkinn.com
Prachtige wollen trui gekocht van Fjallraven bij Trekkinn %150,=; zou op voorraad zijn en binnen enkele dagen worden geleverd, dit duurde echter 14 dagen!!
Trui 1 maal op de hand gewassen (lauw water), resultaat = trui ruim een maat gekrompen.
Als klacht/retour aangemeld bij Trekkinn, met foto's. reactie luidt: Trekkinn neemt geen verantwoordelijkheid voor dit soort problemen. zonder pardon! Ciao 150,=.
"met betrekking tot uw retouraanvraag willen wij u erop wijzen dat we elke claim die acceptatie als garantiegeval uitsluit, moeten weigeren als het defect niet te wijten is aan een materiaal- of productiefout, maar aan schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of ongewoon frequent gebruik."
Ik heb de trui niet oneigenlijk gebruikt en al helemaal niet ongewoon frequent, want heb de trui 1 dag gedragen!!!
ORDERNUMMER 36323547

Antwoord van Trekkinn.com
Jas woensdag besteld en vrijdag al geleverd.
Jas was ook veel goedkoper dan op andere plaatsen.

Antwoord van Trekkinn.com
Mijn product zou in voorraad zijn. Ik heb betaald en denirder is bevestigd. Drie dgn later ontvang ik een vaag bericht. Mijn product was “aangepast”! Na inloggen blijkt dan dat t toch niet op voorraad was. Contact leggen daarna kan alleen met een onzinnige chatbox. Het slecht te vinden berichtenformulier op de site werkte in eerste instantie niet maar mijn klacht bleek toch aangekomen…
Ik ontving daarop een mail met het verzoek om meer te vertellen over mn klacht om de service te “ helpen”! Ander contact leggen was niet mogelijk. Zeer bedroevend. Zo moeilijk kan t toch niet zijn een klant fatsoenlijk te woord te staan. Ik hoop nu maar dat het geld per omgaande retour komt.

Antwoord van Trekkinn.com
ik heb Mamut Handschoenen bij Trekkinn gekocht (Ordernummer: 35931841)
en na een paar keer dragen (binnen een maand na aanschaf) gaat de naad los. ik meld dit bij Trekkinn en ze bieden me 10 € compensatie voor handschoenen van 55 €. als ik dat te weinig vind moet ik de verzendkosten naar Spanje gaan betalen.. kortom veel te veel rompslomp om een goede en normale service te krijgen!
Na een aanbod van 20 € compensatie wat ik ook afwees, omdat ik gewoon goede handschoenen wil hebben en niet een kapot paar heeft TrekInn.com me volledige compensatie toegezegd.
Het zou fijn zijn als dit gewoon in een keer geregeld had kunnen worden.
Ik geef nu 2 Sterren, omdat ik blij ben met de oplossing maar niet met de handelswijze. TrekInn moet in mijn optiek haar retourbeleid klantvriendelijker maken.

Antwoord van Trekkinn.com
Levering is nooit aangekomen. En intussen 2 maanden verder is het geld nog niet teruggeschreven op m'n rekening. Dit doen ze pas als het niet geleverde pakket op het hoofdkantoor terug is. Schandalig.

Antwoord van Trekkinn.com
Ik zie veel slechte reviews, maar heb zelf een hele goede ervaring met deze website. Spullen kwamen veel eerder aan dan verwacht.

Antwoord van Trekkinn.com
Op basis van de reviews had ik mijn twijfels over de betrouwbare levering van het product. Die waren in mijn geval onterecht. De skibril werd binnen de aangegeven termijn bezorgd en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van levering. Top!

Antwoord van Trekkinn.com
Laat u niet misleiden door de recensies die klanten neerschrijven, enkel positieve beoordelingen worden weergegeven. Tot 4 maal toe schreef ik een beoordeling neer die ze weigeren op te nemen, na contact met klantendienst schrijven ze botweg "Reviews are accepted or rejected by our marketing team" m.a.w. negatieve beoordelingen worden niet opgenomen.
aanvulling na onderstaande reactie van trekkinn.com:
De repliek van Trekkinn.com slaat totaal nergens op.
mijn beoordeling gaat niet over een uitgestelde bestelling ook niet over wanneer die geleverd werd.
Het enige wat ik duidelijk wil maken is het feit dat Trekkinn.com klanten bewust misleid door enkel positieve beoordelingen op te nemen, en ontevreden klanten monddood te maken.

Antwoord van Trekkinn.com
Ik heb de bestelling goed ontvangen. Maar het artikel is te groot.
Ik wil dit nu retour sturen maar dit lukt niet. Ik heb geen creditcard en geen Paypal. Het zou ook via debetkaart moeten gaan maar dit werkt niet.

Antwoord van Trekkinn.com
Lange wachttijd die zonder enige vorm van communicatie wordt verlengt, niet met enkele dagen maar meteen per week. Uiteindelijk m'n bestelling geannuleerd wanneer bleek dat er geen enkele progressie lijkt te komen. Nu heel benieuwd hoelang de terugbetaling op zich gaat laten wachten....Heel jammer, kopers met zo'n slechte vibe opzadelen. By the way; ordernummer 35235205(blijkbaar super belangrijk)

Antwoord van Trekkinn.com
Ik heb een order geplaatst en betaling uitgevoerd. Bezorging zou na drie dagen zijn. Echter er kwam geen kooporder in mn account. Bij navraag via een chatmachine en later per mail is niets terug te vinden. Ik heb wel een ordernummer 35508534 ontvang en een foto van de bestelling. Nu moet men naar de financiele administratie om uit te zoeken hoe het zit. Ik moet daar 5-7 werkdagen op wachten. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk.na 72 uur verscheen er toch een order, welke nu onderweg lijkt te zijn. Nog even afwachten…

Antwoord van Trekkinn.com
Zeer slecht webshop. Op 20 november een bestelling geplaatst. De bestelling zou 26 november aankomen MAAR de leverdatum wordt telkens aangepast. Het is nog steeds "onderweg naar verzendcentrum". Wanneer je contact met hen opneemt stellen ze alleen maar voor om de bestelling te annuleren, ze doen geen moeite om u te helpen door bv de bestelling nogmaals te verzenden. Dit is geen betrouwbare site denk ik. Gelukkig heb ik voor nadien betalen gekozen.